Jump to content

Др Ђорђевић Татјана: Невиност и верност увек су у „моди“ или шта је то „телегонија“

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 13. 7. 2018. at 19:58, Lady Godiva рече

Ја тврдим да је наука доказала да мали ванземаљски једнорози живе на планети Виклер која се налази ту одмах лево изван наше галаксије. Ти ако мислиш да грешим или лупам глупости.. Докажи!

Expand  

Кужиш да ме то уопће не интересира. Дгаф, ако ти је то јасније. 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

On 13. 7. 2018. at 20:01, БанеЛ рече

Какав је то дух искључивости на овом форуму од стране појединаца? Зацртате нешто за некога и готово, тачка, нема промене. Судите! А од свакога човека може да се научи. Не ваља. 

Expand  

Pa eto onda nauči od mene da je telegonija teška glupost i nebuloza... što si tako isključiv i nećeš da naučiš?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

On 13. 7. 2018. at 20:02, БанеЛ рече

Кужиш да ме то уопће не интересира. Дгаф, ако ти је то јасније. 

Expand  

Ооо, како је то слатко. 

Она жена измишља и продаје измишљотине као некакву чињеницу, али је не треба осуђивати. Али ја сам го*но јер навијам за Хрвате. Браво. 

Подели на овим сајтовима

On 13. 7. 2018. at 20:01, Branka62 рече

РезÑлÑÐ°Ñ Ñлика за glasses trinkschlauch

Expand  

Ох! Цевчице, капилари... зашто не и (анти)меморијска пена као некакав филтер... толико могућности...

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

On 13. 7. 2018. at 20:04, Avocado рече

Pa eto onda nauči od mene da je telegonija teška glupost i nebuloza... što si tako isključiv i nećeš da naučiš?

Expand  

Зато што ме то не интересује, а ви се примате као пиревина у њиви. 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

On 13. 7. 2018. at 20:05, Lady Godiva рече

Ооо, како је то слатко. 

Она жена измишља и продаје измишљотине као некакву чињеницу, али је не треба осуђивати. Али ја сам го*но јер навијам за Хрвате. Браво. 

Expand  

Не примај се. Може и мени да буде досадно! 

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

On 13. 7. 2018. at 20:07, БанеЛ рече

Зато што ме то не интересује, а ви се примате као пиревина у њиви. 

Expand  

12:smeha:

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

On 13. 7. 2018. at 19:37, БанеЛ рече

Немам појма ко је госпођа, али чему искључивост или извргавање руглу? Безвезе. 

Expand  

Без питања, само ме загрли.

Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

On 13. 7. 2018. at 20:29, Branka62 рече

Šta znam - ako duvan pamti, kao i voda, bolje ga izbegavati.

Expand  

Што значи да су чибуци у тим ситуацијама нарочито проблематични.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...