Jump to content

Учини ми се...

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 18 часа, gavrosaurus рече

Сексуални односи на Калемегданчету. :ani_biggrin:

Ја прочитах "Сексуални односи по Каладончету", па ми ништа није било јасно. У моје време, Каладонт није била тако заимљива игра. :D

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Lady Godiva рече

Ја прочитах "Сексуални односи по Каладончету", па ми ништа није било јасно. У моје време, Каладонт није била тако заимљива игра. :D

А ја " Сексуални односи по Качавенди " :))

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Све што сте хтели да знате о феминизму

Све што сте хтели да знате о фанатизму

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 21 часа, goranger рече

Sve više kontam da je ovaj Kalendarče neki težak lik

:smeh1: Kalendarce je frustriran opterecen tajmingom, dok je Kalemegdance bez predrasuda, opusten i voli prirodu:smeh1:

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

Јужна Африка национализује фарме беланаца :))

пс.већ ми досадио пост привиђају ми се беланца :smeh1:

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

учинило :laie_14:ми се :catfight да :svadja::windy:  :izlet:jooojвозите пребрзо. :2v2e0jr: Паметњаковић млађи :uraaaaaa:уколико идете на nasznak  обавезно у :ih5loz:напишите :1405_love::0205_whistling:0703_read стихове о joooj:buba: лудирању на слободне теме. и немојте баш све да верујете :bu:јер истина ће вас ослободити :grouphug123::google: је ту зБог васе.

:)

Подели на овим сајтовима

учинило ми се :catfight да :svadja::windy:  :izlet:jooojвозите пребрзо. :2v2e0jr: Паметњаковић млађи :uraaaaaa:уколико идете на nasznak  обавезно у :ih5loz:напишите :1405_love::0205_whistling:0703_read стихове о joooj:buba: лудирању на слободне теме. и немојте баш све да верујете :bu:јер истина ће вас ослободити :grouphug123::google: је ту зБог васе. Симпатично је колико љуДи у свему траже смисао. :grouphug123:нарочито у ономе што прочитају између редова.  И 0503_musicби видео разлику између hvaljenisus и :blessyou:  И ако :zelezeka:novbreeeeeсте били престроги molimoli онда :tv:

Подели на овим сајтовима

Рептил-алтрајт - социолошки феномен, болест младих :smeh1:

Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...