Jump to content

Маните се љубави, ко би да се жени? Удаје?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 3 минута, Maja Pavlovic рече

Ma od njega nema nista, poceo da puca na visoko 

Gleda princeze. :smeh1:

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 1 минут, Liga Džentlmena рече

Ma mogao bi i ti da pomognes malo oko drva i poneses eliksir za dobro raspolozenje. :coolio:

Која локација? Мош у пп. 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

@ronin  @БанеЛ @crisbo88 U subotu se spremite naoruzajte voljom i cekam vas u Krusevac. Idemo kod @Maja Pavlovic da slazemo drva. Ja vozim. Majo tortu spremi. I rucak za ovakvu krsnu momcadiju. I pozdravi mi tvoje bivse komsije. :)))

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Liga Džentlmena рече

Majo tortu spremi. I rucak za ovakvu krsnu momcadiju.

Скупља дара него мера. :D

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Liga Džentlmena рече

@ronin  @БанеЛ @crisbo88 U subotu se spremite naoruzajte voljom i cekam vas u Krusevac. Idemo kod @Maja Pavlovic da slazemo drva. Ja vozim. Majo tortu spremi. I rucak za ovakvu krsnu momcadiju. I pozdravi mi tvoje bivse komsije. :)))

Ja sam na dijeti, ne jedem tortu:smeh1:

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, ronin рече

Ja sam na dijeti, ne jedem tortu:smeh1:

Ce bide za tebe i riba. :smeh1: Da ne zaboravim i @Mali MarkoSastavih ja cas Ligu dzentlmena. Da se nadju dami u nevolji. Hehe

Подели на овим сајтовима

@Maja Pavlovic Због гладних пантљичара, сам ћу да се елиминишем са списка. :))

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, Liga Džentlmena рече

Postavljam sto‚ sredjujem krevet‚ donosim drva‚ cepam drva‚ nosim kese iz marketa‚ ne zakeram kad se ide u kupovinu. Pa vidis ti da sam bre ja idealan muskarac. Blazen medju zenama. ?

iznajmljujem pumpe za bicikle, prevodim babe preko ulice, kupim sijeno najbrze u selu, pisem iskrena ljubavna pisma samohranim majkama, raspustenice poducavam gadjanju iz pistolja, dresiram divlje golubove, cistim ulice, krecim maglu, klimam trotoare, prezidjujem snove, navijam tunele, prevodim sa spanskog, skupljam izolir trake i otkupljujem vilerove goblene,  a i lajem jeftino

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, kordun рече

iznajmljujem pumpe za bicikle, prevodim babe preko ulice, kupim sijeno najbrze u selu, pisem iskrena ljubavna pisma samohranim majkama, raspustenice poducavam gadjanju iz pistolja, dresiram divlje golubove, cistim ulice, krecim maglu, klimam trotoare, prezidjujem snove, navijam tunele, prevodim sa spanskog, skupljam izolir trake i otkupljujem vilerove goblene,  a i lajem jeftino

Dzabe dzab. Haha

• Хахаха 1

Подели на овим сајтовима

Ce bide za tebe i riba. :smeh1: Da ne zaboravim i [mention=14023]Mali Marko[/mention]Sastavih ja cas Ligu dzentlmena. Da se nadju dami u nevolji. Hehe
Može dolazim ali vodim i moralnu podršku.@Gotcnika jel si za akciju ;-)

Послато са E6653 користећи Pouke.org мобилну апликацију

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

Leleee, pa ko ce da vas nahrani toliko??? Lakse mi sama da to poslazem [emoji3]

Слажи дрва и пошаљи слику да си их сложила, иначе ћеш славу да спремаш да их на’раниш [emoji23]

Са вером у Бога
За крст часни и слободу златну!

Са вером у Бога

Подели на овим сајтовима

Слажи дрва и пошаљи слику да си их сложила, иначе ћеш славу да спремаш да их на’раниш [emoji23]

Са вером у Бога
Ja sam mršav i ne jedem puno :-D

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...