Zoki1988 Написано Октобар 28, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2018 Управо сада, Ana B. рече U planetarijum, bas romanticno Još da nađem nekog da uradi projekciju u tom stilu....super je što može da se zakupi Ana B. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Октобар 28, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2018 пре 4 минута, Zoki1988 рече Još da nađem nekog da uradi projekciju u tom stilu....super je što može da se zakupi Nesto u fazonu da si ti njeno sunce Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoki1988 Написано Октобар 28, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2018 пре 2 минута, Ana B. рече Nesto u fazonu da si ti njeno sunce Crna rupa bre Никола Крушић, Natasa. and Ana B. је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 28, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2018 пре 19 минута, Zoki1988 рече Baš gledam neke lokacije sviđa mi se planetarijum...imam vremena do početka posta Ti pozuri, nemoj u postu posle ne smes da je poljubis. A i ne cekaj mnogo da se mlada ne predomisli. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 28, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2018 пре 1 сат, ronin рече @Ana B. kako napreduje citanje knjige? Opet cita neke ljubavne romane... Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Октобар 28, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2018 пре 3 минута, Liga Džentlmena рече Opet cita neke ljubavne romane... Nesto mi slabo ide citanje u zadnje vreme Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Крушић Написано Октобар 28, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2018 Веџбај онда лепо писаније [emoji23] Са вером у БогаЗа крст часни и слободу златну! Ana B. је реаговао/ла на ово 1 Са вером у Бога За крст часни и слободу златну! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Октобар 28, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2018 1 hour ago, Ana B. рече Ne bas slavno Samo polako, citanje knjiga nije maraton. Ne juris na oboris Ginisov rekord u broju procitanih knjiga „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 28, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2018 пре 10 минута, Ana B. рече Nesto mi slabo ide citanje u zadnje vreme Zaljubi se pa ce sve da ti od ruke krene. ? Ana B. and Natasa. је реаговао/ла на ово 2 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Октобар 28, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2018 пре 7 минута, ronin рече Ginisov rekord u broju procitanih knjiga Sad nešto guglam da vidim je l postoji rekord u broju pročitanih knjiga . Ne postoji. ronin је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 28, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2018 пре 4 минута, ana čarnojević рече nemojte da se ljutite, iskoisticu ovu popularnu temu da postavim pitanje...ne mogu da nadjem odgovarajucu temu. treba da renoviram kupatilo. plocice, instalacije, tus kabina umesto kade...sve. koliko love u startu? imate neku preporuku za majstore u Bgd? јављам ти на пп, сад идем на посао ronin је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Октобар 28, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2018 пре 10 минута, Natasa. рече Sad nešto guglam da vidim je l postoji rekord u broju pročitanih knjiga . Ne postoji. lakše je žonglirati čaše nego čitati knjige Natasa. је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Октобар 28, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2018 Manite se udaje,ko bi da voli,ljubi? Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Октобар 28, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2018 пре 26 минута, ronin рече lakše je žonglirati čaše nego čitati knjige Inace, kada smo kod knjiga, da li je neko kupio neki zanimljiv naslov na Sajmu knjiga? Knjiga od Kije Kockar se ne racuna gothic88nika је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Октобар 28, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2018 1 hour ago, ronin рече Samo polako, citanje knjiga nije maraton. Ne juris na oboris Ginisov rekord u broju procitanih knjiga U tatinom dzepu naso sam zirafu, video sam konje kako piju kafu ko mi ne veruje bas me briga procito sam sve iz knjiga crisbo88 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука