Branka62 Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 2 минута, Рапсоди рече мада сам чини ми се изнела оно главно у претходним постовима. пре 3 минута, Рапсоди рече Фантомска ДНк као квантни еквивалент оригинала Ajd na brzinu, dok ne kreneš na predavanje, makar ovo - šta znači ovo kvantni u ovom konkretnom slučaju? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 2 минута, Branka62 рече šta znači ovo kvantni u ovom konkretnom slučaju? Ваљда....део. Исти део , као оригинал ДНК Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 3 минута, Рапсоди рече Нисам ја дужна никоме ништа да објашњавам Apsolutno si u pravu. Samo ne znam ko je kazao da si dužna da objašnjavaš? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 6 минута, Juanito рече Морам да признам да ми се ово баш свиђа. Убацио бих причу негде у неки од DC Comics универзума. Можда у Флеш као сумирање највећег дела универзума, увећан за генезу мета људи. Можда су ове квантне ствари настале као резултат екслопзије акцелератора честица? И као што је све у ДЦ свету што је тако нстало "мета", можда је у овом нашем универзуму све то "квантно"? Juanito and drvce је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 2 минута, Рапсоди рече Ваљда....део. Исти део , као оригинал ДНК Онда је квантна физика делимична физика? Lady Godiva, Branka62 and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 Управо сада, RYLAH рече Онда је квантна физика делимична физика? Питала је у контексту. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 2 минута, Branka62 рече Apsolutno si u pravu. Samo ne znam ko je kazao da si dužna da objašnjavaš? Па ти се постављаш као да јесам. Да ти није Авокадо супруг ? Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 2 минута, RYLAH рече Можда у Флеш као сумирање највећег дела универзума, увећан за генезу мета људи. Можда су ове квантне ствари настале као резултат екслопзије акцелератора честица? И као што је све у ДЦ свету што је тако нстало "мета", можда је у овом нашем универзуму све то "квантно"? Баш сам тако нешто и помислио. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 3 минута, RYLAH рече Флеш Узгред, кренула пета сезона. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 Управо сада, Рапсоди рече Ваљда....део. Исти део , као оригинал ДНК Znači deo moje plate, kolača, pripovetke... je kvant. Ne može to tako. To pokušavamo, evo već drugi dan, da ti objasnimo. Čika koristi izraze koi postoje u nauci, izraze koji, u nauci, itekako imaju svoje značenje, ali na krajnje neprimenjiv način - u kontekstu gde im nije mesto. Plus što mu je dobar deo izlaganja čista besmislica - ono, niječak ni pogrešno. Lady Godiva and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 Управо сада, Juanito рече Узгред, кренула пета сезона. Много добра серија. Замисли кад остављам професора Абрамовића или Петра Челика да бих гледао Флеша. Juanito је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 2 минута, Рапсоди рече Да ти није Авокадо супруг ? Ovo ti je "malo" neprimereno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 1 минут, Branka62 рече Znači deo moje plate, kolača, pripovetke... je kvant. Ne može to tako. To pokušavamo, evo već drugi dan, da ti objasnimo. Čika koristi izraze koi postoje u nauci, izraze koji, u nauci, itekako imaju svoje značenje, ali na krajnje neprimenjiv način - u kontekstu gde im nije mesto. Plus što mu je dobar deo izlaganja čista besmislica - ono, niječak ni pogrešno. Опет цедите комарце, а машите бит . Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 Управо сада, Branka62 рече Ovo ti je "malo" neprimereno. Само питам , пало ми на памет, доста личите (духом, размишљањима ). Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 Управо сада, Рапсоди рече Опет цедите комарце, а машите бит Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука