Branka62 Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 @Милан Ракић Jesi li i ti bio medj tim astralnim letačima? RYLAH, drvce, Juanito and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branislav81 Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 17 минута, Милан Ракић рече A gde je Paja, tu je i "Grupa 69" Grupa 69? Jel' su to oni što su urokljivim očima obarali NATO avione? Juanito, Милан Ракић and RYLAH је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 6 минута, Branka62 рече @Милан Ракић Jesi li i ti bio medj tim astralnim letačima? пре 6 минута, Branislav81 рече Grupa 69? Jel' su to oni što su urokljivim očima obarali NATO avione? Јесу. И мислима изазивали кварове на истим. И још много тога. А кацсудруже са "јоги летачима" и у сарадњи са по неком звездом из наше и других галаксија, успеси на сваком плану се само редаху. Кад се човек присети каква менажерија лудака је водила (и води) ову земљу, те какве су се све идеје и ликови ангажовали у последњих неколико деценија, добро смо и нормални. Ако смо. Мсм. нормални. Juanito, Branislav81, Јанко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 2 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 4 часа, GeniusAtWork рече Ја се бавим квантним финансијама. Обезбеђујем да ваш новац постоји само док га не користите. Врхунске мере заштите, уз помоћ најсавременијих технологија, које чувају ваша улагања од свих, па и од вас самих. Tačno tako. Ova priča o fantomskoj DNK je školski primer za Zmaj u mojoj garaži. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Октобар 17, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 Од свега сте некако извукли само негативно (Црно). Једва да је неко приметио коментар или део разговора у емисији о утицају молитве на наш живот (Бело). Разочаравајуће. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 8 минута, Milica Bajic рече Једва да је неко приметио коментар или део разговора у емисији о утицају молитве на наш живот (Бело). А шта ће ти бизарни ликови и емисије да ти то кажу? То причају сви попови и теолози већ две иљаде година и то без да причу о молитви трпају у којекакве њу ејџ бућкурише. Јанко and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Октобар 17, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 7 минута, Juanito рече А шта ће ти бизарни ликови и емисије да ти то кажу? То причају сви попови и теолози већ две иљаде година и то без да причу о молитви трпају у којекакве њу ејџ бућкурише. (Ја верујем у змајеве) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 Za sve zainteresovane, ima i seminar Do duše spominje se ulaznica - donacija. Šta je to? Neki eufemizam, šta li? drvce је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 5 минута, Branka62 рече Do duše spominje se ulaznica - donacija. Šta je to? Neki eufemizam, šta li? Ко год ентанглује две улазнице, добија попуст 50%. drvce, Branka62 and Branislav81 је реаговао/ла на ово 1 1 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 6 минута, Branka62 рече Za sve zainteresovane, ima i seminar Do duše spominje se ulaznica - donacija. Šta je to? Neki eufemizam, šta li? Фантомска улазница? Branka62 and Avocado је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 Ја идем на предавање...но има ли неко од научника овде да ме посаветује шта да га питам и како да их раскринкам ? Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 22 часа, Рапсоди рече да ти мени, жива била Evo, živa sam i ( onako )zdrava. пре 22 часа, Рапсоди рече па да онда причамо Pa hajde onda da pričamo. Nadam se da se nisi predomislila. Samo, molim te, bar jednom odgovori na pitanje/prokomentariši post a da to nije kroz izmotavanje, pokušaje ismevanja i omalovažavanja sagovornika.... I nisam bitna ja i moja osećanja, već je tema ( ne samo ova, već sve teme o »čudesnim« metodama izlečenja ) isuviše ozbiljna – nečiji životi mogu biti ugroženi. Ako ne znaš drugačije, otvoreno kaži pa da se ni ti ni ja ne zaludjujemo. пре 22 часа, Рапсоди рече ај да се не дерем Pa nemoj da se dereš. Vid mi je