Jump to content

Living in Serbia is Better than Living in USA?? (Strani youtuberi u Srbiji)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 5 минута, Аурор рече

Pazite ovu SJW radost...

Sick and disgusting.

Jesi li trigerovan? Alt-reichtard tears? Šta je tačno 'sick & disgusting', leba ti, ako bi da elaboriraš? :smeh1:

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Srbi odlaze, stranci dolaze. Sve ide po planu. Uskoro ce da dodje do potpune zamene, i konacno ce Holivud da bude nas!

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Juanito рече

Ако имаш паре, Србија је врх. 

Ali teritorija je mala. Kad nagrnu stranci, nece da se ima kud. Zato nam trebaju MiG-ovi i ostalo, nije Vule blesav, zna sta radi!

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Inace, jedva cekam da dodje neka Brazilka ovde u komsiluk, ima nekoliko nenaseljenih imanja, taman da se druzimo... :1405_love:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, obi-wan рече

Inace, jedva cekam da dodje neka Brazilka ovde u komsiluk, ima nekoliko nenaseljenih imanja, taman da se druzimo... :1405_love:

i da snimate Star Wars na Kosovu polju :smeh1:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Ali bez zafrkancije, odlicna je tema, sa uzivanjem pratim vasa svedocanstva... :)

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, obi-wan рече

Ali teritorija je mala. Kad nagrnu stranci, nece da se ima kud. Zato nam trebaju MiG-ovi i ostalo, nije Vule blesav, zna sta radi!

Ovo je bila fora, nadam se da je to bilo jasno. Brine me sto nema jos nijednog smajlija, da niste slucajno - daleko bilo - ozbiljno s`vatili...

Подели на овим сајтовима

Imam drugaricu, živi u Kanadi od devete godine. Ona je bila u stanju da radi cele godine tamo, da bi ovde uživala, toliko je patila za Beogradom. Dva puta je pokušavala da se vrati u Bg, oba puta je finansijski propala i vraćala se u Vankuver. Dakle, radi cele godine da ima neki kapital kad dođe, ima stančić ovde, matorci plaćaju račune (tako bilo otkad su otišli i baba bila živa) i opet je Srbija iscrpi da završi na belom lebu. Te ne može da nađe posao, pa ga nađe, pa radi, pa valjda izgubi ili šta se već dešavalo...kakva bre Srbija. Sad se konačno smirila i pomirila sa sudbinom posle udaje i dvoje dece.

Došla ona prošle godine sa mužem, Kanađaninom, i decom u Bg, on je vazda nešto gunđao...te ne valja što nema nigde sa kolicima (tu ga razumem), te Srbi su stalno nadrndani, te imamo stav kao da nam neko nešto duguje, ne znamo da cenimo rad i pare...moram priznati nervirao me, al nisam ništa rekla da ne pravim nekome problem u braku. Al nas ispljuvao za medalju.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Natasa. рече

Imam drugaricu, živi u Kanadi od devete godine. Ona je bila u stanju da radi cele godine tamo, da bi ovde uživala, toliko je patila za Beogradom. Dva puta je pokušavala da se vrati u Bg, oba puta je finansijski propala i vraćala se u Vankuver. Dakle, radi cele godine da ima neki kapital kad dođe, ima stančić ovde, matorci plaćaju račune (tako bilo otkad su otišli i baba bila živa) i opet je Srbija iscrpi da završi na belom lebu. Te ne može da nađe posao, pa ga nađe, pa radi, pa valjda izgubi ili šta se već dešavalo...kakva bre Srbija. Sad se konačno smirila i pomirila sa sudbinom posle udaje i dvoje dece.

Došla ona prošle godine sa mužem, Kanađaninom, i decom u Bg, on je vazda nešto gunđao...te ne valja što nema nigde sa kolicima (tu ga razumem), te Srbi su stalno nadrndani, te imamo stav kao da nam neko nešto duguje, ne znamo da cenimo rad i pare...moram priznati nervirao me, al nisam ništa rekla da ne pravim nekome problem u braku. Al nas ispljuvao za medalju.

Prva žena mog brata bila je iz SAD, mali grad, ista reakcija na Beograd - bučno, prljavo, gužva, ljudi glasni.

Druga je zato polu-Meksikanka iz Meksiko Sitija. Njoj je Beograd baš simpatičan gradić :D

Trenutno žive u Švajcarskoj ali planiraju da se dosele kad smisle finansijski deo tog plana.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

@Аурор 

Онај дегенерични пост ти је уклоњен. Већ си добио два упозорења сад на теми на која се ниси осврнуо, него си наставио. И далеко од тога да ти је први пут да шириш те болести по форуму.

Ако не скратиш тај расизам, идеш на лед. Ништа лично, мене на оним темама прозивај до сутра, као и ја тебе, али ово не може.

Следећи расизам или слична болест мозга, стављаш се на одобравање. 

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Аурор рече

Čekaj, koji sam ja po redu član sa kojim BAŠ TI imaš problem i nešto sviraš tu vazda?

Ja sam na ovom forumu duže od tebe.

И не само то, него си био и модератор. И свака ти част на томе. Али правила важе за тебе баш као и за сваког другог.

Нема расизма. Крајње просто.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...