ronin Написано Октобар 24, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2018 Управо сада, kordun рече ma niej salim se, stvarno se zove sava, to je drugacije ime od savo, ali ga svi tamo u rodnom kraju zovu savo, zato sto je tamo sava zensko ime, kao rijeka sava npr. ok, hvala na obavestenje. znam ko je on. „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Октобар 24, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2018 пре 5 минута, Zoki1988 рече Zašto? Да не сецирам сад твој коментар.. мени је смешан на више нивоа. Али ако те она већ воли и са тобом је, вероватно ће да се одушеви прстеном и романтичном просидбом. Видиш мало шта воли, ослушнеш о чему машта, која места, музику, које цвеће.. и све прилагодиш томе. Не могу странци да ти причају шта би њу обрадовало, то би ти требало најбоље да знаш. Zoki1988 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Октобар 24, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2018 пре 12 минута, Ana B. рече A što odma Q, zašto ne IQ Зато што количник интелигенције нема никакве везе с његовом надрнданошћу. Видиш, ја не капирам шта је теби смешно у том коментару па ти не лупам минусе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 24, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2018 пре 4 минута, Lady Godiva рече Зато што количник интелигенције нема никакве везе с његовом надрнданошћу. Видиш, ја не капирам шта је теби смешно у том коментару па ти не лупам минусе. nesto si nadrndana veceras, trebalo bi te priverzati za radijator, aj daj jedan minus dzigericarko Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Октобар 24, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2018 пре 6 часа, Zoki1988 рече Trebao bi da se ženim. Kupio sam prsten. Još da se iscimam oko prosidbe i svadbe. Jel ima neko ideje za pravoslavnu prosidbu? Razmišljo sam o nekom manastiru.... Sad lepo kupi pušku pa jedno od ta dva baci u reku. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Крушић Написано Октобар 24, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2018 Заборавих да напишем. Сутра сам у Овчар Бањи. Ако неко има нека се јави [emoji4]Sent from my iPhone using Pouke.org Са вером у Бога За крст часни и слободу златну! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Октобар 24, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2018 @Лубеница A наше домаћице нигде нема? Flojd and Ana B. је реаговао/ла на ово 2 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 24, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2018 Управо сада, Никола Крушић рече Заборавих да напишем. Сутра сам у Овчар Бањи. Ако неко има нека се јави Sent from my iPhone using Pouke.org ja sam te najprije skontao da si sutra ovcar u banji gothic88nika, ronin, Flojd and 5 осталих је реаговао/ла на ово 1 3 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Октобар 24, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2018 пре 5 часа, Anika рече Ја сам негде у себи донела одлуку да се не удајем. Из доста разлога. Ко може, жели и има услове и има с ким, треба то да уради. I ovo je ok ako si sigurna u ispravnost svoje odluke. Može se lepo i bez toga živeti. Anika је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Крушић Написано Октобар 24, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2018 Данас сам у Ужицу упознао брата @ЈанкоSent from my iPhone using Pouke.org Flojd, kordun, Sanja Т. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 4 2 Са вером у Бога За крст часни и слободу златну! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Октобар 24, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2018 пре 2 минута, Никола Крушић рече Заборавих да напишем. Сутра сам у Овчар Бањи. Ако неко има нека се јави Sent from my iPhone using Pouke.org Gde to je potpis? Za krst časni i slobodu zlatnu. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Крушић Написано Октобар 24, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2018 ja sam te najprije skontao da si sutra ovcar u banjiТако је, данас сам у Ужицу, сутра Овчар БањаСа вером у БогаЗа крст часни и слободу златну! Са вером у Бога За крст часни и слободу златну! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Октобар 24, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2018 Управо сада, Никола Крушић рече Са вером у Бога За крст часни и слободу златну! E to, tako, ono mi bilo mnogo neobično bez potpisa. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Октобар 24, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2018 пре 4 минута, ronin рече @Лубеница A наше домаћице нигде нема? Lubenica naša udavača . Meni ona kul, zna šta hoće, stavila svoje kriterijume, stavila šta nudi zauzvrat, nema zezanja ni zavlačenja, molim lepo. Лубеница је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Крушић Написано Октобар 24, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2018 Gde to je potpis? Za krst časni i slobodu zlatnu.Ма ова апликација нешто ради што ја не знам како ради [emoji23] . Час је један потпис који сам ја подесио, час пљусне овај рандом потпис неки [emoji23]Са вером у БогаЗа крст часни и слободу златну! Са вером у Бога За крст часни и слободу златну! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука