Jump to content

Зоран Ђуровић: Одпоздрав стручњаку за светост, Родољубу Лазићу

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 14 минута, ana čarnojević рече

meni ovde ljudi izgledaju kao da im je očajnički potrebna vera a ne da je već imaju. ako me razumete. vera vas ne može dovesti do ovog lika.

U potpunosti se slažem s tobom..to su većinom ljudi koji su očajni,bolesni,izgubljeni u vjeri ili je nisu ni imali ,dakle u fazi traženja Boga..dosta mladih ljudi koji tek traže Boga..nekima možda na neki način i pomogne to da imaju bilo kakvu vjeru..ne znam,kažem možda,pitanje je sad..

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 8 минута, Isusovo magare рече

"pre"

Kopitar,nemoj da Kolindu "napuckam"na tebe.. :D

Напуцкај Колинду на Драгишу! ... па да лакне свима... :) 

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, ana čarnojević рече

koliko je meni poznato, kada na pogrešan način udješ u veru posle sve ide teže. možda nisam u pravu. slabo se razumem u to.

taj čovek govori to što govori. nebitno sad da li neko pada ili ne. ali njegove ideje su sumanute. hajde ti posle nekom to očisti iz glave...dobro, Bogu je sve moguće. ali sigurno boli taj proces.

Pa da ti budem iskrena ja ne znam što je prava vjera..uvijek sam u nekakvom traženju i razmišljanju i mislim da ću tako i otići sa ovoga svijeta..jedino što sam shvatila je to da je Boga nemoguće shvatiti..

Sve moje slike o Bogu dosad su bile pogrešne..ne znam kakav je Bog..ali "čudak" sigurno jest..

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Golub рече

Напуцкај Колинду на Драгишу! ... па да лакне свима... :) 

Jesi ti golub ili grlica??

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Isusovo magare рече

Jesi ti golub ili grlica??

Голуб.

Што питаш? 

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

Lani je na vašim duhovnim obnovama u Šurkovcu bilo oko 108 tisuća ljudi. Koliko ih očekujete ove godine? Zbog čega ljudi dolaze u toliko velikom broju u vašu župu? Koji su razlozi?

fra Ivo: Ove godine ih očekujem više. Mnogi dolaze u župu Šurkovac jer su čuli svjedočanstva onih koji su ozdravili, koji su promijenili svoje živote. U pravu su hodočasnici kad kažu da ovdje dobivaju ono što nemaju u svojim župama. Primjerice, molitve oslobađanja od zlih duhova, zajedničke i pojedinačne molitve za zdravlje, molitvu za krštenje u Duhu, duhovni razgovor itd. Od samih početaka sam vjerovao da će narod dolaziti u ovolikom broju jer mi je Gospodin to pokazao u slici. Dok sam molio, vidio sam veliko mnoštvo kako u koloni hrli prema Šurkovcu. To se ostvaruje svakog vikenda. Dosada sam bio na službi u Rumbocima, Uskoplju, Tuzli, Tolisi, četiri godine na poslijediplomskom studiju u Rimu i sada već petu godinu u Šurkovcu.

http://www.kristofori.hr/clanci/60-intervju-fra-ivo-pavic-2

Нешто се не слаже. Овај исто тврди да исцељује, прориче, види слике ове, слике оне...А Ђуровић вели да је у прелести. 

А не знам како да направимо разлику, јер имају исте или сличне пројаве. При чему фра Иво има још веће успехе од Зорана, а и не хвали се ко овај наш...

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, ana čarnojević рече

taj čovek govori to što govori. nebitno sad da li neko pada ili ne. ali njegove ideje su sumanute. hajde ti posle nekom to očisti iz glave...dobro, Bogu je sve moguće. ali sigurno boli taj proces.

Боли благодат. То се види и из текста на који сам реаговао. Ти људи су наопако насађени. Просто је невероватно да и поред тога што имамо записано Исусово сведочанство, не му верујемо! Наиме рече: Тешко вама књижевници и фарисеји, лицемери, што проходите море и копно да бисте добили једнога следбеника, и кад га придобијете, чините га сином пакла двоструко већим од себе! Још нам је рекао да се чувамо квасца фарисејског! 

Писмо је ризница. Садржи готово све. Иако у траговима. Не можемо да га обоготворимо јер бисмо тако и издали његову природу. Писмо није Куран. Писмо надахњује, указује. Куран диктира. У Курана нема циле-миле. Него је то тако (мада требају разне школе да се договоре око интерпретације, јер полазе фундаменталисти да је реч неупитна). Зато нам се јави Родољуб... У уређеном свету нема изненађења. Све се зна. Мојсије и Мухамед писаше за такве. Мада бих Мојсија одвојио од Мухамеда, јер видесмо његове молитве. 

Интересантно је да овај син пакла, кога Господ разреши на време, не узе да се бави неким битнијим питањима, него узе да удари на мене! Зашто? Зато што сотону бијем чекићем у главу као света Марина! 

ORIGINAL-%D0%A1%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B0_

Подели на овим сајтовима

Осим што си главни јунак своје приче и светски шампион у тапшању по сопственом рамену, буди љубазан па објасни зашто је фра Павић човек у прелести, а пројављује исте знаке као и ти - исцељује, пророкује, има виђења...рекло би се да је и успешнији од тебе. А ти рече да је у прелести...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Родољуб Лазић рече

Осим што си главни јунак своје приче и светски шампион у тапшању по сопственом рамену, буди љубазан па објасни зашто је фра Павић човек у прелести, а пројављује исте знаке као и ти - исцељује, пророкује, има виђења...рекло би се да је и успешнији од тебе. А ти рече да је у прелести...

Тебра, теби је остао камион цитата из Порфирија који те је разобличио. Узми прво то да одговориш. Јер не пишем а да ми неко не одговара. Такође ниси рекао у којој си епархији и да ли си уопште православан.

Што се тиче овога, имаш дар разликовања духова у Павла. Тада - да имаш тај дар - би разликовао лако лажне од правих пророка. Ствар је једноставна. Већ сам ти рекао да си непријатељ Божије благодати. Нема потребе да се узбуђујеш око тога.   

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...