Jump to content

Raskol se zahuktava

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 4 минута, nikola888 рече

aman covece kakva licna mrznja prema tebi ,,ja pricam protiv vartolomeja a ti se pronalazis u tome jer ti je on poslodavac ! drugo CP nije druge proglasila raskolnickim iz razloga da bi imala siri front protv Moskve i da bi lakse mogla da upravalja pocepanim slovenima 

Морам да ти кажем да си псето. За 8 година службе у Цг цркви нисам примио динара од њих.   

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 1 минут, nikola888 рече

ja ovde pricam prosto jer nema potrebe da sad pricamo o cinovima u Crkvi pa ni u raskolnickoj cp

Добро ако је то то, нијећемо више о томе.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, ana čarnojević рече

Znate šta, biću stvarno iskrena. Vi jeste svestrani i, što kaže jedan vladika, genijalni. I u svemu tome ja Vas prvenstveno percipiram kao Umetnika. Ne mogu ništa reći o ovoj Vašoj tvrdnji zato što ne poznajem materiju, ali je vrlo kreativna :D

пре 1 сат, Zoran Đurović рече

Samo je striktno i sa mozgom citanje Jevandjelja. No, ni ja nisam nacisto sa time, mislim da je ispravno, zato se spremam da umrem i odmah vidim Hrista, a ne da se iznenadim pa da me srcka udari i onda umrem za svagda!:)) 

Вас двоје када се овако саставите сте слика смирења. :))

П.С. Пуко неки квар на форуму, све се пише подвучено. Злотвори да виде шта је у питању. 12:smeha:

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Августин рече

Шта СПЦ муља са цариградом.Па осудили смо их.Па ми смо први на реду следећи кога ће они хтети да разбуцају.Па зар мислиш дас атога наши епископи нису свесни.

Дечко је глуп, али невиђено...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Августин рече

Шта СПЦ муља са цариградом.Па осудили смо их.Па ми смо први на реду следећи кога ће они хтети да разбуцају.Па зар мислиш дас атога наши епископи нису свесни.

nasa SPC i dalje pominje vartolomeja i zvanicno nije odstranila cp kao raskolnicku za razliku od RPC koja je to glasno i jasno rekla 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ведран* рече

П.С. Пуко неки квар на форуму, све се пише подвучено. Злотвори да виде шта је у питању. 12:smeha:

Зашто кажеш злотвори, а мислиш на администарнтице у костимима!:))

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Zoran Đurović рече

Морам да ти кажем да си псето. За 8 година службе у Цг цркви нисам примио динара од њих.   

i pseto je BOG stvorio lepo ,,plemenita je to zivotinja hvala na komplimentu !! ali ovo ne razumem od koga nisi pare primio i od koga si trebao da primis 

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Жика рече

Не знам шта је Кратосу последњих годину дана. Пре је боље и смисленије писао. На овој теми сам му скоро сваку поруку исправљао.

Ти имаш алтернативну меморију Кратосовог писања од пре годину дана. :))

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ведран* рече

Ти имаш алтернативну меморију Кратосовог писања од пре годину дана. :))

Сећам се да је раније паметније писао.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Августин рече

Зоране зашто вређаш човека.Шта у Светом Писму Спаситељ каже за оне који човеку кажу будала.Мени изгледа као да се шали не могу да верујем да озбиљно мисли то што пише.

Поп Горан, Велики Лав, је утврдио да то што пише у Писму се не важи у одређеним ерминевтичким контекстима. :D

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ведран* рече

Поп Горан, Велики Лав, је утврдио да то што пише у Писму се не важи у одређеним ерминевтичким контекстима. :D

Попова има разних што каже Достојевски.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, farisejski.bukvojed рече

Da li to znaci da mogu ocekivati da vidim sasluzivanje Patrijarha Denisenka, Mitropolita Amfilohija i Mitropolita Mihajla/Mirasa? Ocel' to skoro?

Не знам. Питај њих.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...