Jump to content

Горазд: „Смути“ теологија интернет смути(лаца)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Dobro, ali realno, ako se neko registruje kao zabrinuti prota, I grcevito brani Maksimove stavove, I onda se zajebe I ima IP adressu u Dizeldorfu gdje je bas slucajno Maksim bio taj dan, I nakon toga se vise nikad ne javi, kao ni prije toga. Koliko je sanse da je to zaista bio Maksim?

Znam bar trojicu Episkopa koji ovo citaju, I cestitam im Vaskrs sad ovim putem!

Подели на овим сајтовима

• Одговори 152
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 1 минут, Дејан Мачковић рече

Znam bar trojicu Episkopa koji ovo citaju, I cestitam im Vaskrs sad ovim putem!

А ја знам да ти знаш. 12:smeha:

Придружујем се честиткама. :)

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

@Дејан Мачковић Mene više brine da neko gleda IP i to prepričava. Dobro ako je to gospodin @Zoran Đurović sa svojim učitavanjima, tobožnji Ava. To niko ne shvata, ili bar ne bi trebalo da shvata, ozbiljno.

Ali ako je neko drugi, problem je.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Дејан Мачковић рече

Dobro, ali realno, ako se neko registruje kao zabrinuti prota, I grcevito brani Maksimove stavove, I onda se zajebe I ima IP adressu u Dizeldorfu gdje je bas slucajno Maksim bio taj dan, I nakon toga se vise nikad ne javi, kao ni prije toga. Koliko je sanse da je to zaista bio Maksim?

Велика шанса слажем се. Али имамо двојицу који су се, малтене, клели да то није Максим, и то један по цену свог интегритета... докторског тек стеченог. Тако да се ја некако надам да је то ипак био неко из екипе а не сам Максим, и ради тих који дадоше леђа Максиму и ради Максима.

Али, некако, често се зезнем с тим мојим надањем...

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Nebojš.a рече

Mene više brine da neko gleda IP i to prepričava.

Ali ako je neko drugi, problem je.

Да, то ништа не ваља... То је откривање приватних информација чланова које је правилником забрањено. Чланови који су то радили (намерно или омашком) су опомињани или кажњавани.

Подели на овим сајтовима

Dobro evo ja  povlacim izjavu da je vladika Maksim sisao sa visina ovde u blato, I bilo sta ikad pisao. Ako vama je svima tako lakse, mislite tako. Tek registrovani clanovi sami osjecaju potrebu da ga bezuslovno brane I da pri tome cak I lazu ko su, sta su I odakle su. To je sve hriscansko ponasanje. Uzivajte u jajima I ruskoj salti. Srecan praznik

Подели на овим сајтовима

Не сећам се тачно на којој страници ове теме, и не могу сад да наведем аутора, опростите, речено је штогод и о обичним нама лаицима сасвим.

Уметнички, то може бити у вези са стилом, како сам разумела. Запазих само појмове "нутрибулит" и "самопослуга", и разумех да се  употреба наводника можебити  понекад и злоупотребљава.

Даље не знам, не разумем. 

Нека деца данас у храму погледала (дугоузлазни на е ) лево па десно..шта сад и како сад, ненавикли. А виде нешто битно се дешава ту, на том месту. Сретоше нам се погледи. Насмеших се.

Линковање, са лајковањем, обашка. :sunce:

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Vladan :::. рече

Тако да се ја некако надам да је то ипак био неко из екипе а не сам Максим

Сад само да видиш ко је путовао с Максимом у Дизелдорф. :0205_whistling:

:))

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Дејан Мачковић рече

Tek registrovani clanovi sami osjecaju potrebu da ga bezuslovno brane I da pri tome cak I lazu ko su, sta su I odakle su.

А што је Максимово присуство и поред свега тога порицао и @Александар Милојков именом и презименом? Ајд неки непознати тек пријављени члан или ко зна ко, али Александар је далеко од тога...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ведран* рече

Сад само да видиш ко је путовао с Максимом у Дизелдорф. :0205_whistling:

:))

Немој само да ми кажеш... да је... Барт? :)) 

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Дејан Мачковић рече

Dakle ti sad tvrdis da je vladika Maksim ipak nesto pisao ovde? Kad? Gdje? Pod kojim imenom?

Сеоски прота Петар Божовић и Милош50. 

Зашто би ми веровали Максиму на реч, кад му барем 4 отворене и намерне лажи раскринкасмо? Као, сад не лаже... То могу да му поверују само овај Небојша и Милојко. 

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Дејан Мачковић рече

Па добро, украјинска криза се претворила у егзистенцијално питање за поједине сада.

Теологија нет је одиграла огромну улогу у расвјетљавању украјинског питања код нас. Да није било њих, већина Срба не би знала каква је Вартоломеј хуља и продана душа. Ево неки дан су ретвитовали Зизиуласов Примат и национализам гдје курвањски провлачи да је потребно да постоји примат на васељенском нивоу, како би се ето превазишле националне подјеле итд. Чак лаже да гркофоне цркве нису никад имале епископе у Америци итд, а тачно се зна кад и колико су хистерисали да Јерусалим укине своје епархије или Александрија. Текст који је написао давно и из кога се види да су нам се кезили и јели сарме код нас, док су све вријеме сматрали да смо "дебили над којим они првенствују као род и народ" Нико није више урнисао цариградску позицију код Срба од теологија нет. Други је пар ципела, што то нису урадили намјерно и што им се отела цијела ствар контроли.

Нисам сигуран да је икада и један црквени проблем толико расправљан у Цркви, јавно. Ми ни о Македонском питању немамо толико расправе а тиче нас се директно. То је све заслуга теологије нет.

:))12:smeha::)) Оплаках! Који си ти мени краљ! Могу само замислити како је Благоје имао да се престрави у Господину кад је читао ове твоје хвале!12:smeha: Мислио је: Шта лупа овај Мачак, упропастиће ми посао, Максим ми више ни динара неће дати!:)) Немој тако мене да хвалиш код Генадија, скинуће ми мантију! 

Сад имамо епархијски састанак у Напуљу, ове твоје лоде ћу одштампати, па кад ме фанариоти нападну што им черечим омиљеног срБског епископа, рећи ћу да, у ствари, ја само разобличавам највећег непријатеља Фанара!:))  

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...