malo lošiji ali dobro čujem. пре 22 часа, Рапсоди рече Ти мене зекиш узми па одгледај видео и наравно послушај па види шта коме замера и што, односно шта је ко од нобеловаца пропустио у вези са днк, ОДНОСНО ЗАНЕМАРИО, ПА ОНО ШТО СУ НОБЕЛОВЦИ ЗАНЕМАРИЛИ, Ili ti nisi odgledala/( pažljivo )poslušala predavanje ili moj komp ne pušta isti klip kao tvoj. Nigde čovek ne proziva nobelovce ( a ni »nobelovce« ) i njihove propuste. Osim ako je "nobelovci su zanemarili/propustili" tvoje tumačenje kako se do novih otkrića jedino dolazi – svako novo otkriće je propušteno/zanemareno posmatranje nobelovaca . пре 22 часа, Рапсоди рече прво одгледаш неке његове поставке Ako pod postavke misliš na hipoteze – niti jednu hipotezu nisam uočila a ako misliš na tvrdjenja - ima ih. Sve sama tvrdjenja ali bez i jedne potvrde njihove validnosti. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 22 часа, Рапсоди рече одгледај видео жено, све ће ти се рећи Volela bih, a ko ne bi, da mi o bilo kojoj temi, sve postane jasno nakon odgledanog jednog jutjub videa. Nemam ja taj kapacitet. Jedino što mi je video kazao je da je ovo školski primer zmaja u mojoj garaži( sad se ponavljam ). Niko, pa ni autor, nije registrovao tu fantomsku DNK* ali on zna da postoji. Ajd, neka i postoji taj zaostali spektar. Ali, na osnovu čega tvrdi da je to spektar fantomske DNK ( štagod da pod fantomska DNK podrazumeva )? Čak i da leči opisanom metodom, u šta ne da sumnjam nego..., i dalje stoji moje pitanje: Kako je otkrio baš to što tvrdi da je otkrio - fantomsku DNK? * Jasno kaže »Mutacija je ostala a dete je zdravo.« Dakle, ni on niti bolo ko drugi ne registruju ništa drugo do »nevaljalu« DNK. Ovo je veće ludilo od homeopatije. Kod homeopatskih tabletica, ako ih nakupiš dovoljno, postoji verovatnoća da bar u jednoj pronadješ molekul rastvarane supstance. Ovde nema ni tog traga i on to otvoreno kaže. Kaže:Mutacija je ostala a dete je zdravo. Mi to razumemo. To što je »iz šešira« izvadio »objašnjenje« - fantomska DNK, nije razumevanje. Pa dalje: Komada DNK nema. Ta rupica se popunjava fantomom DNK. Tebi ovde ništa nije čudno? - Je li mutacija ( deo DNK sa mutacijom ) ostala ili nije ( fali komad )? - Ako je deo zamenjen zdravom - fantomskom DNK, kako se i dalje vidi mutacija? - Koja, za ime sveta, »rupica«? Hoće da kaže da je neko ( koliko god kratko ) vreme postojao prekid u DNK a dete ostalo živo? Jasno mi je, iz tvojih postova ( i ne samo sa ove teme ), da nemaš poverenja u savremenu nauku/medicinu. OK – tvoje pravo. Ali doista ne razumem, a veruj mi da sam se baš potrudila da shvatim, zašto veruješ svakom liku koji izadje sa tvrdnjom da je pronašao rešenje za probleme koje savremena nauka/medicina ne može da reši. Da li je tebi dovoljno što on tvrdi da leči cističnu fibrozu i ostale opake bolesti? Ili si to proverila? Ako si proverila, daj i nama izvor. Ja tako nešto nisam pronašla. Ako mu veruješ na reč, šta je to zbog čega mu veruješ? Osim, naravno, » baš bi bilo super da je tako«. I nemoj, molim te zavidni nobelovci, farmakomafija.... Ima uredjaj, ima metodu, što ne patentira? Silne pare bi zgrnuo. Ako je već patentirao, jesu li Rusi baš toliko tupavi, tvrdoglavi ili štagod te ne žele da izleče svoju deu? Lady Godiva, Paradoksologija and drvce је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 20 минута, Branka62 рече Ili ti nisi odgledala/( pažljivo )poslušala predavanje ili moj komp ne pušta isti klip kao tvoj. Nigde čovek ne proziva nobelovce ( a ni »nobelovce« ) i njihove propuste. Osim ako je "nobelovci su zanemarili/propustili" tvoje tumačenje kako se do novih otkrića jedino dolazi – svako novo otkriće je propušteno/zanemareno posmatranje nobelovaca . Од 4 мин. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 Управо сада, Рапсоди рече Од 4 мин. Rapsodi, mani sada nove klipove. Komentarisala sam onaj sa početka, pa bi bilo lepo, ako imaš štagod da kažeš na prethodna dva posta ( a u njima ima i konkretnih pitanja tebi upućena ). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука