Jump to content

Зоран Ђуровић: Одпоздрав стручњаку за светост, Родољубу Лазићу

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 5 минута, Жика рече

Не разумем што је шпијунирање. И ја волим да прочитам нешто на неким профилима а нисам им пријатељ.

О, пријатељу, брате, рођаче... Небо те је послало. (Сад ће ваљда тебе да смара следећих сат времена).

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 19 минута, Лазар Нешић рече

Јеца и Рођа сморили за медаљу :0212_rolleyes:

Ноћас била телевиса пресента

:i6d1r8:

,,Формалисти, завршићете у формалину!"
                                             Блажени Леон Нови Професионалац

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Родољуб Лазић рече

Изволте, нешто сте хтели? Слушам пажљиво.

Поставио сам нека питања, чини ми се на 4.страници, још не добих одговоре? А нема ни одговора на Ђуровићев текст? Разумем са сте схватили колико сте погрешили. Просто, не може човек да до сада не разуме да не разуме. ?

Шта Вам је требало да пишете онај текст? 

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Жика рече

Не разумем што је шпијунирање. И ја волим да прочитам нешто на неким профилима а нисам им пријатељ.

То се зове воајерисање

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Жика рече

Izvini Ziko, smorio me Rodja, a i smaram. 

Nije ovo bas moj nacin da tranziram poruke al kad neko ne zeli jasno i glasno da kaze sta misli tako biva. 

Ne znam sta bih ti rekla. Za mene je to spijuniranje. Kad ti ides na neciji profil l s namerom da ga uhodis, da pratis sta pise, da lovis greske i "jeresi", namera je losa... Da ne pominjem mazohisticka, ides namerno kod nekoga s kim se ne slazes i znas apriori da ces se iznervirati, naljutiti i slicno. A ne samo sto je prema sebi mazohisticka nego je i sadisticka. Kad dodjes i pratis neki profil s kojim se bas ne slazes pa em sebe mucis em njega mucis stalnim kritizerstvom. Drugo je kad volis nekoga da citas, to mi je u redu. Nisam ni ja prijatelj sa svakim, a imam par poznatijih licnosti koje pratim jer recimo pisu tekstove iz struke. Spijuniranje ima negativnu konotaciju i nameru. Mrzi me dalje da elaboriram zaista previse izgubih vremena. 

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, ana čarnojević рече

ja jesam porobljena i nemam svoje misljenje ali moram kasti da je Rodja poceo da se uklapa.

sad jos Ava da mi odredi epitimiju za ovaj skandal:((

Опростите, да ли смем Вама да лајкујем коментар? 

Илк Ви мени?

Волео бих да ме упозорити на евентуалне проблеме. Да знам пре него што лајкујем шта ме чека... 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Леон Професионалац рече

То се зове воајерисање

Што је воајерисање читање текстова тих људи? Они и хоће да их већи број људи прочита.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Леон Професионалац рече

Поставио сам нека питања, чини ми се на 4.страници, још не добих одговоре? А нема ни одговора на Ђуровићев текст? Разумем са сте схватили колико сте погрешили. Просто, не може човек да до сада не разуме да не разуме. ?

Шта Вам је требало да пишете онај текст? 

Пријатељу, ако до сада нисте схватио, не знам шта да вам кажем. А с друге стране, чудно ми је да мене питате, кад је Ђуровић већ на то питање одговорио. Није ваљда да њему не верујете?

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Жика рече

Што је воајерисање читање текстова тих људи? Они и хоће да их већи број људи прочита.

То што је овај радио. Молим Вас, дахтао му је за вратом. 

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, Родољуб Лазић рече

Ајде, нисам знао да се тиме одређује...А ко је то одредио?  Помесни Сабор СПЦ или...?

Starac Kiril Pavlov, Tavrion, Alaksej Penzenski, starac Nikolaj Usakov i mnogi drugi. Postoje tekstovi Avelja Sejmonova koji mogu da se nadju na Borbi za veru. 

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Родољуб Лазић рече

О, пријатељу, брате, рођаче... Небо те је послало. (Сад ће ваљда тебе да смара следећих сат времена).

Ja sam ti lepo odma rekla da nemas kapacitet ti se naljuti. Smrc smrc posipam te blatom. A ja ispadoh i smarac i glupa i sta sve ne dalje. Rodjo, zaista bejah naivna u mislima da si ti dobronameran. Samo eto izgleda da ne samo da nemas kapacoteta nego zbog toga udaras nisko. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Јелена011 рече

Izvini Ziko, smorio me Rodja, a i smaram. 

Nije ovo bas moj nacin da tranziram poruke al kad neko ne zeli jasno i glasno da kaze sta misli tako biva. 

Ne znam sta bih ti rekla. Za mene je to spijuniranje. Kad ti ides na neciji profil l s namerom da ga uhodis, da pratis sta pise, da lovis greske i "jeresi", namera je losa... Da ne pominjem mazohisticka, ides namerno kod nekoga s kim se ne slazes i znas apriori da ces se iznervirati, naljutiti i slicno. A ne samo sto je prema sebi mazohisticka nego je i sadisticka. Kad dodjes i pratis neki profil s kojim se bas ne slazes pa em sebe mucis em njega mucis stalnim kritizerstvom. Drugo je kad volis nekoga da citas, to mi je u redu. Nisam ni ja prijatelj sa svakim, a imam par poznatijih licnosti koje pratim jer recimo pisu tekstove iz struke. Spijuniranje ima negativnu konotaciju i nameru. Mrzi me dalje da elaboriram zaista previse izgubih vremena. 

То је нешто друго ако неко има негативне намере. Ја говорим о људима чији ме текстови интересују.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Родољуб Лазић рече

Пријатељу, ако до сада нисте схватио, не знам шта да вам кажем. А с друге стране, чудно ми је да мене питате, кад је Ђуровић већ на то питање одговорио. Није ваљда да њему не верујете?

Разумем да немате одговор на моја питања у вези са Кавсокаливитом. 

Разумем и да немате шта да опишете Ђуровићу на његов текст. Остало Вам је само да лупетате. 

Да ли Вас је срамота што сте проклизали

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Жика рече

То је нешто друго ако неко има негативне намере. Ја говорим о људима чији ме текстови интересују.

Pa Rodju ne interesuje Ava, samo ga interesuje kako da dokaze da je Ava..... Pa sad ubaci po zelji citav spisak negativnih epiteta. :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...