Jump to content

Living in Serbia is Better than Living in USA?? (Strani youtuberi u Srbiji)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 19 минута, Grizzly Adams рече

Наравно да је лично. Човека већ дуго прогањаш по темама и покушаваш да испровоцираш да би га бановао.

Срамота је да се један админ тако понаша. Нико од нас то није радио ма колико се не слагали са неким.

Jeste da ga Rile ima na piku već neko vreme, ali na ovoj temi ga nije ni progonio ni provocirao... na ovoj temi je mlađanog intelektualca (koji uopšte nije rasista) isprovociralo to što je neko zamislio kako će njena bela drugarica imati baš lepu decu sa svojim crnim dečkom...

Sramota je i da jedan admin ulazi u zaštitu rasističkih ispada...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, obi-wan рече

A nikom ne padne na pamet da bude blagorazuman? Npr. ovako k`o ja... :)))Sve moze da se dogovori u miru i ljucki, to cak i meni polazi za rukom, nema potrebe za zestinom... 0122_tuk

Немој сад и по теби да оплетемо :))) 

• Радостан 1

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, RYLAH рече

Ајде... 

Па ајде. Кад си ставио нешто на неку нормалну тему? Песму, слику, шалу...?

Нема те месец дана и одједном се појавиш само да Аурору одговориш и говориш да је глуп и безобаразан.

Мука ми је од тога, стварно. Нису људи овде ћорави, виде шта радиш.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, obi-wan рече

A nikom ne padne na pamet da bude blagorazuman? Npr. ovako k`o ja... :)))

Sve moze da se dogovori u miru i ljucki, to cak i meni polazi za rukom, nema potrebe za zestinom... 0122_tuk

Па жестину овог ”админа” трпимо већ дуже време.

А и упозорен је приватно на овакво понашање. Па је наставио исто.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Grizzly Adams рече

Get a room.

Probali smo, ali sve teme su zauzete, tebi, muramasi i auroru je bilo malo tema za circle jerk pa ste morali bas sve da ih zakupite... trzite tako resilo, tako da je to zapravo pobeda vasih ideja. Priznajem...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Grizzly Adams рече

Па ајде. Кад си ставио нешто на неку нормалну тему? Песму, слику, шалу...? Нема те месец дана и одједном се појавиш само да Аурору одговориш и говориш да је глуп и безобаразан. Мука ми је од тога, стварно. Нису људи овде ћорави, виде шта радиш.

Свака част људима. Али људи сте вас тројица који и за све остале говорите да вас прогањају због својих политичких ставова. Тако да сте небитни у маси.

Што се тиче теме, пре неки дан сам разговарао са њим, а данас се он накачио на мој пост. И није први пут. И много ми је жао што мислиш да имате монопол на неке теме које и мене углавном интересују па се љутите кад неко крене у дебату са вама, и још има и аргументе.

пре 1 минут, Grizzly Adams рече

Па жестину овог ”админа” трпимо већ дуже време. А и упозорен је приватно на овакво понашање. Па је наставио исто.

Сад већ износиш неистине. Нико ме никад није упозорио на било шта. То што ти сматраш "упозорењем", ја сматрам твојим мишљењем. Ито као и ово сад. И одговорено ти је где треба и како треба. И указано ти је и на твоје понашање, и на твоја толерисања, и на понашање тебе и твојих пулена на пар тема.

Не знам шта мислиш да је требало после твог изношења мишљења да урадим, али не бих даље да износим преписке којима није место овде. Посебно не знам шта очекујеш од мене кад си и ти наставио по старом после мог "упозорења".

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Grizzly Adams рече

Па жестину овог ”админа” трпимо већ дуже време.

А и упозорен је приватно на овакво понашање. Па је наставио исто.

Dobro brate, kapiram... al` ipak... nismo deca... :drugarstvo:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Ма боли ме и за идеје и идеологије и за либертаријанизам. Не пада ми на памет да се с некм свађам зато што мисли да аутопутеви треба да буду приватни или да су порези крађа, ма колико се слагао или не, ал бре доста ми је чистог и непатвореног нацизма и то оног хладнокрвног и 100% без илакве људскости, а све под маском западне уметности, цивилизације и не знам чега. Није бре то видело цивилизације. Можда је баш зато искомплексиран и такав какав је. 

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Grizzly Adams рече

Case closed.

Pa i nije baš... Rile bi (po mom mišljenju) svakako trebalo da se uzdrži od moderiranja Aurora jer realno koliko god želeo da bude objektivan, ne može da bude... ali to ne menja stvar iznošenja rasističkih bljuvotina... i da je najpristrasniji, ovog puta svakako nije pogrešio...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, obi-wan рече

Dobro brate, kapiram... al` ipak... nismo deca... :drugarstvo:

Нисмо. Зато нико од админа никад овде није прогањао и злоупотребљавао власт због личне нетрпељивости према некоме. Без обзира колико се не слагали.

Осим једног. И то јесте детињасто.

• Свиђа ми се 1

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ако неко на коментар о конкретном човеку и жени постави наци мим, тај је онда луд и потпуно оперисан од осећаја за стварност, за људе. За мене је ту крај сваке дискусије. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Grizzly Adams рече

Нисмо. Зато нико од админа никад овде није прогањао и злоупотребљавао власт због личне нетрпељивости према некоме. Без обзира колико се не слагали.

Осим једног. И то јесте детињасто.

Ниси једног другог админа упозорио на необјективност данас? Пошто је Аурор пре мене добио два поена упозорења због расизма у порукама. Или иначе кад га упозоравају и бришу му болесне поруке?

Чисто да ти напоменем јер видим да си објективан и само те истина занима. Не бих да неко помисли да си необјективан према мени откад си ме прозивао да ти дам доказе за твог идола да се гребе о државне фондове, па кад сам ти дао доказе на оној теми, престао си потпуно да причаш са мном, а после си имао онај покушај мазања онда који се подједнако завршио.

Не знам шта мислиш овим да постигнеш. Знаш и сам колико ми значи да будем админ, као и остале околности које сад нећемо овде да износимо. Упозорења скоро да више и не дајем, јер више нисам ту него што јесам и сматрам да немам морално право на то, сем кад закачим овако нешто тотално гнусно.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Avocado рече

Rile bi (po mom mišljenju) svakako trebalo da se uzdrži od moderiranja Aurora jer realno koliko god želeo da bude objektivan, ne može da bude...

Ма не модеришем никога, аман. Толеришем било коме да каже било шта мени лично, и за то никад нико није сносио санкције, сем једног који је износио приватне ствари. Овако ретко кад модеришем по темама, јер често нисам ту, и не бих да упаднем на пола разговора и сасечем једну страну.

Али код овако нечега, најмање што било који нормалан човек треба да уради је да макар упозори постављача тих ствари. И нисам једини који му је дао упозорење данас, с тим што му је други администратор дао два поена упозорења која не знам да ли регуларни чланови виде, и то пре мене. Пре неки дан сам и Облака упозорио због нечега што је написао Аурору кад сам набасао на некој теми.

Немојте људи да мешате личне разговоре и модерацију.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, RYLAH рече

Не знам шта мислиш овим да постигнеш.

Да се оградим од лицемерја.

Није ти ово први пут да некога прогањаш да би га на крају бановао само зато што ти иде на живце. То није коректно, благо речено.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...