Jump to content

Зоран Ђуровић: Доцент Андреј Јефтић и његово доцирање

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 39 минута, Zoran Đurović рече

38867409_2013284815382642_47791264952829

Владика Никодим. Акрил и уље на платну, 40 са 30 цм. Техника је комбинована јер има лепљене коже, косе и сл. Биће и друга фотка, јер је ова настала на летњем сунцу и док је лак био фришак, па се онда виде неке бразде (одсјаји) на саставима коже и платна.

Lepo, svidja mi se, deluje mi, da su oci, obrve i usne, u slicnom 'tonalitetu', onako, neka blagost u prikazu :slikanje: ....( ja to onako amaterski )

Подели на овим сајтовима

• Одговори 227
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 3 часа, Ведран* рече

Јеси жив Иване?

Жив, жив, но сам јуче имо посла, а докторат сам две трећине прочитао још у четвртак када га је Боки окачио. Пошто је поп већ био вредан да нам приведе извештај о Андрејевим псеудоклементинама:)), ја ћу се бавити момковим познавањем логике и методологије науке, односно филозофским аспектима рада. Нема тога Бог зна колико пуно, али има довољно глупог и површног. . Докторат је свакако пре преглед и колаж цитата но истраживачки рад.

Подели на овим сајтовима

Ма нека си ти жив после две трећине, а и после три трећине да си жив. :D

Али знаш шта изгледа да не може да му се замери? Плагирање. :)) Човек наводи све туђе мисли. У тој мери наводи, да сам због оно мало што сам прочитао узео да израчунам колико се пута помиње Торенс поименице у реченицама, јер сам ја тако поремећен сад дал стечено или урођено, не знам. :))

И шта сам израчунао. Равно 1425 пута пише Торенс. :D

А онда сам израчунао даље, и то изађе тачно толико да се у свакој другој реченици дисертације помиње Торенс. :)))

Па ти сад види. Нема ту плагирања. Јер га нема где бити.

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Ведран* рече

Ма нека си ти жив после две трећине, а и после три трећине да си жив. :D

Али знаш шта изгледа да не може да му се замери? Плагирање. :)) Човек наводи све туђе мисли. У тој мери наводи, да сам због оно мало што сам прочитао узео да израчунам колико се пута помиње Торенс поименице у реченицама, јер сам ја тако поремећен сад дал професионално или урођено, не знам. :))

И шта сам израчунао. Равно 1425 пута пише Торенс. :D

А онда сам израчунао даље, и то изађе тачно толико да се у свакој другој реченици дисертације помиње Торенс. :)))

Па ти сад види. Нема ту плагирања. Јер га нема где бити.

:ani_biggrin:Ти се дакле бачио на статистику...Плагирање вероватно не може (мада нисам користио онај фамозни софтвер), али колаж и препричавање може. Ко да је правио један џиновски приказ Торенсовог дела. Уз коментаре.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Ivan Marković рече

:ani_biggrin:Ти се дакле бачио на статистику..

То је само мека статистика. :D Јер ја ипак нисам тврдокоран, како рече проф Пено,:)) а ни цепидлака као поп Ђуровић, а ни инкви...ИСТРАЖИВАЧ (оћу рећи) као ти...:))

пре 12 минута, Ivan Marković рече

Ко да је правио један џиновски приказ Торенсовог дела. Уз коментаре.

И шта сад? Не можеш га окривити за то. Кад (и ако) већ може тако, а што онда не би урадио тако. У реферату комисије за оцену дисертације, оцена методологије садржана је у следећој реченици: "дисертација је урађена квалитетно, како садржински тако и методолошки". И ето! То је све што је било битно да се погледа да је урађена квалитетно методолошки. Јел ти јасно? А како то конкретно методолошки? Па методолошки! И квалитетно. Разумеш?

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

А тим пре је ово по оцени комисије одлична дисертација. Савршена готово. Јер нигде нема никаквих ограничења, или слабости, по оцени комисије. А ја у животу нисам видео ни један рад који нема ограничења ни слабости. А сад имам и такву привилегију. Да читам више таквих радова. Али ваљда је такав систем оцењивања дисертације. Таква им је административна методологија, квалитетна, као и у самим радовима. Они оцењују само савршене радове. Тамо се не избацују дисертације које имају слабости. Ваљда због престижа Београдског универзитета као негде хиљадитог на светској ранг листи. Шта ли?

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Ведран* рече

Не можеш га окривити за то.

Не кривим га ја за то.  Али могу да га кривим за бркање (или не исправљање истог у Торенса) самореферентних исказа и труизама. Као и за пподелу исказа на "егзистенцијалне" и "кохеренцијалне" иако се искази у предикатској логици деле на универзалне и егзистенцијалне (то је по свој прилици Торенсово, али Андреј то само понавља без коментара).

Подели на овим сајтовима

Ajd, kao i ja, poceo nesto malo da citam doktorat dr. Andreja.  ( to kod mene sa bilo kojim citanjem,  ide ovako ..   :i6d1r8:.... :smeh1:  )

Za pocetak deluje zanimljiva tema.

Po uvodu i sazetku samog pisca i po sadrzaju doktorata, nekako, onako, vec vidim iz moje hardcore revniteljske perspektive :0120_angryy:, neke stvari koje mi se ne svidjaju. ( :smeh1: ) ...

Sto, ne znaci ,da ja imam neke profi strucne kritike na sam doktorat ( tu su drugi kompetentniji da kazu nesto ),..nego, eto, to sam, ja:))

Подели на овим сајтовима

Но добро, то је то, биће још једна две нотице у понедељак, уторак, а онда ако се он не појави да разговарамо неће бити много сврхе даље о овоме писати.

Подели на овим сајтовима

Знаш ли кад је недавно (прошле године) хрватски министар Баришић (министар образовања) оптужен за плагијат мене је нека сила нагнала да видим мало његове публикације. И он ти је неки колега вилозоф. И за пет минута нађох ову реченицу:

“Minerva’s owl of western metaphysics started its flight from the coast of the Mediterranean Sea in Eastern Asia and over Athens and Rome, and alongside it, Christianity spread globally.”

А кад може медитеранско море да оде у источну Азију, а што не би и аутор могао у министарску фотељу? :)) 

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ведран* рече

А кад може медитеранско море да оде у источну Азију, а што не би и аутор могао у министарску фотељу? :)) 

Можда путем испаравања, па кружења воде у природи...ето чисто да пробам да будем ђавлов адвокат:ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Zoran Đurović рече

Техника је комбинована јер има лепљене коже, косе и сл.

добар ти овај покушај прављења вуду лутке :smeh1:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Bokisd рече

Lepo, svidja mi se, deluje mi, da su oci, obrve i usne, u slicnom 'tonalitetu', onako, neka blagost u prikazu :slikanje: ....( ja to onako amaterski )

@Bokisd, рече да је лепио длаке и кожу. Вероватно се занео па је залепио и нечије очи. joooj

,,Формалисти, завршићете у формалину!"
                                             Блажени Леон Нови Професионалац

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Bokisd рече

Po uvodu i sazetku samog pisca i po sadrzaju doktorata, nekako, onako, vec vidim iz moje hardcore revniteljske perspektive :0120_angryy:, neke stvari koje mi se ne svidjaju.:smeh1: ) ...

Ајде? :unbelieveble:

Па Пено вели да је и Андреј тврдокоран, хардкор. :)) Па ваљда онда треба да се слажете. 12:smeha:

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...