Jump to content

Горазд: „Смути“ теологија интернет смути(лаца)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 3 минута, ana čarnojević рече

ali svakako, lepo je videti da neko vidi lepotu tamo gde je nema u njemu je ima.

Ја са тобом само у Марића уживо. Ти си нека анаконда. Проблем је што ти разумем намере (које можда ти и не видиш, али сам ја ипак неки духовник са дебелим искуством), и не желим да губим време.  

Подели на овим сајтовима

• Одговори 152
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 3 минута, ana čarnojević рече

vrelo neprijatan komentar na moj iskren iskaz u kome je bilo tačno ono što piše...mislim da je dirljivo kada neko vidi nešto lepo u nekome ili nečemu iako toga možda nema. 

neki duhovnik sa manje iskustva bi to možda primio kao kompliment i naklonost.

žao mi je ali šta da se radi, Vaše je pravo da ne gubite vreme.

Ја сам непријатна особа. И као такав функционишем. То ми је одбрамбени механизам. Ја сам ти рекао да је ово уметнички текст, теби се не чини и на томе да се заврши. "Неки духовник са мање искуства" (каза ми га, и потврди оно што сам ти поменуо). Није био комплимент, а да јесте, имала би смирења и прихватила би што сам ти казао. Узми и уживај са овим: 

Подели на овим сајтовима

sve je ovo d'izvinete proseravanje tipa ja nisam kao oni, ja sam stvaran a ne kvazi intelektualac...sunce, siđi ti međ buraniju po život, il što bi avini crnogorci rekli.: "il' kuj, il' ne mrči gaća"

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, ana čarnojević рече

@Zoran Đurović 

ne želim da polemišem sa smislom teksta, nije mi to cilj, samo nam još objasnite šta tačno je umetnost u njemu...

Овим си сасвим скренула тему где

пре 3 часа, Zoran Đurović рече

Говори се о тајни, а тајна рашчеречена на ганглијама хиперинтелектуализма.

Подели на овим сајтовима

Назваћу аутора Горазд.

дах левичарства

Ма ово је Коцијанчич написао због Жижека

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Снежана рече

sve je ovo d'izvinete proseravanje tipa ja nisam kao oni, ja sam stvaran a ne kvazi intelektualac...sunce, siđi ti međ buraniju po život, il što bi avini crnogorci rekli.: "il' kuj, il' ne mrči gaća"

Различитим даровима се учествује у општем добру. Не знаш мотивацију па да судиш исправно. 

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Zoran Đurović рече

postaje prezasicen ravnodusan...
ako neko pretenciozno naziva svoj sajt Teologija.net

Ако неко има портал онда (обично) мора да га (редовно) пуни, није то штампани периодичник који може и да прескочи неко издање ако нема (довољно квалитетног) материјала... А ако неко хоће редовно да пуни портал онда ризикује да из њега избије презасићење, хиперпродукција, скрибоманија... и да со обљутави.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Vladan :::. рече

Ако неко има портал онда (обично) мора да га (редовно) пуни, није то штампани периодичник који може и да прескочи неко издање ако нема (довољно квалитетног) материјала... А ако неко хоће редовно да пуни портал онда ризикује да из њега избије презасићење, хиперпродукција, скрибоманија... и да со обљутави.

Ne radi se o tome već što se prave toše kad  treba izaći sa istinom vani ili barem dati komentar bilo kakav, najgora moguća stvar je ignoriranje i mlakost.

Подели на овим сајтовима

пре 32 минута, kopitar рече

Ne radi se o tome već što se prave toše kad  treba izaći sa istinom vani ili barem dati komentar bilo kakav, najgora moguća stvar je ignoriranje i mlakost.

То стоји. Али ја се уопште у тај део приче нисам ни упуштао својим коментаром него сам дао један од разлога који је вероватно допринео да текстови на сајту буду такви да је Горазд покупио онакве утиске и убијеност након што је сварио неке од њих.

Подели на овим сајтовима

Оно када  је мало превише форума, па мало одмориш, па поново дођеш....свеж, окрепљен, лепршав  и  бистрог ума :smeh1:  па  када уђеш на тему и видиш  око чега  се поједини  расправљају , па ти буде смешно, па се питаш, шта је са овим људима. Текст је добар....а зар је битно да ли је уметнички или не . И,   из које је позиције уметнички ? Уметност је умети нешто, а писац  текста је заиста  умео  да га напише одлично  и умео је да пренесе  исто тако одлично оно што је хтео овим текстом рећи. Значи,  дотични је уметник....:D

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, ana čarnojević рече

pa izvoli, drži se teme i napiši nešto.

Ево, ако се баш мора, написаћу да сам срећна што на овој и темама попут ове имам прилику да добијем одговоре на питања која не бих иначе ни знала коме да поставим, све и кад бих стисла храбрости да питам.

Подели на овим сајтовима

Цццц.... страшно...

Када сам својевремено у више наврата био трун у оку некима и проводио се као бос по трњу покушавао сам да нађем нека разумна, дубља (утешнија) објашњења. Нажалост, време је показало да су најцрња или најглупља (и најједноставнија) објашњења углавном била тачна.

Подели на овим сајтовима

пре 34 минута, Isusovo magare рече

:sunce:

Što slikate ovaj put??

Педесетницу. Надам се да је завршим пре тога:)))) - Треба сутра да је завршим. Иако су благдани, морам да радим. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...