Jump to content

Маните се љубави, ко би да се жени? Удаје?

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 1.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 5 часа, Иван ♪♫ рече

Sve i da jesam, neću nikoga da vučem za rukav. Ako dođe do toga da moraš da se namećeš, ubeđuješ nema od toga ništa, to je samo ponižavanje, i ne vodi nikud, nego ideš dalje.

Ниси читао причу о орлу, орлици и гранчици. ?

"Заљубљен мушкарац може да испадне будала, а заљубљена девојка никад" мушкарцима се више прашта та заљубљеност.

Ал, ти буди суптилан у убеђивању, и ти урадиш све што је до тебе и онда је пустиш, па ако Бог мисли да је она добра за тебе и твоје спасење послаће ти је ако не послаће ти неку другу. Али тај осећај заљубљености је непроценљив. ? Не бежи од њега. 

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Лубеница рече

@Иван ♪♫ Молим? Како , шта? Е тако ћеш исто да поклекнеш и за оно друго :tongue:

Нешто сте ми вас двоје сумњиви.:nene: :smeh1::smeh1:

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Liga Džentlmena рече

Ал, ти буди суптилан у убеђивању, и ти урадиш све што је до тебе и онда је пустиш, па ако Бог мисли да је она добра за тебе и твоје спасење послаће ти је ако не послаће ти неку другу. Али тај осећај заљубљености је непроценљив. ? Не бежи од њега

Au čoveče, nepopravljivi idealista i romantik :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, Natasa. рече

Au čoveče, nepopravljivi idealista i romantik :smeh1:.

Да, да. Пази сад кад већ чачкаш да отпустим своје филозовске капацитете до краја. ?

Заљубљивање је најлепша ствар која може човеку да се деси. Али, мора да буде без очекивања и без потребе да поседујеш некога, е онда кренеш да зрачиш. ? Па ако не привучеш ту привућићеш ону праву.?

Ова песма говори о томе слушај само:

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Nebojš.a рече

Nije idealista nego verujući čovek. A drugi deo posta mu je skandalozan, jer poučava.

Не поучавам. Сведочим.

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Liga Džentlmena рече

Ниси читао причу о орлу, орлици и гранчици. ?

"Заљубљен мушкарац може да испадне будала, а заљубљена девојка никад" мушкарцима се више прашта та заљубљеност.

Ал, ти буди суптилан у убеђивању, и ти урадиш све што је до тебе и онда је пустиш, па ако Бог мисли да је она добра за тебе и твоје спасење послаће ти је ако не послаће ти неку другу. Али тај осећај заљубљености је непроценљив. ? Не бежи од њега. 

Opet neko ubedjivanje?! Ma kakvo crno ubedjivanje, suptilno ili ne. Ubedjivanje je obicno natezanje i maltretiranje za drugu stranu. Ti ubedjujes zene da te vole? Sta radis kad te odbije zena?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Иван ♪♫ рече

Opet neko ubedjivanje?! Ma kakvo crno ubedjivanje, suptilno ili ne. Ubedjivanje je obicno natezanje i maltretiranje za drugu stranu. Ti ubedjujes zene da te vole? Sta radis kad te odbije zena?

"Е па љубав мора мало и да заболи". Балашевић. Ако ништа друго знаће да ти је стварно стало. 

Одустанеш онда када схватиш да неком то стварно смета

Не везујеш се за очекивања и збациш потребу да поседујеш некога. .

Заљуби се безусловно тако да се посветиш стварима које волиш, да се посветиш животу и не јуриш по сваку цену да неког упознаш и нађеш. Јер је лепота и у самоћи и чекаш је. Уживаш у својој заљубљеност итд.. Најбоље је помолити се и рећи мени се свиђа та, али оставиш да ти  Годподе пошаљи најбољу за тебе. Па ако је она  коју хоћеш та пошаље је, а ако није буди заљубљен док се не појави права. ? 

Ја сам пустио и чекам...

А ти, одмах одустајеш на прву препреку?

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Иван ♪♫ рече

Ti ubedjujes zene da te vole? Sta radis kad te odbije zena?

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcRdiAe4QNyamyv19Os9UWD3wCiBub-lGRetZgXH-oP6wpe7q9ic

images?q=tbn:ANd9GcRdiAe4QNyamyv19Os9UWD

Stara otrcana fora :smeh1:

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Liga Džentlmena рече

Ја сам пустио и чекам...

Ana Bučević likes this :ani_biggrin:

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Natasa. рече

Кажи му Наташа. ?

Мада знају и цуре да играју " прљаво нису све исте. " Знају неке и овако да играју.

"Имам ја то, ал уради ти то а после сшта ћу ти ја." А после као овај ме прогања.  :smeh1:Не знам дал је тако са свим цурама, ал има разних. ? 

Али добро, опростиш све и даље одтанеш заљубљен и оставиш њој да доносе одлуку. Па ако сте једно за друго оке, ако не послаће ти ону која је. Битно је веровати и чекати.

Подели на овим сајтовима

пре 33 минута, Liga Džentlmena рече

"Е па љубав мора мало и да заболи". Балашевић. Ако ништа друго знаће да ти је стварно стало. 

Одустанеш онда када схватиш да неком то стварно смета

Не везујеш се за очекивања и збациш потребу да поседујеш некога. .

Заљуби се безусловно тако да се посветиш стварима које волиш, да се посветиш животу и не јуриш по сваку цену да неког упознаш и нађеш. Јер је лепота и у самоћи и чекаш је. Уживаш у својој заљубљеност итд.. Најбоље је помолити се и рећи мени се свиђа та, али оставиш да ти  Годподе пошаљи најбољу за тебе. Па ако је она  коју хоћеш та пошаље је, а ако није буди заљубљен док се не појави права. ? 

Ја сам пустио и чекам...

А ти, одмах одустајеш на прву препреку?

Molim? Koga da zaboli? Kako kazes da odustajes, a insistiras na ubedjivanju i da mora da ,,zaboli"?

Opet da pitam, sta radis kad te zena odbije? (Odgovori mi to, pa cu ti onda odgovoriti ovo o preprekama)

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Liga Džentlmena рече

Кажи му Наташа. ?

Nemam šta da mu kažem jer Ivan deep down mrzi žene.

Подели на овим сајтовима

пре 39 минута, Иван ♪♫ рече

sta radis kad te zena odbije

Razmislja o odlasku u Legiju stranaca12:smeha: 

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...