Jump to content

Сумњам да моја ћерка има дечка

Препоручена порука

пре 22 часа, Precious рече

Супериорност целибата више није популарна теологија, као ни друга учења која угрожавају сексуалну револуцију.

Управо ју је целибат (онај немонашки) и потпирио. Ако ћеш да целибатишеш, дај монашки завет. У супротном нађи жену.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Ivan Marković рече

Управо ју је целибат (онај немонашки) и потпирио. 

Ma nee, za sve su krive žene koje mnogo biraju i imaju previsoke kriterijume. :)

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, Иван ♪♫ рече

Jashta more! :D Ali pazi, chinjenica je da zene smatraju samo 20% muskaraca privlacnim, pa ti vidi :) 

Одакле ти тај податак? Да се ниси забројао нешто.. можда 2%? :scratch_head:

Још ово да додам. :D

gwn4n.jpg

Измењено од Lady Godiva
Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Иван ♪♫ рече

zavisi od zene ;) 

И од тога шта статистика треба да покаже. :D

Хаха, морам опет да едитујем.. замисли да ти држава повећа порез за само 20процентних поена. Чуј само 20%.. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Ivan Marković рече

Управо ју је целибат (онај немонашки) и потпирио. Ако ћеш да целибатишеш, дај монашки завет. У супротном нађи жену.

Целибатно свештенство је старије од монашког. И баш нећу ни у манастир ни да се женим. Имам ко апостол Павле да живим. 

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Ivan Marković рече

Прешасе, да ли би био љубазан да ми протумачиш шта тачно подразумеваш под овим што сам болдовао? Шта тачно човек созерцава у рају?Шта подразумеваш под Божанственом визијом?

Божанствена визија је созерцање, посматрање Бога у којем уживају анђели и спасене душе. 

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Lady Godiva рече

И од тога шта статистика треба да покаже. :D

Хаха, морам опет да едитујем.. замисли да ти држава повећа порез за само 20процентних поена. Чуј само 20%.. :smeh1:

od plate zivim, zena mi ne treba da prezivim :P

zenu mogu da posaljem kod mame, drzavu ne mogu :) 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Иван ♪♫ рече

Statistiku sam cuo od Dzordana Petersona ...

Hmm, I see... :)))

пре 2 минута, Иван ♪♫ рече

od plate zivim, zena mi ne treba da prezivim :P

zenu mogu da posaljem kod mame, drzavu ne mogu :) 

20% је 20% без обзира на то како их доживљаваш. Нема шансе да жена иде улицом и сваки пети мушкарац јој је привлачан (ако причамо о сваком петом мушкарацу, а не о сваком петом дифовцу). :D

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Lady Godiva рече

20% је 20% без обзира на то како их доживљаваш. Нема шансе да жена иде улицом и сваки пети мушкарац јој је привлачан (ако причамо о сваком петом мушкарацу, а не о сваком петом дифовцу). :D

nema sta da dozivljavam, to je cinjenica, ne znam sto se inatis, taj podatak ti ide u prilog

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...