Jump to content

Raskol se zahuktava

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 9 минута, Августин рече

КО зна можда је и сад нешто урадио.Стари је то лисац.

Нешто јесте урадио или ће. Само ако му Епифанје стварно није син. :0205_whistling:

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ведран* рече

Нешто јесте урадио или ће. Само ако му Епифанје стварно није син. :0205_whistling:

Пази он је био главни човек службе у цркви у СССРу и ћерка наводи да је сина стрпао у затвор .То сам говорио у оној радио емисији.Али веруј ми да за такве не постоји ни син ни отац.Служба није дружба, а није ни породица.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Тихон рече

Да, само то је као онај виц о кафани и Маршу на Дрину, иф ју ноу вот ај мин.:0205_whistling:

Ајд испричај виц молим те не знам га.

Подели на овим сајтовима

Па, није баш много пристојан, али говори о нашим наравима.

У некој кафани, мултинационалној, неки Срби стално наручују Марш на Дрину. Осталима досади, па питају: Добро, имате ли ви Срби неки други марш?

Имамо: Марш у 3,14...

Наравоученије: ја могу да пљујем по својима, ал' пробај ти ако смеш! То је гледе латинских хришћана и њиховог смејања. Мада сматрам да било ко благонаклон, искрен, заиста хришћанин, би ово са жаљењем примио.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Тихон рече

Па, није баш много пристојан, али говори о нашим наравима.

У некој кафани, мултинационалној, неки Срби стално наручују Марш на Дрину. Осталима досади, па питају: Добро, имате ли ви Срби неки други марш?

Имамо: Марш у 3,14...

Наравоученије: ја могу да пљујем по својима, ал' пробај ти ако смеш!

Па то је донекле нормално.Моја су деца одрасла па то не важи али човек може да истуче своје дете, а неће баш гледати како га комшија туче.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Августин рече

Пази он је био главни човек службе у цркви у СССРу и ћерка наводи да је сина стрпао у затвор .То сам говорио у оној радио емисији.Али веруј ми да за такве не постоји ни син ни отац.Служба није дружба, а није ни породица.

Знам, знам. Али ако је овај наследник дела, онда није ствар у синовству колико у продужетку "мисије". Синовство је у томе олакшавајућа околност. А очигледно је Филаретовом интервенцијом дошао од мирјанина до "митрополита" и "поглавара" за невиђено кратко време и њему све дугује. Ако и док је послушан онда је "добар". 

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Ведран* рече

Знам, знам. Али ако је овај наследник дела, онда није ствар у синовству колико у продужетку "мисије". Синовство је у томе олакшавајућа околност. А очигледно је Филаретовом интервенцијом дошао од мирјанина до "митрополита" и "поглавара" за невиђено кратко време и њему све дугује. Ако и док је послушан онда је "добар". 

Да али зашто су ови вратили томос или на крају не зна се где је.А то је могуће да овај наставља задатак врло врло могуће.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Августин рече

Да али зашто су ови вратили томос или на крају не зна се где је.А то је могуће да овај наставља задатак врло врло могуће.

Не знам. Видеће се. 

Мени је сада забавно да нагађамо. 

Можда су им Руси дали мастило које испарава након неколико сати. Па кад су размотали свитак у Кијеву, нема више слова. :))12:smeha:

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

ПОЛИТИКА

Порошенко присвоил Филарету звание Героя Украины

logo-square
Украинский президент Пётр Порошенко сообщил о своём решении присвоить бывшему лидеру одной из неканонических церковных структур Украины Филарету звание Героя Украины.
Пази најновију вест
Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Августин рече

Пази најновију вест

Сад ће му клицати после сваке службе уместо многољетствија:

"Херојима слава" :))

То на крају. А на почетку "литургије" ће први возглас уместо "Благословено Царство...." бити "Слава Украјини".

:))

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

У Виници свештеник који је резервни пуковник срушио куполу са своје Цркве у знак протеста против фанара саопштавају неки антируски медији на руском и укирајинском.Да није бесмислено каже 15 година смо градили куполу а сад нам држава наређује да идемо у неку новоизмишљену цркву.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Ведран* рече

Сад ће му клицати после сваке службе уместо многољетствија:

"Херојима слава" :))

То на крају. А на почетку "литургије" ће први возглас уместо "Благословено Царство...." бити "Слава Украјини".

:))

А, за отпуст ће бити: Молитвама светог томоса и проче...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Тихон рече

А, за отпуст ће бити: Молитвама светог томоса и проче...

А кад н:navijanje::whackado:ађу томос то ће бити празник

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Августин рече

А кад н:navijanje::whackado:ађу томос то ће бити празник

Боже, опрости: Обретење светог томоса.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...