Jump to content

Маните се љубави, ко би да се жени? Удаје?

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 1.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ништа киша око Ниша, човек одмах пуца па где погоди.

Ја пуцао где сам хтео а не рандом [emoji16]

Са вером у Бога
За крст часни и слободу златну!
  • Свиђа ми се 1

Са вером у Бога

За крст часни и слободу златну!

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, kordun рече

uz cvarke ide crno vino, ne bijelo, bijelo ide uz ribu i laganiju hranu.

Ma pusti me bre covece veceras mi i nije bas do bontona... :)))

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Maja Pavlovic рече

Bane, svaka cast :D

Кад бих имао више времена, мало више бих се бавио кувањем, али овако се не стиже. Биће надам се зимус мало више времена, здравље од Бога. 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Сања Т. рече

Sad mi dragi sto sam se ukljucila. Trebali bi vi cesce ovako da pisete. Ne biste mogli da se odbranite od udavaca. 

Istaknite svoje sposobnosti, slobodno :)

ja znam svasta i razumijem se u svasta, al to ne znaci da druga strana moze biti princeza, nema od toga nista, ja sam uvijek bio zahtjevan

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, kordun рече

ja znam svasta i razumijem se u svasta, al to ne znaci da druga strana moze biti princeza, nema od toga nista, ja sam uvijek bio zahtjevan

Но како! :)

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Liga Džentlmena рече

E pa veceras mi i nije bas do bontona... 

ma nije bonton medejede, stavr ukusa, slaganja, neces uz prsut piti bijelo vino, uz masno ide crno vino uvijek, cak i plava tk. masnija riba  ide uz crno vino, jer bijelo ne valja sa njom, to naravno ko voli da konzumira malo vina uz jelo, ja volim  i to mi obavezno.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, БанеЛ рече

Кад бих имао више времена, мало више бих се бавио кувањем, али овако се не стиже. Биће надам се зимус мало више времена, здравље од Бога. 

Lepo ja napisah‚ oce covek da se udaje. :smeh1:

Ja bre ne umem da kuvam‚ ja trazim zenu domacicu. ?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, kordun рече

Apsolutno!, ali.. . Kada vasa "princeza" ima dane gde ne zna kud bije ( poput dana kada pravi ajvar ;) ) , red je da uskocite u kuhinju i odmenite je...ili u bilo cemu sto je potrebno.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, kordun рече

malo vina uz jelo, ja volim  i to mi obavezno.

Нисам вински, али јесам ракијски. Кад заљуља ђумбировача, ојха! 

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, kordun рече

Princeza moze osvojit princa kao ti. A da bi to uspela mora imat odredjene vestine koje ni ga inpresionirale.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Liga Džentlmena рече

Ja bre ne umem da kuvam‚ ja trazim zenu domacicu. ?

Дај брате, х јела почиње тако што се упржи црни лука. После све нијансе. 

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...