Jump to content

Зоран Ђуровић: Одпоздрав стручњаку за светост, Родољубу Лазићу

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 2.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

@Zoran Đurović

Е, данас сам много добро расположен, ајде немој да ми квариш дан неким намћорлуцима. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Вукашин рече

Farisejska tumacenja otackih ucenja kaze Tasa :D

Брате Вукашине, у чему је тачно твој проблем са мном?

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Родољуб Лазић рече

Е, данас сам много добро расположен, ајде не мој да ми квариш дан неким намћорлуцима. 

Па нисам знао да те је и СПЦ бановала:)): Ту су и такви „бранитељи" као што су разни фрустрирани надри-каноничари: Жељко Жугић, Владимир Димитријевић, Родољуб Лазић, који вероватно још само групици својих истомишљеника могу да проповедају своја фарисејска тумачења отачких учења и светих канона, несрећни људи који идентитет граде на сукобу са Црквом и својим епископима, а не на изградњи литургијске саборности у својим парохијама и епархијама.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Родољуб Лазић рече

Па реци ти, ти си ваљда прозорљив.

Трећи пут те позивам, а ако нећеш да кажеш, бан. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Zoran Đurović рече

Па нисам знао да те је и СПЦ бановала:)): Ту су и такви „бранитељи" као што су разни фрустрирани надри-каноничари: Жељко Жугић, Владимир Димитријевић, Родољуб Лазић, који вероватно још само групици својих истомишљеника могу да проповедају своја фарисејска тумачења отачких учења и светих канона, несрећни људи који идентитет граде на сукобу са Црквом и својим епископима, а не на изградњи литургијске саборности у својим парохијама и епархијама.

Ако је душа у нечемо смртна, то је најприје у погледу њеног литургијског идентитета. Која је то агонија и какав је то пакао.

Подели на овим сајтовима

Види, побркао си " око шта се ово окупило", па сад износиш бајате вести и приче. Рекао сам све у одговору Августину- Жељку, читај и обавести се. Ако ти је једина фора да замењујеш тезе изношењем прастарих прича, много ме разочараваш.

Да, бранио сам Артемија од првих одлука Синода за које сам и тада мислио, а и сада мислим да нису у складу са канонима и Уставом СПЦ. Након тога је правио грешке, и нисам сматрао да је у праву. Јасно? 

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Родољуб Лазић рече

Брате Вукашине, у чему је тачно твој проблем са мном?

Nije malo licemerno da posle epizode sa Artemijem nekom ucitavas sektasenje?

Samo to.

I skontao sam da nemas lose namere, posle procitanog komentata na Zizija.

Radi se o nerazumevanju. Kao sto si se tamo macevao sam sa sobom i totalno promasio smisao recenog, tako ne kontas ni Avu.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Родољуб Лазић рече

Види, побркао си " око шта се ово окупило", па сад износиш бајате вести и приче. Рекао сам све у одговору Августину- Жељку, читај и обавести се. Ако ти је једина фора да замењујеш тезе изношењем прастарих прича, много ме разочараваш.

Да, бранио сам Артемија од првих одлука Синода за које сам и тада мислио, а и сада мислим да нису у складу са канонима и Уставом СПЦ. Након тога је правио грешке, и нисам сматрао да је у праву. Јасно? 

Прочитао сам то, него која си сада епархија? Да видимо да ли си се покајао. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Родољуб Лазић рече

Како је само жалосно када неко хоће да расправља по питањима саборне вере, а не може да се идентификује као саборно биће.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Вукашин рече

Nije malo licemerno da posle epizode sa Artemijem nekom ucitavas sektasenje?

Samo to.

I skontao sam da nemas lose namere, posle procitanog komentata na Zizija.

Radi se o nerazumevanju. Kao sto si se tamo macevao sam sa sobom i totalno promasio smisao recenog, tako ne kontas ni Avu.

У том трениутку није било никаквог помена о сектама. Све се одвијало у оквирима поступка који се водио против њега. 

Добро, јасно ми је да си "Авин" фан, тако да немамо шта да распљављамо о томе.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Zoran Đurović рече

Прочитао сам то, него која си сада епархија? Да видимо да ли си се покајао. 

Епархија у оквиру СПЦ. А лепо ти рекох да не намћоеришеш, али не вреди. 

Питање за администрацију: да ли  јереј Ђуровић одлучује о бановању којим прети?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Родољуб Лазић рече

У том трениутку није било никаквог помена о сектама. Све се одвијало у оквирима поступка који се водио против њега. 

Добро, јасно ми је да си "Авин" фан, тако да немамо шта да распљављамо о томе.

Opet promasujes. Ne uzimam ja tebi za zlo nista, niti "branim" Avu, niti sam njegov fan...

Govorim da mozda nesvesno radis slicnu stvar kao i tada.

Pusti Avu, ima ko ce da brine o njemu i nama...

Подели на овим сајтовима

Па саад, да ли узимаш за зло када вадиш и пласираш прастаре приче, не знам. Али вероваћу ти на реч. 

Хвала на савету. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...