Jump to content

Зоран Ђуровић: Одпоздрав стручњаку за светост, Родољубу Лазићу

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 минута, Јелена011 рече

Rodjo, kako ti znas da se "vi nervirate"? 

Jel si ti prorok? 

Па дал си ти нормална? Зар не видиш колико дуго комуницирам овде са њим. И мислиш да се ништа није ни код мене примило? Е свашта с тобом...

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 8 минута, Родољуб Лазић рече

свима је јасно да сам глуп

Са тим немам проблем. Не мислим да сте глупи, да мислим онда се не бих спрдао са Вама. Мислим да се правите луди да бисте се опрали а у суштини све дубље тонете. Били сте брзоплети. Признајте себи бар. 

,,Формалисти, завршићете у формалину!"
                                             Блажени Леон Нови Професионалац

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Zoran Đurović рече

Побегао си од Порфирија главом без обзира. Светац те разбуцао. 

Сада да те питам, куче (знаш зашто те тако ословљавам), ко ће отићи у пакао ако мене сматра богоугодним човеком? Које то црквено правило говори? Чак и кад бих био јеретик, не значи да ће ови отићи у пакао или застранити. 

Друго, сви они који ме слушају иду у Цркву. Не постоји нека секта. Нема ни посебне духовности, правила. Само сам разбуцао ваш обогаљени систем. Телесна твоја обогаљеност је само знак оне духовне. Огорчен си на Господа кога сведочим. То је твој хорор. Није ти лако, а само може да ти буде горе, јер је људска психа крхка, а твоја се распала. Може да се састави ако би прибегао Господу. Тело те издаје, а још више памет. Имаш у Откривењу: Камо среће да си врућ или хладан, али си млак, бљутав, и избацићу те из уста својих!   

Наравно, пријатељу, у праву си. Имаш још нешто од твојих узвишених увреда? 

Подели на овим сајтовима

@ana čarnojević ми и даље лајкује коментаре. И ја њене. Видим да ћу да надрљам. Вечерас лежем раније.

7896634

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Леон Професионалац рече

Са тим немам проблем. Не мислим да сте глупи, да мислим онда се не бих спрдао са Вама. Мислим да се правите луди да бисте се опрали а у суштини све дубље тонете. Били сте брзоплети. Признајте себи бар. 

Леоне, пријатељу, јел ви мислите да се ја презивам Јаковљевић? 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Родољуб Лазић рече

Леоне, пријатељу, јел ви мислите да се ја презивам Јаковљевић? 

Не знам више шта да мислим. Мислим да ћу почети да верујем са сте ипак глупи. Све више ме убеђујете у то иако се борим да то изусти. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Леон Професионалац рече

Не знам више шта да мислим. Мислим да ћу почети да верујем са сте ипак глупи. Све више ме убеђујете у то иако се борим да то изусти. 

Слободно изусти. Глуп сам и презивам се Јаковљевић. Шта могу још да урадим за вас двојицу?;)

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Родољуб Лазић рече

Па дал си ти нормална? Зар не видиш колико дуго комуницирам овде са њим. И мислиш да се ништа није ни код мене примило? Е свашта с тобом...

Ma ja sam smaracica, ne kontm ja to. A sta se tacno primilo molim te kazi mi? 

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Јелена011 рече

Ma ja sam smaracica, ne kontm ja to. A sta se tacno primilo molim te kazi mi? 

Па то што си ме питала - да видим да се нервирају. Ето, јавља ми се да сеова два пријатеља нервирају па наизменично вређају и убеђују себе и публику шта сам урадио и шта нисам урадио. А мени је потпуно свеједно. Немам никакву потребу да било кога убеђујем јер знам да свако има довољно памети. Ако сматра да сам испао глуп написавши тај текст, његова ствар. Ако сматра супротно, опет његова ствар.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Родољуб Лазић рече

Па то што си ме питала - да видим да се нервирају. Ето, јавља ми се да сеова два пријатеља нервирају па наизменично вређају и убеђују себе и публику шта сам урадио и шта нисам урадио. А мени је потпуно свеједно. Немам никакву потребу да било кога убеђујем јер знам да свако има довољно памети. Ако сматра да сам испао глуп написавши тај текст, његова ствар. Ако сматра супротно, опет његова ствар.

Nema tu njegova stvar. Ako si prozorljiv valjda ti je jasno sta ko misli, cemu onda pisanje?

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Јелена011 рече

Nema tu njegova stvar. Ako si prozorljiv valjda ti je jasno sta ko misli, cemu onda pisanje?

Е сад си стварно поентирала...види, увек има и оних који сматрају да је паметно што сам то написаао. То је довољна сатисфакција да се ипак пише... ;)

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Леон Професионалац рече

Зева по туђим профилима ...

Jel' pod taj greh potpadaju i pregledi tudjih profila ovde na forumu i proveravanje i navodjenje sta je ko i gde lajkovao. Uh, osecam se gresno radi toga!! Je li i to voajerizam? Sada razumem tvoju smernost kada pitas za dozvolu da lajkujes. Velicanstveno! A ovi stvarno smaraju danas. Sinocna nocna smena bila dosta relaksiranija i poucna sa onom tvojom temom o ljubomori. A ovi ovde sve nesto napeti i nervozni.

Подели на овим сајтовима

пре 31 минута, Родољуб Лазић рече

Слободно изусти. Глуп сам и презивам се Јаковљевић. Шта могу још да урадим за вас двојицу?;)

Не, вас је двојица а ја сам један. 

Подели на овим сајтовима

Rodjo, u Crkvi si duze od mene. Cinjenica br 1.

Cinjenica 2 Nisi obican vernik u smislu teoloski nepotkovane bake koja ide u Crkvu, ucestvovao si na mnogim forumima, znas mnogo ljudi i sl. Da ne kazem nisi bas neobavesten naprotiv. 

Cinjenica 3 po sopstvenom priznanju pratio si rad Ave

Cinjenica 4 Nemas lepo misljwnje o njemu glede ispravnosti njegovih misli

Cinjenica 5 bas u jeku rasprave oko fanara, maksima, svega dzumle ti pises svoj tekst

I hoces da nam kazes da izvedemo zakljucak da je to slucajno?!?!? A kao jedini argument da ti u stvari eto slucajno samo ne podnpsis avu kao ni Maksim pa se dogodila koincidencija navodis tvoj prevod tekstova od pre dve decenije. Onda se bunis sto ljudi dovode u pitanje tvoje motive. Ava pise fantastican tekst o tebi i razbucava tvoje argumente pismom i ocima kojima da prostis ne mozes da  prismrdis jer ih on cita u originalu a ti po koji prevod prevoda sto se obreo na svetosavlju. Dolazis ovde i ponasas se kao da te svi napadaju jer si uljez eto jadan ti. A u sustini podjednako diskutujes sa svima, razmenjujes misljenja, stavove, ponekad i preteras u sali i slicno, dakle primaju te ljudi opusteno kao i svakog drugog.. I sta ti ostaje?! Da i dalje mislimo da se to eto desila koincidencija sa tobom maksom i saborom?! Jesu ovde mladi ljudi mahom al nisu budale.. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...