Zoran Đurović Написано Април 25, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Април 25, 2019 пре 3 минута, ana čarnojević рече ali svakako, lepo je videti da neko vidi lepotu tamo gde je nema u njemu je ima. Ја са тобом само у Марића уживо. Ти си нека анаконда. Проблем је што ти разумем намере (које можда ти и не видиш, али сам ја ипак неки духовник са дебелим искуством), и не желим да губим време. Августин and Предраг М је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Април 25, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Април 25, 2019 пре 3 минута, ana čarnojević рече vrelo neprijatan komentar na moj iskren iskaz u kome je bilo tačno ono što piše...mislim da je dirljivo kada neko vidi nešto lepo u nekome ili nečemu iako toga možda nema. neki duhovnik sa manje iskustva bi to možda primio kao kompliment i naklonost. žao mi je ali šta da se radi, Vaše je pravo da ne gubite vreme. Ја сам непријатна особа. И као такав функционишем. То ми је одбрамбени механизам. Ја сам ти рекао да је ово уметнички текст, теби се не чини и на томе да се заврши. "Неки духовник са мање искуства" (каза ми га, и потврди оно што сам ти поменуо). Није био комплимент, а да јесте, имала би смирења и прихватила би што сам ти казао. Узми и уживај са овим: Августин је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 25, 2019 Пријави Подели Написано Април 25, 2019 sve je ovo d'izvinete proseravanje tipa ja nisam kao oni, ja sam stvaran a ne kvazi intelektualac...sunce, siđi ti međ buraniju po život, il što bi avini crnogorci rekli.: "il' kuj, il' ne mrči gaća" Саласије, obi-wan and Tristatri је реаговао/ла на ово 1 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Април 25, 2019 Пријави Подели Написано Април 25, 2019 пре 2 часа, ana čarnojević рече @Zoran Đurović ne želim da polemišem sa smislom teksta, nije mi to cilj, samo nam još objasnite šta tačno je umetnost u njemu... Овим си сасвим скренула тему где пре 3 часа, Zoran Đurović рече Говори се о тајни, а тајна рашчеречена на ганглијама хиперинтелектуализма. Рапсоди and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 25, 2019 Пријави Подели Написано Април 25, 2019 пре 3 часа, Zoran Đurović рече Назваћу аутора Горазд. пре 3 часа, Zoran Đurović рече дах левичарства Ма ово је Коцијанчич написао због Жижека коЖељ њацИ and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Април 25, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Април 25, 2019 пре 21 минута, Снежана рече sve je ovo d'izvinete proseravanje tipa ja nisam kao oni, ja sam stvaran a ne kvazi intelektualac...sunce, siđi ti međ buraniju po život, il što bi avini crnogorci rekli.: "il' kuj, il' ne mrči gaća" Различитим даровима се учествује у општем добру. Не знаш мотивацију па да судиш исправно. Августин је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Април 25, 2019 Пријави Подели Написано Април 25, 2019 1 hour ago, Zoran Đurović рече postaje prezasicen ravnodusan... ako neko pretenciozno naziva svoj sajt Teologija.net Ако неко има портал онда (обично) мора да га (редовно) пуни, није то штампани периодичник који може и да прескочи неко издање ако нема (довољно квалитетног) материјала... А ако неко хоће редовно да пуни портал онда ризикује да из њега избије презасићење, хиперпродукција, скрибоманија... и да со обљутави. Августин је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kopitar Написано Април 25, 2019 Пријави Подели Написано Април 25, 2019 пре 4 минута, Vladan :::. рече Ако неко има портал онда (обично) мора да га (редовно) пуни, није то штампани периодичник који може и да прескочи неко издање ако нема (довољно квалитетног) материјала... А ако неко хоће редовно да пуни портал онда ризикује да из њега избије презасићење, хиперпродукција, скрибоманија... и да со обљутави. Ne radi se o tome već što se prave toše kad treba izaći sa istinom vani ili barem dati komentar bilo kakav, najgora moguća stvar je ignoriranje i mlakost. Августин and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kopitar Написано Април 25, 2019 Пријави Подели Написано Април 25, 2019 Mi nesvjesno ispunjavamo ono: "bolje da umre jedan čovjek nego da strada čitav narod"...ali ta naša logika se izjalovi pa na kraju strada i narod. Jer Bog ne voli licemjerje i kalkulaciju sa laži. Августин је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Април 25, 2019 Пријави Подели Написано Април 25, 2019 пре 32 минута, kopitar рече Ne radi se o tome već što se prave toše kad treba izaći sa istinom vani ili barem dati komentar bilo kakav, najgora moguća stvar je ignoriranje i mlakost. То стоји. Али ја се уопште у тај део приче нисам ни упуштао својим коментаром него сам дао један од разлога који је вероватно допринео да текстови на сајту буду такви да је Горазд покупио онакве утиске и убијеност након што је сварио неке од њих. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 25, 2019 Пријави Подели Написано Април 25, 2019 Оно када је мало превише форума, па мало одмориш, па поново дођеш....свеж, окрепљен, лепршав и бистрог ума па када уђеш на тему и видиш око чега се поједини расправљају , па ти буде смешно, па се питаш, шта је са овим људима. Текст је добар....а зар је битно да ли је уметнички или не . И, из које је позиције уметнички ? Уметност је умети нешто, а писац текста је заиста умео да га напише одлично и умео је да пренесе исто тако одлично оно што је хтео овим текстом рећи. Значи, дотични је уметник.... Milica Bajic, Предраг М, Августин and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 1 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Април 25, 2019 Пријави Подели Написано Април 25, 2019 пре 11 минута, ana čarnojević рече pa izvoli, drži se teme i napiši nešto. Ево, ако се баш мора, написаћу да сам срећна што на овој и темама попут ове имам прилику да добијем одговоре на питања која не бих иначе ни знала коме да поставим, све и кад бих стисла храбрости да питам. Zoran Đurović, Рапсоди and Предраг М је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Април 25, 2019 Пријави Подели Написано Април 25, 2019 пре 3 часа, Zoran Đurović рече Цццц.... страшно... Када сам својевремено у више наврата био трун у оку некима и проводио се као бос по трњу покушавао сам да нађем нека разумна, дубља (утешнија) објашњења. Нажалост, време је показало да су најцрња или најглупља (и најједноставнија) објашњења углавном била тачна. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Април 26, 2019 Пријави Подели Написано Април 26, 2019 пре 18 часа, Zoran Đurović рече Нећу ти цртати. Сликам икону сада, не бих да губим време. Što slikate ovaj put?? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Април 26, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Април 26, 2019 пре 34 минута, Isusovo magare рече Što slikate ovaj put?? Педесетницу. Надам се да је завршим пре тога:)))) - Треба сутра да је завршим. Иако су благдани, морам да радим. ronin and Isusovo magare је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука