Jump to content

Living in Serbia is Better than Living in USA?? (Strani youtuberi u Srbiji)

Оцени ову тему

Препоручена порука

A joj, CNN? Tek tim prokletim komunjarama nista ne verujem. Neuporedivo vise mi je bitno misljenje forumasa koji su pisali iznad i koji zive u Stbiji (ukljucujuci i Vas komentar) ?

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Muramasa рече

Razred malog Alekse i dobr deo nadležnih u školi su to debelo zaslužili.

Добар део надлежних у школи и родитељи ових који су малтретирали Алексу су дефинитивно заслужили затвор. А ови што су га малтретирали поправни дом.

Подели на овим сајтовима

Не постоји земља која је идеална за живот. Свака земља има и огромне проблеме (ма колико те земље себе представљале као идеалне) и јако добре стране. Само је питање које огромне проблеме свако од нас може да толерише и које добре ствари су нам битне. Ја сам живео дуже од 3 месеца у САД, у Холандији (где ћу морати да будем још две године) и наравно у Србији и једино ми не пада на памет да живим у овој тренутној лудари и сличним им “сестрама” осим ако ме на то не натера нека баш екстремна ситуација коју тренутно не могу да замислим. А за Србију нисам рекао да је идеална ако имаш пара, него да је изузетно пожељно да имаш довољно пара да би њене добре особине превагнуле на лошима.

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, florenntina рече

Ne znam zaista sta da mislim. Informacije koje ja imam su dijametralno suprotne...

Nista nema da mislis, te koji ti tako pricaju posavetuj da se malo razvedre, bas su u nekom bedaku...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, ana čarnojević рече

Vi ste bas uplaseni.  ne_shvata

Da, to se bas vidi, bukvalno iz svega 2 napisane poruke...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, obi-wan рече

Da, to se bas vidi, bukvalno iz svega 2 napisane poruke...

Tacno, ja se plasim nasilja u Srbiji jer znam da se ono retko kaznjava. Ali ne smatram to slaboscu nego mudroscu i odgovornoscu prema sebi i maloletnom detetu koje imam.

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, Grizzly Adams рече

Е сад пошто се не слажемо ја ћу тебе да прогоним годину дана по форуму!

И кад одаш ”личну информацију” коју нико не зна да живим у САД онда ћу да те банујем... :smeh1:

Уместо што се настављаш, боље ми одговори тамо на оној теми о Маску, шечеру :* 

Ту се показује знање, или морал да се извинеш за све оне увреде кад си мислио да причам тек онако. Овде само показујеш да си доконо злопамтило.

Иначе би неко могао да помисли да си лицемер.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, RYLAH рече

Уместо што се настављаш, боље ми одговори тамо на оној теми о Маску, шечеру :* 

Ту се показује знање, или морал да се извинеш за све оне увреде кад си мислио да причам тек онако. Овде само показујеш да си доконо злопамтило.

Иначе би неко могао да помисли да си лицемер.

Зашто је обрисам пост у коме сам написао Гризлију да ме види као Хитлера? Не видим разлог за брисање, то је била зезанција.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, florenntina рече

Tacno, ja se plasim nasilja u Srbiji jer znam da se ono retko kaznjava. Ali ne smatram to slaboscu nego mudroscu i odgovornoscu prema sebi i maloletnom detetu koje imam.

Nije tacno da se ne kaznjva, ne znam uopste odakle ti to. Ti sto izbegnu sud za neko nedelo trenutno su uglavnom u vlasti ili su njeni miljenici, ali njih je manjina.

Tako da, budi sigurna da smo i mi ovde jos kako odgovorni, i da prilicno dobro znamo sta radimo. A imamo i decu, `fala Bogu.

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Војвода7 рече

Зашто је обрисам пост у коме сам написао Гризлију да ме види као Хитлера? Не видим разлог за брисање, то је била зезанција.

Немам појма, нисам био ту до малопре. Тек сам малопре видео и ово што сам цитирао. 

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, RYLAH рече

Немам појма, нисам био ту до малопре. Тек сам малопре видео и ово што сам цитирао. 

Ево ја ћу га написати опет па ти види, нећу да ми се бришу коментари безвезе

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, obi-wan рече

Nije tacno da se ne kaznjva, ne znam uopste odakle ti to. Ti sto izbegnu sud za neko nedelo trenutno su uglavnom u vlasti ili su njeni miljenici, ali njih je manjina.

Tako da, budi sigurna da smo i mi ovde jos kako odgovorni, i da prilicno dobro znamo sta radimo. A imamo i decu, `fala Bogu.

Dobro. Keep doing good job!

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 13 часа, Grizzly Adams рече

Е сад пошто се не слажемо ја ћу тебе да прогоним годину дана по форуму!

И кад одаш ”личну информацију” коју нико не зна да живим у САД онда ћу да те банујем... :smeh1:

Значи ти мене сада видиш овако :D

:: Слика Хитлера ::

Измењено од RYLAH
Неам потребе да га гледамо било где, доста је да се каже.
Подели на овим сајтовима

Управо сада, Muramasa рече

@RYLAH Pozdravio te moj dobar drugar Mladen.

Хвала на поздравима. Отпоздрави га.

Ово остало нек читају други, претпостављам шта пише, јер сам читао ко зна колико пута. 

Уздравље.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...