Jump to content

Да ли "Политикин Забавник" својим текстом "покушава" да оправда "банду" састављену од домаћих издајника?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Људи, не претварајте ово у "ад хоминем", ако Бога знате. Пустите ових пар људи који покушавају да Милана представе као неког лошег човека и не наседајте на провокације, а ја се Вама, Милане, извињавам што се уопште у тобожњим одговорима мени, Ваше име у тако лошем контексту развлачи по теми. Ма како Оби-Ван бранио N1 и говорио како они нису ни црни ни бели (Оби Ван, делује ми да се то може закључити из вашег одговора мени, ако грешим извинићу се, али мислим да сте по том питању били јасни) - црни су да црњи не могу бити. 

Шта може бити црње на српској медијској сцени од куће која се усред Србије отворено залаже за унитаризацију БиХ и води пропагандни рат против Републике Српске, СПЦ, српских институција на Косову, која у контексту недавно обележене "Рације" преноси мишљења оних који се противе томе да СПЦ учествује у организацији и да се жртве тих убистава не издвајају по националности јер "жртве фашизма немају националност"? Па нормално да немају националност за N1, јер су Срби. Шта очекујете од куће која није настала као аутентично удруживање новинара у Србији, него као плаћено и финансирано "регионално" удружење  око јасне политичке агенде и финансирано из јасних центара? Па посетите им сајт само данас, на Савиндан, погледајте оне бљувотине о СПЦ и о патријарху које пропуштају на страницама за коментаре, па ако вам стомак издржи, Оби Ван, онда пишите са висине како нема црно-беле слике и како не постоји "Друга Србија". Ако је N1 алтернатива која треба да замени таблоидне медије, онда браћо драга мењамо канализациони отпад за чист отров. 

Медијска слика у Србији је срамно лоша. Блиц, Курир, они Телеграфи и Алои које је срамно и помињати у пристојном разговору, телевизије попут Пинка, где у тој медијској канализацији чак ни РТС, Политика или Вечерње Новости не блистају. Али N1, који у исти кош ставља Љотићев фашизам, Љотићево српство и Љотићеву припадност СПЦ и подједнако се згражава над све троје даје јасну поруку. У овоме што пишем нема никаквих злих намера, пратим тај медиј силом прилика и сад се помало чудим по ком основу и по ком критеријуму некога ко је Србин и ко је православни верник толико вређа оно што сам написала о N1 да ову тему користи да их брани? Искрено питам, интересује ме ако грешим јер сам написала веома изричит став да се ради о антисрпском медију у сваком смислу те речи.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, CutieBub рече

Шта може бити црње на српској медијској сцени од куће која се усред Србије отворено залаже за унитаризацију БиХ и води пропагандни рат против Републике Српске, СПЦ, српских институција на Косову, која у контексту недавно обележене "Рације" преноси мишљења оних који се противе томе да СПЦ учествује у организацији и да се жртве тих убистава не издвајају по националности јер "жртве фашизма немају националност"?

Mogu da budu i jesu mnogo (i neuporedivo) gori ovi lazljivi zlotvori po kojima smo super i zivimo u pravoslavnoj Svajcarskoj.

I zlo i greh imaju gradacije, i od loseg ima (mnogo) gore.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, obi-wan рече

Mogu da budu i jesu mnogo (i neuporedivo) gori ovi lazljivi zlotvori po kojima smo super i zivimo u pravoslavnoj Svajcarskoj.

I zlo i greh imaju gradacije, i od loseg ima (mnogo) gore.

Пазите, ја се апсолутно слажем по питању тих "лажљивих злотвора" о којима говорите. Управо због тога што ми се медији контролисани од СНС физички гаде, ја се и окрећем алтернативним изворима, а један од њих је и N1, то јест бар је тако некада деловало. N1 једино што има јесте евидентна култура, образовање и интелигенција њихових новинара, али то је кућа зла. Ако сте мислили да дисквалификујући N1 имам ишта иоле позитивно да кажем за оне горепоменуте медије које сам назвала "канализационим", који поклањају иконе уз текстове пуне сујеверја и слике стидних делова певачица на насловним странама, успут нас приказујући као "православну Швајцарску" како кажете, онда да одмах јасно кажем да о њима мислим све најгоре. Да направим аналогију са организмом, они су рак на нашем телу, а ови други попут N1 су смртоносни вирус, а убијају нас и једни и други. И јадни ми ако у N1 вирусу и групацијама око њих препознамо спас од СНС рака, неће нас бити.

