Jump to content

Да ли антихрист стоји иза гарнитуре у Кремљу

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 7. 2. 2019. at 19:37, obi-wan рече

Brate oce, dobro je kad se nisi popario... moras malo da obidjes one saljive teme, tamo mozes da se pripremis temeljno za napade smeja.
Samo njih citaj bez kafe, mozda samo neki `ladan caj, al` i to pazi da se ne zagrcnes...

Expand  

Брате оби-ване враголане, срећом, била је млака, јер сам нешто радио са студентима и потпуно заборавио на црну текућину која ме коштала $2 и 10 центи. Чајеве волим, углавном топле, а хладан обично пијем уз јужњачки барбекју. А то да се не загрцнем, почео сам много да пазим, од када сам пре једно десетак година покушао да помогнем једном старијем парохијанину за време ручка, који не само да се загрцнуо, него му још исклизнуле протезе, малте не у гркљан.Срећом да се није угушио. Ја, хвала Богу, још увек имам све своје зубе! 

Подели на овим сајтовима

Цепам се ка веш од шифона. Мучите више.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

On 7. 2. 2019. at 20:09, Драгана Милошевић рече

Цепам се ка веш од шифона. Мучите више.

Expand  

Ако, ако, данас није црвено слово...или јесте?

Подели на овим сајтовима

Није а што није, не знам.

Подели на овим сајтовима

On 7. 2. 2019. at 19:24, obi-wan рече

@Манојло 

Jesi ti sves`an da ti je forumski tekuci racun u minusu 132 lajka? Ako ovako nastavis nema sanse da to pokrijes, a kamata ide...

Expand  

то је све на расколу зарадио својом васељенском изузетношћу.... а да није дошао @Милан Ракић тај би са минусима и црну рупу у форуму направио...

Подели на овим сајтовима

On 7. 2. 2019. at 21:23, Vladan :::. рече

то је све на расколу зарадио својом васељенском изузетношћу

Expand  

Ne pisi cekove kad nemas da se pokrijes, uvek sam to govorio...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 7. 2. 2019. at 21:39, sanja84 рече

a jel to hriscanska ljubav koju treba da sirimo? na sta ste se pozivali, zafrkavate coveka... no, no

Expand  

Оби ван је вешт зафркант, тако он шири љубав, није вашно како се човек осећа поводом тога

On 7. 2. 2019. at 21:26, obi-wan рече

Ne pisi cekove kad nemas da se pokrijes, uvek sam to govorio...

Expand  

Ево Драгана се заценула од љубави

On 7. 2. 2019. at 21:33, Драгана Милошевић рече

12:smeha:

Expand  

Јадни човек је од силне љубави изгледа напустио тему

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Ма јок, Милану пукла столица па био мањи трус.

Подели на овим сајтовима

On 8. 2. 2019. at 7:09, Задње Време рече

Expand  

nazalost, to je postalo jako cesto na forumu zive reci utehe.. :( valjda djavo najvise napada gde se ljudi trude da zive po zapovestima.. zato i mislim da previse interneta kvari dobre navike, opusti se covek u zlu i praznoslovlju...

nego da te pitam.. otkud ti svi ovi podaci, onako kad ih izneses kad covek nije upucen pomisli covek otkud ti to. :) bila je jako aktuelna ta prica pre 10 godina... sta ima novog na tom planu... gde si te stvari izvukao, to sa datuma mi lici na adcentiste oni vole tako...

i da jedan od optinskih staraca je rekao da ce antihrist biti rodjen u rusiji...

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

Чух да се нашим покајањем одлаже долазак Христов.

Подели на овим сајтовима

On 9. 2. 2019. at 16:52, Драгана Милошевић рече

Чух да се нашим покајањем одлаже долазак Христов.

Expand  

molitvama pravednika... da bi se svi spasili, to je volja Gospodnja, da se svi spasu...

a Hristos pokajanjem dodje... i vidimo cerstvo nebesko u sili, dok ne umremo telesno... moje shvatanje... ako jeretisem recize

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

On 7. 2. 2019. at 21:39, sanja84 рече

a jel to hriscanska ljubav koju treba da sirimo? na sta ste se pozivali, zafrkavate coveka... no, no

Expand  
  On 8. 2. 2019. at 7:09, Задње Време рече

Expand  
  On 9. 2. 2019. at 16:39, sanja84 рече

nazalost, to je postalo jako cesto na forumu zive reci utehe.. :( valjda djavo najvise napada gde se ljudi trude da zive po zapovestima.. zato i mislim da previse interneta kvari dobre navike, opusti se covek u zlu i praznoslovlju...

Expand  

пре него што некога оптужите за зло и мањак љубави, поготово форумаше који су писали о расколу у цркви, ваљало би прво да се упознате са целом причом а мислим да би члан @Glas razuma могао да вам помогне у томе, он има сва решења испред носа :) 

Подели на овим сајтовима

On 9. 2. 2019. at 16:39, sanja84 рече

nego da te pitam.. otkud ti svi ovi podaci, onako kad ih izneses kad covek nije upucen pomisli covek otkud ti to. :) bila je jako aktuelna ta prica pre 10 godina... sta ima novog na tom planu... gde si te stvari izvukao, to sa datuma mi lici na adcentiste oni vole tako...

i da jedan od optinskih staraca je rekao da ce antihrist biti rodjen u rusiji...

Expand  

Пратим штза се дешава у свету као шта се дешава у Израелу, Поставили су олтар који је нопходан да би се освештало за градњу трећег храма. Тај трећи храм је онај храм и којем ће бити крунисан Антихрист по Библији. Библија каже да ће то бити време велике обмане и у том светлу ја гледам ста се дешава и тражим знаке који потврђују ту обману. Најновије што сам нашао да јеврејски рабини очекују појаву Месије најкасније до 21 марта у Јерусалиму. Библија каже да ће се мноштво народа скупити на Израел, Ја гледам шта се дешава и видим то мноштво у сирији, ту су Русија , Турска, Иран, и добровољци са свих страна света.

Велика обмана не би била тако велика ако се све то не би представило као Божија воља. И кад гледамо Јевреје и разне пророке који су се појавили како у свему препознају Божију вољу то је мени јасан знак да је све испланирано да се тако прикаже. Светска трвења на економској сцени која се дешавају на сваких седам година се такође приказују као Божија воља јер се поклапају са опросном годином из Библије. Као да се не зна да банкари муте воду и изазивају те  проблеме на економској сцени., Замисли да они те ствари раде већ више од педесет година имајући у виду Јеверјску опросну годину. Ти људи кроје планове и до сто година унапред. По ономе шта Библија пише за трећу трубу ова година ће бити изузетно трусна. Већ низ година разни пророци пророкују да: Ако САД подели Израел, или Јерусалим, Бог ће поделити Америку. И шта се дешава; Трамп има мировни план за Израел и Палестинце. Чека се да се заврше избори у Израелу па да се изложи тај план. Слутим да план предвиђа поделу Јерусалима и да ће после тога нека велика невоља погодити САД што ђе довести до потапања дела САД поделивши је тако на пола. Сад да ја мало шпекулишем: Шта ако је Илон Маск послао ракету у свемир да догура неки велики Метеор и усмери га на тачно одређено место што би изазвало мењање осе ротације и померање полова, И рецимо да се дан скрати за трећину а тако и ноћ. И све се то прикаже као Божија воља. Јел да би то била Велика Обмана која би распаметила све људе да верују у оно шта они хоће да верују?

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Креирај ново...