Jump to content

Living in Serbia is Better than Living in USA?? (Strani youtuberi u Srbiji)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 6 минута, Avocado рече

Ne može čovek više ni da se zgražava nad idejom da neka bela devojka rodi crncu lepu decu, a da ga neko ne nazove rasistom i nacistom... poslednja vremena došla...

Niti da pošteno postavi rasističku uvredu koja crnce izjednačava sa kriminalcima na nečijeg konkretnog poznanika, odličnog IT stručnjaka, talentovanog muzičara i sjajnog čoveka. Zaista, krajnja degeneracija nastupila.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Paradoksologija рече

Niti da pošteno postavi rasističku uvredu koja crnce izjednačava sa kriminalcima na nečijeg konkretnog poznanika, odličnog IT stručnjaka, talentovanog muzičara i sjajnog čoveka. Zaista, krajnja degeneracija došla.

To ti je ta politička korektnost... ne da ljudima da se slobodno izražavaju...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Vladan ::: рече

Па свима осим админима је плаво аман... 

pa da...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Avocado рече

To ti je ta politička korektnost... ne da ljudima da se slobodno izražavaju...

Po svim pravilima superiorne zapadne civilizacije i hrišćanskog morala.

• Свиђа ми се 1

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Vladan ::: рече

...аман... 

Cest uzvik u sevdalinkama... :stadaradim:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Vladan ::: рече

Који су регуларни чланови и где они могу да виде те поене упозорења?

То су сви чланови који нису у администрацији форума. Не знам да ли могу да виде упозорења некоме, не верујем. Али тај неко увек види упозорење које добије, као и пост због ког је добио то упозорење, и сви уредници виде због ког поста и од ког уредника неко добије то упозорење.

Сврха тих упозорења је како да упозоре неког на понашање, тако и да кад тај члан нешто зезне убудуће сви уредници могу да виде његово понашање у претходном периоду, и да ли евентулано има основа да му се изрекне нека тежа мера (одобравање порука, привремени или трајни бан).

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Grizzly Adams рече

Наравно да је лично. Човека већ дуго прогањаш по темама и покушаваш да испровоцираш да би га бановао.

Срамота је да се један админ тако понаша. Нико од нас то није радио ма колико се не слагали са неким.

Amin! Apsolutno se slazem i to je patern koji je vec vidjen vise puta.

Inace, dok sam pratila forum, primetila sam da bas Auror ima izuzetno pristojan i lep nacin komunikacije i argumentacije. 

Подели на овим сајтовима

Inace, pare imam ali  mi jos uvek na pada na pamet da zivim u Srbiji. Ima vise razloga a osnovni je agresija u razlicitim oblicima, bojama, intezitetima itd.

Tako da se nikako ne bih slozila da je Srbija idealna za zivot kada imas novac. Istini za volju, novac mi nije bio glavni motiv ni za odlazak...

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Lady Godiva рече

На шта тачно мислиш? Имамо једну феминисткињу која и сама критикује трећеталасне глупости. Нисам приметила апологију.

Је ли то оно кад не можеш да изађеш на крај с Авокадом јер је сувише рационалан, или кад Роналд крене да набраја истраживања и научне радова па се ти изнервираш?

Ово те већ капирам. :D

Заиста не могу да објашњавам да је вода мокра. Мислим да сам био јасан. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...