Jump to content

Living in Serbia is Better than Living in USA?? (Strani youtuberi u Srbiji)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 3 минута, Аурор рече

Čekaj, koji sam ja po redu član sa kojim BAŠ TI imaš problem i nešto sviraš tu vazda?

Ja sam na ovom forumu duže od tebe.

Nemoj da pokušavaš ovo da svedeš na neki lični animozitet - rasistička uvreda koju si lupio bi bilo kog drugog ko nije na forumu toliko dugo kao ti dovela do ozbiljnijih i instant posledica.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

To nije ni rasizam, ni "rasistička uvreda", nego politički nekorektna fora, upućena upravo zbog tolikog rasobrižništva u prethodnom dužem periodu ovde. Sem toga, ta osoba nije ovde i ne bih joj uputio čak ni to (što ne smatram rasizmom).

Drugo, jel to zaista gore od ovoga kad ti neko direktno kaže da si retardiran ili onoga kako se Rile ponaša prema ljudima na forumu?

1 hour ago, Paradoksologija рече

Alt-reichtard tears?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Аурор рече

To nije ni rasizam, ni "rasistička uvreda", nego politički nekorektna fora, upućena upravo zbog tolikog rasobrižništva u prethodnom dužem periodu ovde.

Sem toga, ta osoba nije ovde i ne bih joj uputio čak ni to (što ne smatram rasizmom).

Drugo, jel to zaista gore od ovoga kad ti neko direktno kaže da si retardiran ili onoga kako se Rile ponaša prema ljudima na forumu?

Da li si me ozbiljno citirao za ovo zezanje na osnovu tvojih 784.435 'libtard tears' koje si napisao ovde?

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

@Аурор 

Ako mogu ja nesto da kazem - ne znam da li si ti primetio, ali ja jesam: bukvalno na svakoj temi, koja to sama sobom omogucava (gde to nije bas skretanje sa teme), ti kreces da "delis" svoja politicka i koja vec ubedjenja. To je, samo po sebi, vec vrlo jasan znak da tu nesto debelo nije u redu. Tako nesto vidjam samo kog ultrasa raznih profila, pocev od sektasa pa dalje. Imaj ti za sebe ubedjenja koja `oces - ako vec ne slusas (vrlo blagorazumne) ljude oko sebe, tj. ovde na forumu, zivot ce vec sam da te nauci kako to on ume; ali zato probaj da ucestvujes na nekoj temi nekom sasvim obicnom pricom, bez te odbojne i umisljene visine, jer ovo vec poprima vrlo neprijatne oblike.

Meni ja lako da zaobidjem ono sto ti napises, ali kad se vec podenula prica o svemu tome, eto, i ja da kazem 2-3 (valjda) pametne.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

A sad, da nastavimo sa temom: stali smo kod Brazilki u Srbiji... :1405_love:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Paradoksologija рече

Zezala sam tebe na račun tvojih prethodnih istovetnih mnogobrojnih uvreda na račun ljudi ovde.

Vi najopuštenije kažete X puta dnevno da smo nacisti, altrajt, razne klevete i bezobrazluci i slično i nikom ništa.

пре 11 минута, obi-wan рече

A sad, da nastavimo sa temom: stali smo kod Brazilki u Srbiji... :1405_love:

Ajde...

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Zayron рече

Da, nastavimo odmah sa zaskokom do Srbska :D 

Ko mi je kriv, da sam od pocetka gledao svaki tvoj video, do sad bi predavao Ceski... ovako, samo se brukam sto i dalje slabo sta razumem...

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Аурор рече

Vi najopuštenije kažete X puta dnevno da smo nacisti, altrajt, razne klevete i bezobrazluci i slično i nikom ništa.

Pa zar upravo "vi" ne insistirate da se "stvari nazivaju pravim imenom"?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, cloudking рече

Pa zar upravo "vi" ne insistirate da se "stvari nazivaju pravim imenom"?

Ništa problematično ovde... :)

Ovako uredništvo:

17811160.png

Ovako kada Auror napravi politički nekorektnu foru:

squidward.jpg

Meni ni to ne smeta, ali onda nemate kredibilitet ništa da kažete.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...