Jump to content

Моја позитивна одлука

Препоручена порука

моја позитивна одлука да не посећујем тему критика ав и снс до краја поста. :ok:

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Anika рече

Hvala tebi, ali meni se iz casa u cas pogorsava stanje... I nije za igru.

Onda pravac kod lekara, nije to za igru

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

Нека нам свима Бог да снаге и љубави да пребродимо сва искушења и све своје позитивне одлуке спроведемо у дело, скрушено се молим.

Подели на овим сајтовима

Probao u par navrata da primenim. Hahaha, al ne zavrsi se uvek na dobro. :D:D:D 

,,Kad jedno određeno stanje počne da vas muči, da postaje neizdržljivo, nemojte stajati u mjestu, jer bolje neće biti, još manje pomišljajte na bežanje unatrag, jer se od toga pobeći ne može. Da biste se spasli, idite napred, terajte do vrhunca, do apsurda. Idite do kraja dok ne dotaknete dno, dok vam se ne ogadi. U tome je lek. Preterati, znači isplivati na površinu, osloboditi se.
To važi za sve: za rad, za nerad, za poročne navike kojih se stidite a kojima robujete, za život čula, za muku duha. ''

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

Моја позитивна одлука је....да се не препирем са атеистима , да их једноставно заобилазим, да не залазим на свађалачке теме  где понеки ако не могу да ти доскоче(ако немају аргумената)  оће да те заскоче 12:smeha: ( Боже ти ми опрости  :smeh1:) то је што се тиче  Ворума...

Што се тиче  реалног живота....хм...видећу, покушаћу...слаткише да десеткујем(да господарим стомаком)када то успем уз помоћ Божију, све ћу да успем....

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Nikola Stojanovic рече

Probao u par navrata da primenim. Hahaha, al ne zavrsi se uvek na dobro. :D:D:D 

,,Kad jedno određeno stanje počne da vas muči, da postaje neizdržljivo, nemojte stajati u mjestu, jer bolje neće biti, još manje pomišljajte na bežanje unatrag, jer se od toga pobeći ne može. Da biste se spasli, idite napred, terajte do vrhunca, do apsurda. Idite do kraja dok ne dotaknete dno, dok vam se ne ogadi. U tome je lek. Preterati, znači isplivati na površinu, osloboditi se.
To važi za sve: za rad, za nerad, za poročne navike kojih se stidite a kojima robujete, za život čula, za muku duha. ''

Žarkovačka beseda :)

Подели на овим сајтовима

• 4 years later...

Ima ih više.

Odlučila sam se za minimalizam, kao u pesmi Arsena Dedića "Čistim svoj život".

Da više ne ugađam svetu, jer mu se ne može ugoditi, već sebi.

I da više ne počinjem izlaganje frazom "U moje vreme". Iako mi kilometraža življenja daje pravo na to. Zato što je i ovo moje vreme.

"Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији."

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...