Jump to content

О гунђању које разара свакодневни живот породице

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 10 минута, Lenka88 рече

Ma naravno, tako je i normalno. I ne treba od svega praviti racunicu.

Ovo gore sam vise napisala zbog komentara od pre da ako muskarac usisa kucu onda iskazuje paznju zeni il nesto tako je pisalo.

Ma jasno, samo sam se nadovezala.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

• Одговори 157
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 8 минута, Lenka88 рече

isto kao i muskarci. :-)

moj komentar iznad je bila sala, nista vise.

Oke. Nema ljutis ,samo me eto zanima tvoje misljenje. :) 

A kako je to isto?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Liga Džentlmena рече

Oke. Nema ljutis ,samo me eto zanima tvoje misljenje. :) 

A kako je to isto?

Mene je tesko naljutiti :-)

A sto se tice prave ljubavi...pokusacu da ti napisem onako kako to ja vidim.

Neko ti se svidi, upoznas ga dovoljno i pozelis sa njim porodicu, to znaci da si na dobrom putu da ti on/ona postane prava ljubav.

Ne mora da znaci da sam u pravu. Takve stvari ne mozes staviti u neka pravila, svako je prica za sebe.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Natasa. рече

Ma tekst je totalni promašaj :smeh1:. Tipičan muž koji se odrodio i boli da uvo za porodicu, al eto, ona ga oterala jer je nezadovoljna. E baš sam srećna što je ceo teret odgoja dece i kuće na meni dok se ti zajebavaš po kafanama :smeh1:. Sve te čekam umilna pijanog u pola noći...ceo dan te čekam za neki seks dok smrdiš na cigare i alkohol :smeh1:.

Šalu na stranu, nemam ništa protiv da ljudi izađu sa društvom bez supružnika da se iskuliraju, čak mislim i da je korisno...ali kao i sve u životu da se zna mera. Ajde u tekstu da obrnemo situaciju-da ona svaki dan ide po kafanama i zeza se sa drugaricama, a on da čuva decu, pa izbio bi skandal. Baš bi on išao da se moli za porodicu, skratio jezik...idi begaj :smeh1:.

BIG LIKE   - што би рекла браћа Амери :)

Па то је то! Баш то! И не бих се ја ту ништа шалила- јер, баш то!  :)

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Lenka88 рече

Neko ti se svidi, upoznas ga dovoljno i pozelis sa njim porodicu, to znaci da si na dobrom putu da ti on/ona postane prava ljubav.

Divim se ljudima koji mogu komplikovane stvari da objasne u jednoj recenici prosto i jednostavno. :) 

Bravo. :) 

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Liga Džentlmena рече

To je dobro. Mnogi ljudi to ne mogu.

Sta ne mogu? Da razgovaraju? A sta mogu? 

Svi ljudi koje ja poznajem uglavnom razgovaraju jedni sa drugima...ja ne znam gde ti zivis ili koga poznajes....:scratch_head:

Za svadju kao i za ljubav potrebno je dvoje. Ako jedno nece da se svadja....sta ovom drugom preostaje? Da se svadja sama sa sobom? confused1

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Liga Džentlmena рече

Divim se ljudima koji mogu komplikovane stvari da objasne u jednoj recenici prosto i jednostavno. :) 

Bravo. :) 

Mislim da smo mi svi sve te jednostavne stvari sami zakomplikovali.

Meni to odlicno ide od ruke. :-) Komplikovanje naravno. :-)

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Natasa. рече

Ma tekst je totalni promašaj :smeh1:. Tipičan muž koji se odrodio i boli da uvo za porodicu, al eto, ona ga oterala jer je nezadovoljna. E baš sam srećna što je ceo teret odgoja dece i kuće na meni dok se ti zajebavaš po kafanama :smeh1:. Sve te čekam umilna pijanog u pola noći...ceo dan te čekam za neki seks dok smrdiš na cigare i alkohol :smeh1:.

Šalu na stranu, nemam ništa protiv da ljudi izađu sa društvom bez supružnika da se iskuliraju, čak mislim i da je korisno...ali kao i sve u životu da se zna mera. Ajde u tekstu da obrnemo situaciju-da ona svaki dan ide po kafanama i zeza se sa drugaricama, a on da čuva decu, pa izbio bi skandal. Baš bi on išao da se moli za porodicu, skratio jezik...idi begaj :smeh1:.

Tek sam sad skupila živce da pročitam uvodni tekst. 

Baš to. Zamisli ona ne dolazi kući, opija se po kafanama svaki dan posle posla, a naravoučenije bude da je kriv on jer joj je zbog toga zvocao :D

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Зато православље слаби у народу. Кад су се наше сестре форумске овако гордо уздигле и не слушају свете старце, но терају по својим мислима и својој вољи, шта онда очекивати од обичних белосветских жена које нису обасјане светлошћу вере? Није изненађујуће да већина мушкараца данас не могу да нађу нормалну и стрпљиву жену пуну разумевања. Феминизам је све уништио!

Подели на овим сајтовима

ma šta da vam pričam kada sve od žene zavisi....:945729:

niste ni znale koja moć leži u vama...:nene:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Adelaida рече

Sta ne mogu? Da razgovaraju? A sta mogu? 

Svi ljudi koje ja poznajem uglavnom razgovaraju jedni sa drugima...ja ne znam gde ti zivis ili koga poznajes....:scratch_head:

Za svadju kao i za ljubav potrebno je dvoje. Ako jedno nece da se svadja....sta ovom drugom preostaje? Da se svadja sama sa sobom? confused1

Pa vidis, mene kad neko iznervira meni treba vremena da se iskuliram isto gledam da izadjem ili da se pomerim, da ne rapirujem svajdu. Posle sam oke, cak i u vecini slucajeva zaboravim, bilo pa proslo ( nekad ne mogu, mada to je sve idividualno tj koliko ti mislis da te je neko povredio ili bolje reci koliko si ti sam sebe povredio al to je valjda sve za neko vece dobro). 

Mada vi psiholozi to sve znate i sami da ja ne objasnjavam. :)))

Haha sto me nasmeja sa ovim da se svadja sam sa sobom. ?? Ima gi razni. Ahha

Подели на овим сајтовима

пре 59 минута, Lenka88 рече

Mislim da smo mi svi sve te jednostavne stvari sami zakomplikovali.

Meni to odlicno ide od ruke. :-) Komplikovanje naravno. :-)

Tu se slazem, al nikako ne mogu da skapiram gde je to greska u ljudima pa ljudi sve mora toliko da komplikuju kad sve to moze prosto i jednostavno. ?

A sto ljudi komplikuju proste stvari??

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, JESSY рече

ma šta da vam pričam kada sve od žene zavisi....:945729:

niste ni znale koja moć leži u vama...:nene:

"Kakav ce muskarac biti prema zeni zavisi iskljucivo od nje. "

Spartanac :)))

Подели на овим сајтовима

пре 49 минута, Branka62 рече
пре 21 часа, JESSY рече

Старац је својом духовном антеном

'Oh no! Bad antenna day!'

Pa, nije i on stalno u antenna day-u, :D,....to se primaju talasi, s vremena na vreme, kada se usklade talasi i antena....0510_music (iz price se vidi da je bio antenna day, jer je starac zbog umora vec prestao da prima ljude kojih je bilo mnogo ispred njegove kelije, ali, je primio samo ovu zenu sa velikim problemima kojoj je bila neophodna pomoc  :sossos:.....antena je tad malo proradila i sljakala kako treba.... :snoozer_11: )

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...