Juanito Написано Октобар 16, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2018 пре 3 минута, Lady Godiva рече Ко о чему, Хуанито о уштипцима. Шта ћу кад ми је то у фантомској ДНК... RYLAH and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Октобар 16, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2018 пре 2 минута, Рапсоди рече Хуане и Бранка Gde nadje baš nas dvoje. Juan nije u Srbiji a ja nisam iz Beograda. Da dolazim zbog gospodina koji se bavi osim kvantne medicine i kvantnom lingvistikom a i raznim drugim interesantnim naukama....pa baš i ne bih. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Октобар 16, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2018 Управо сада, Branka62 рече Nisam pametnjaković al da pokušam, mada sam objasnila u prethodnom postu. Mora da ga nisi pročitala. Ovo nije ( čak ni ) pogrešno - besmislica je. Шта је бесмислица , да не може фантомску ДНК да преноси (информацију, запис ) као еквивалент оригиналне ДНК....? Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Октобар 16, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2018 пре 36 минута, Рапсоди рече Не зезај, што ти је чудно да постоји фантомски еквивалент молекула ДНК. Човек је вршио експерименте дуги низ година и излечио оболеле мишеве, на основу информације коју је пренео помоћу фантомског ДНК здравог сродника на оболелог....и шта ту не штима. Стручак је пренео инфо до днк уз помоћ звука, а није то своје истраживање могао, уз помоћ папира и мастила, да пренесе до неког научног часописа. То не штима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Октобар 16, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2018 пре 1 минут, Branka62 рече Gde nadje baš nas dvoje. Juan nije u Srbiji a ja nisam iz Beograda. Da dolazim zbog gospodina koji se bavi osim kvantne medicine i kvantnom lingvistikom a i raznim drugim interesantnim naukama....pa baš i ne bih. Не тражим вам ја да долазите, питам вас, шта да га питам, да га патосирам и да покажем поштеном свету да нас овај зеки. Ајде шта да га питам ? Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Октобар 16, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2018 Управо сада, Рапсоди рече фантомску A šta znači "fantomski"? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Октобар 16, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2018 Управо сада, Branka62 рече A šta znači "fantomski"? Еквивалент оригинала ДНК , као нека врста холограма оригинала (ако сам добро схватила ) са инфо које поседује и оригинал. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Октобар 16, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2018 Управо сада, Рапсоди рече Ајде шта да га питам ? Najbolje će biti da ga ti ništa ne pitaš. Slušaj i uživaj. A iskreno, kada sam videla onaj uvodni post teme. pomislila sam da odem. Da uživam. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Октобар 16, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2018 Управо сада, Рапсоди рече Еквивалент оригинала ДНК , као нека врста холограма оригинала (ако сам добро схватила ) са инфо које поседује и оригинал. I gde, kako i kada ga je registrovao? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Октобар 16, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2018 Управо сада, Branka62 рече Najbolje će biti da ga ti ništa ne pitaš. Slušaj i uživaj. A iskreno, kada sam videla onaj uvodni post teme. pomislila sam da odem. Da uživam. А шта би га ти паметнице питала....ето ја ћу да га питам , оно што ме ти научиш.... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Октобар 16, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2018 Управо сада, Рапсоди рече А шта би га ти паметнице питала....ето ја ћу да га питам , оно што ме ти научиш.... Gde si ti videla da sam napisala kako bih ga bilo šta pitala? Samo bih uživala. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Октобар 16, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2018 Управо сада, Branka62 рече I gde, kako i kada ga je registrovao? Ти мене зекиш узми па одгледај видео и наравно послушај па види шта коме замера и што, односно шта је ко од нобеловаца пропустио у вези са днк, ОДНОСНО ЗАНЕМАРИО, ПА ОНО ШТО СУ НОБЕЛОВЦИ ЗАНЕМАРИЛИ, ај да се не дерем да ти мени, жива била узмеш и прво одгледаш неке његове поставке, па да онда причамо. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Октобар 16, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2018 пре 2 минута, Branka62 рече Gde si ti videla da sam napisala kako bih ga bilo šta pitala? Samo bih uživala. Ааааа, значи немаш шта да га питаш....или не знаш шта да га питаш, а да га тотално разобличиш.Е баш сам веровала у твоју памет.... Branka62 је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Октобар 16, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2018 Управо сада, Рапсоди рече па види шта коме замера и што, односно шта је ко од нобеловаца пропустио у вези са днк, ОДНОСНО ЗАНЕМАРИО, ПА ОНО ШТО СУ НОБЕЛОВЦИ ЗАНЕМАРИЛИ Ama nisam te ovo pitala. Pitala sam Gde, kada i kako je registrovao tu fantomsku DNK? Jednostavno pitanje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Октобар 16, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2018 пре 2 минута, Juanito рече Шта ћу кад ми је то у фантомској ДНК... Не брини, ништа није неизлечиво. Довољно је да ти жена једном подвикне, тај звук има одмах да ти искодира фантомски firewall. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука