Jump to content

“ КВАНТНА ГЕНЕТИКА У СЛУЖБИ ЧОВЕЧАНСТВА- НЕИЗЛЕЧИВЕ БОЛЕСТИ НЕ ПОСТОЈЕ“

Milica Bajic

Препоручена порука

1 hour ago, Avocado рече

reč "kosa" u zavisnosti od konteksta rečenice može da znači dlake koje nam rastu iz glave, a može da znači i alatku kojom se kosi trava

Горе горе горе горе. 

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Avocado рече

Ma nisam, nego su mi torziona polja danas u konjukciji sa fraktalnom precesijom kvantne energije.

Za malu donaciju, ja ti mogu ponuditi metod koji garant omogućava da ti torziona polja uđu u konstantnu konjunkciju sa kvintesencijalnim kvarkom kvantne energije. 

• Збуњен 1

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Juanito рече

Горе горе горе горе. 

Buffalo buffalo Buffalo buffalo buffalo buffalo Buffalo buffalo.

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Paradoksologija рече

Za malu donaciju, ja ti mogu ponuditi metod koji garant omogućava da ti torziona polja uđu u konstantnu konjunkciju sa kvintesencijalnim kvarkom kvantne energije. 

Samo ako koristiš laser koji oseti polarizaciju objekta pomoću 4 ortogonalna modema...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Avocado рече

Samo ako koristiš laser koji oseti polarizaciju objekta pomoću 4 ortogonalna modema...

Drago mi je što pitaš - koristim, i to fantomski laser. Ne vidiš ga, ne osetiš, ali garant deluje :) 

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

За једно апсолутно добро предавање, само помоћу живе речи (утехе ) гарантујем вам  чишћење од  либералних  мутант гена и коначно проток  здраве  православне енергије . Ништа не кошта, а успех загарантован. :smeh1:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Рапсоди рече

За једно апсолутно добро предавање, само помоћу живе речи (утехе ) гарантујем вам  чишћење од  либералних  мутант гена и коначно проток  здраве  православне енергије . Ништа не кошта, а успех загарантован. :smeh1:

Рече жена која верује у тотално секташке њу ејџ методе. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Juanito рече

Рече жена која верује у тотално секташке њу ејџ методе. :smeh1:

Па сад не знам ко је ближе њу ејџу...дискутабилно...

Истражујем , још не верујем, али ме заинтригирало. 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, RYLAH рече

Једном сам хтео да идем на то неко квантно предавање кад сам видео плакат, ал сам са болом у срцу сконтао, иако смо се поклопили у просторној димензији, да су ме кванти са тог предавања мимоишли за пет дана у временској димензији.

Pet dana - pet dimenzija , pa to ti je Teslin prejungovski sinhronicitet.

• Хахаха 1

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Avocado рече

Dokazano je na Lomonosovu da ti modemi dosta negativno uticu na kvalitet jonizacionog efekta i napusteni su jos pre pet goidina. Pejpal donacija i sibnem ti *.ogg za bodrost citave aure!

pozz

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, RYLAH рече

Гледам нешто овај клип код Марића и нешто се мислим... Госн Спасоје и Веља Абрамовић, како то иначе иде, ваљда имају неке екстра моћи, мада не причају радо о томе..

Е сад... Дал кад ти добијеш те екстра моћи мораш да носиш ове ружне ласерске шалове и због чега? И дал је проф др Веља јачи од госн Спасоја зато што му је ласерски шал дречавији, или то ипак има неке везе са бојама, па је можда боја госн Влајића јача?

Mislim da su boYe u pitanju, jer, cenim, da Marina pomaže Velju u izboru istih. Doduše, kod Paje i svetlosna formula "radi". Možda prof. Radišić znade!?

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

On 16.10.2018. at 17:30, Juanito рече

“Часни суде, јесте то дете моје, ал нисам га ја направио. Његова мајка се без мог знања и одобрења прикачила на фреквенцију моје ДНК.”

Не може да се одреди са сигурношћу чије је дете ако родитељи нису комутативни.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Branka62 рече

Ma lako ćemo za boje i šalove. Nego, da li se to meni sniva ili on ima sandalice na čarapice?

Paja il Velja? Nisam ispratio

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...