Jump to content

Маните се љубави, ко би да се жени? Удаје?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 9 минута, kordun рече

nesto si nadrndana veceras, trebalo bi te priverzati za radijator, aj daj jedan minus dzigericarko

Нисам, баш сам добре воље. Само сам мало хипер. :)

Е извини што сам те кљуцала у суботу, била сам нешто тужна. Нисам била у праву.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Управо сада, Lady Godiva рече

Нисам, баш сам добре воље. Само сам мало хипер. :)

Е извини што сам те кљуцала у суботу, била сам нешто тужна. Нисам била у праву.

nema potrebe da mi se izvinjavas, nisam ja osjetljiv, ja sam tri rata prezivio, da ne bi zene... 

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 33 минута, Ana B. рече

A što odma Q, zašto ne IQ :smeh1:

Кад се њој није свидело неко моје писање, нисам падао у ватру. Мени се није свидело њена реакција на Зокијево писање, па рекох, дај да је проверим. Одмах паде у ватру. После нешто хоће да се оправда Зокију, бла, бла. Ко је више надрндан, не знам. Дугује ми пиво, а ја њој, не знам. Може загрљај, а и још по једно пиво од мене. 

• Свиђа ми се 1

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

Управо сада, kordun рече

nema potrebe da mi se izvinjavas, nisam ja osjetljiv, ja sam tri rata prezivio, da ne bi zene... 

Ја се извиним због себе. Баш ме брига за твоју не/осетљивост. :D

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Natasa. рече

Lubenica naša udavača :smeh1:.

Meni ona kul, zna šta hoće, stavila svoje kriterijume, stavila šta nudi zauzvrat, nema zezanja ni zavlačenja, molim lepo.

i meni takodje. nego je nesto nema. Da ne sprema mozda ajvar:))

• Хахаха 1

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Lady Godiva рече

Ја се извиним због себе. Баш ме брига за твоју не/осетљивост. :D

nadrndana si, evo govore i drugi da jesi, sta cemo sad, ne mozes sad da se izvadis, ko ni dzentlmen sa sorajom sto nije mogao da se izvadi, gotovo ti je

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

Управо сада, kordun рече

ni dzentlmen sa sorajom

pune oci prazne ruke:))

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, kordun рече

nadrndana si, evo govore i drugi da jesi, sta cemo sad, ne mozes sad da se izvadis, ko ni dzentlmen sa sorajom sto nije mogao da se izvadi, gotovo ti je

Не морам да се вадим. Тачно знам како се и зашто осећам. Не занима ме шта мислите, ви ме ни не познајте. :)

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Natasa. рече

Lubenica naša udavača :smeh1:.

Meni ona kul, zna šta hoće, stavila svoje kriterijume, stavila šta nudi zauzvrat, nema zezanja ni zavlačenja, molim lepo.

Па џаба што ја знам шта хоћу, кад они не знају, бар ови који се декларишу као Србенде. Само ту тупе у празно, а нико ништа не предузима. :uraaaaaa:

@ronin ајвар је спремљен на време, паприка још мало па прошла :) 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Lady Godiva рече

Не морам да се вадим. Тачно знам како се и зашто осећам. Не занима ме шта мислите, ви ме ни не познајте. :)

Al zato provodite vreme po ceo dan zajedno :)))))))

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, ronin рече

i meni takodje. nego je nesto nema. Da ne sprema mozda ajvar:))

Ja kao devojka nisam spremala ajvar, niko me nije smarao sa tim. Kad sam se udala sve sam mislila neće valjda svekrva da me zove da joj pomognem, stvarno nisam u tom fazonu. Nije me zvala i hvala joj na tome :smeh1:. Bilo bi mi glupo da je odbijem, ali baš ne bih da se obavezujem nekim zimnicama, pogotovo što danas sve može da se kupi.

Sad će neko da se javi kako nije isto kupovno i domaće. BAŠ ME BRIGA :))!

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Лубеница рече

Па џаба што ја знам шта хоћу, кад они не знају, бар ови који се декларишу као Србенде. Само ту тупе у празно, а нико ништа не предузима. :uraaaaaa:

Tupe u prazno i kukaju kako žene ne znaju šta hoće i kako ih zavlače. Evo jedna pravoslavna koja hoće brak i decu, otvoreno bez uvijanja. UŽAS!!!

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ana B. рече

Al zato provodite vreme po ceo dan zajedno :)))))))

Не ми, него наши аватари. Лејди Годива није Милица. То није исто. Мој аватар није ја, нити сам ја она. 

Подели на овим сајтовима

пре 40 минута, Lady Godiva рече

Да не сецирам сад твој коментар.. мени је смешан на више нивоа. Али ако те она већ воли и са тобом је, вероватно ће да се одушеви прстеном и романтичном просидбом. Видиш мало шта воли, ослушнеш о чему машта, која места, музику, које цвеће.. и све прилагодиш томе. Не могу странци да ти причају шта би њу обрадовало, то би ти требало најбоље да знаш.

Vidim da si pametna. Ne radi se o tome. Pitanje nije šta bi moju ljubav obradovalo...zašto bi to uopšte pitao bilo koga? 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...