*Измена: Прецртала сам оно "СНС", не бих да улазим у политику, вероватно има и много квалитетних људи унутра, можда су и неки међу члановима форума, па се извињавам ако сам претерала. Моја само лична искуства са појединцима из СНС су негативна.

Подели на овим сајтовима

@CutieBub 

Onda izlazi da prakticno ne bi trebalo da prenosimo bilo sta sa bilo kog izvora, a to je nekako tesko izvodljivo ako vec imamo forum na kome se prica o svemu i svacemu. Mi smo svesni u kakvim uslovima zivimo, i zato valjda i gledamo da proberemo ono sto valja u tom moru djubreta i medijskih fekalija.

Tacno je, i to probiranje je vec nekako pogana rabota, medjutim, treba da znamo i to da "blato moze biser uprljati, ali ga ne moze u blato pretvoriti"...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, CutieBub рече

Људи, не претварајте ово у "ад хоминем", ако Бога знате. Пустите ових пар људи који покушавају да Милана представе као неког лошег човека и не наседајте на провокације, а ја се Вама, Милане, извињавам што се уопште у тобожњим одговорима мени, Ваше име у тако лошем контексту развлачи по теми. Ма како Оби-Ван бранио N1 и говорио како они нису ни црни ни бели (Оби Ван, делује ми да се то може закључити из вашег одговора мени, ако грешим извинићу се, али мислим да сте по том питању били јасни) - црни су да црњи не могу бити. 

Шта може бити црње на српској медијској сцени од куће која се усред Србије отворено залаже за унитаризацију БиХ и води пропагандни рат против Републике Српске, СПЦ, српских институција на Косову, која у контексту недавно обележене "Рације" преноси мишљења оних који се противе томе да СПЦ учествује у организацији и да се жртве тих убистава не издвајају по националности јер "жртве фашизма немају националност"? Па нормално да немају националност за N1, јер су Срби. Шта очекујете од куће која није настала као аутентично удруживање новинара у Србији, него као плаћено и финансирано "регионално" удружење  око јасне политичке агенде и финансирано из јасних центара? Па посетите им сајт само данас, на Савиндан, погледајте оне бљувотине о СПЦ и о патријарху које пропуштају на страницама за коментаре, па ако вам стомак издржи, Оби Ван, онда пишите са висине како нема црно-беле слике и како не постоји "Друга Србија". Ако је N1 алтернатива која треба да замени таблоидне медије, онда браћо драга мењамо канализациони отпад за чист отров. 

Медијска слика у Србији је срамно лоша. Блиц, Курир, они Телеграфи и Алои које је срамно и помињати у пристојном разговору, телевизије попут Пинка, где у тој медијској канализацији чак ни РТС, Политика или Вечерње Новости не блистају. Али N1, који у исти кош ставља Љотићев фашизам, Љотићево српство и Љотићеву припадност СПЦ и подједнако се згражава над све троје даје јасну поруку. У овоме што пишем нема никаквих злих намера, пратим тај медиј силом прилика и сад се помало чудим по ком основу и по ком критеријуму некога ко је Србин и ко је православни верник толико вређа оно што сам написала о N1 да ову тему користи да их брани? Искрено питам, интересује ме ако грешим јер сам написала веома изричит став да се ради о антисрпском медију у сваком смислу те речи.

Autošvinizam je prelazna patološka faza do usvojenja kosmopltizma,ta šifrirana cijaška bagra na tome upravo i radi isto kao i oni šifrirani pre njih,I svi to znaju,znaju i ovi ovde,al to sad nije važno,važno je da su oni protiv vlasti,a a neprijatelji mojih neprijatelja su moji prijatelji,iako bi i oni isto da te sarane,ne razumem je,al to je ta građanoidska logika.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...