Jump to content

Living in Serbia is Better than Living in USA?? (Strani youtuberi u Srbiji)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 минута, Muramasa рече

Ne pominješ reč za vaginu ni po koju cenu

Kad smo kod ovog, htedoh malo da se pokažem pred jednom klijentkinjom Japankom. Pričamo mi valjda o plastičnim operacijama koje su u Koreji izuzetno popularne i pomenem operaciju grudi. Htedoh da budem pametna i kažem opai misleći da su to grudi. Kad ono opai su sise. Ona se smejala i reče mi-you don't say opai in Japan hihihi, i to onim slatkim japanskim glasićem.

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Muramasa рече

full time Amerikanac

Super je to, ali i tamo imaš svega, od onih degenerisanih red neckova u trejler parkovima što ti idu na živce do obrazovane gospode i između čitav spektar ljudi.

http://cdn.oboxeditions.com/sites/prod/files/styles/gallery/public/article/honey-boo-boo-scandal-updates-intense-instagram-facebook-fight-between-mama-june-pumpkin-sugar-bear.png

honey-boo-boo-scandal-updates-intense-in

Honey boo boo, come eat your sketti :)). Inače sketti su špageti sa topljenim puterom i kečapom :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Muramasa рече

Moja je želja da zaradim neki ranč u Teksasu i više bih voleo da mi komšija bude krezubi Cletus sa kojim sam se slažem oko puca i poreza nego neki od multi-kulti hipstera.

Hoćeš da nabaviš i neke tigrove za ranč?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Muramasa рече

Da ih ima očuvanih i da mogu da se nabave lako kao T-34, hteo bih.

Ma mislio sam na životinje... because... fun fact... believe it or not... po broju tigrova, Teksas je odmah iza Indije ili je već i prestigao...

https://abcnews.go.com/WNT/story?id=131224&page=1

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, Muramasa рече

Moja je želja da zaradim neki ranč u Teksasu i više bih voleo da mi komšija bude krezubi Cletus sa kojim sam se slažem oko puca i poreza nego neki od multi-kulti hipstera.

Dixie Jean and Cletus, houdy neighbour :smeh1:. Damn niggars and stinky hippies :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

Шта знам, људи воле разне ствари... Нама годи да дође неко са стране и каже нам како смо ”кул”, а њима годи пажња и популарност коју им то доноси - свима лепо. Али реално, они нису могли да виде Србију из свих углова као ми.

Мени лично не одговара и не верујем да ћу икада да се вратим. Разумем баште и кафиће где се људи лепо друже и забављају, али то је само један део живота, није главно. Где је све друго? Поштено окружење где може да се ради, напредује, где људи успевају због својег рада и способности, а не због политике и побратима? Где је уредност, чистоћа, култура? Да пошаљеш дете у школу и бринеш се да не упадне у отворену шахту или стане у г... па се зарази ко зна чиме...

Живот у САД стварно није ”забаван”, осим ако сам себи не организујеш забаву. Они људи гледају да имају добре услове, леп простор, ауто, чисто и удобно окружење за рад. И већином су фокусирани на свој посао. Иживљавају се доста у студентским данима, ту се праве журке, дружи, пије итд. Што се мени опет не свиђа претерано...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Grizzly Adams рече

кул

Ne mora niko da kaže kako smo cool, ali nije lepo doći u goste i stalno džangrizati. Generalno, stranci su ovde srdačno dočekani.

пре 4 минута, Grizzly Adams рече

Разумем баште и кафиће где се људи лепо друже и забављају, али то је само један део живота, није главно.

Tja, ovde sw slažem. Pune bašte i kafići u sred bela dana i jesu odlika sirotinje i nezaposlenosti. I nije baš za pohvalu što su ugostiteljski objekti puni u sred radnih sati.

пре 6 минута, Grizzly Adams рече

Поштено окружење где може да се ради, напредује, где људи успевају због својег рада и способности, а не због политике и побратима?

Nažalost, ne postoji.

пре 7 минута, Grizzly Adams рече

Иживљавају се доста у студентским данима, ту се праве журке, дружи, пије итд. Што се мени опет не свиђа претерано...

Šta ti se tu ne sviđa?

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, ana čarnojević рече

evo moj ide u skolu vec 7 godina i jos nije upao u saht i nije ugazio. 1324_womens

Baš vala, to može da kaže samo ko duuugooo nije bio. Nije idealno ni sterilno, ali nisam čula da je neko pokupio boleštinu zbog higijene.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Grizzly Adams рече

Не свиђа ми се претеривање. Иначе немам ништа против добре забаве.

Pa dobro, ali može svugde da se pretera. Al ti si zreo čovek, normalno da ti se ne sviđa spring break in Palm Springs :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Grizzly Adams рече

Где је уредност, чистоћа, култура? Да пошаљеш дете у школу и бринеш се да не упадне у отворену шахту или стане у г... па се зарази ко зна чиме...

Барем пола САД где живе људи су прљавије и мање безбедне од Србије у сваком погледу. И то је чињеница. Можеш ти наравно да живиш у лепом предграђу и да те боли уво за све то, али слично можеш и у Србији ако имаш паре.

Иначе, мени је потпуно јасно зашто неко више воли да живи тамо него овде и све су то сасвим легитимни разлози, ал није Србија гето.

Подели на овим сајтовима

Па има ту бар две ствари које видим овако на брзину.

Прво, људи немају појма колика је разлика. Живот у САД није исто што и у Европи ”само имаш више пара”. Разликује се у потпуности. Трудим се понекад да мало пренесем, али је тешко. Прва реакција моје фамилије кад смо дошли па после неког времена - ”ово ко није видео не може да се објасни”. Други свет, планета. Не постоји референтна тачка. Кад кажем да су њихова ”предграђа лепа” неко ко није видео не може да разуме уопште о чему причам.

Друго, ми смо људи веома прилагодљива створења. Психолошки се адаптирамо на окружење (ваљда је то неки механизам за преживљавање), прилагођавамо ”очекивања”. Па ти неке иначе ненормалне ствари врло брзо постану не само прихватљиве него и ”нормалне”, посебно ако си ту рођен. 

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Juanito рече

Барем пола САД где живе људи су прљавије и мање безбедне од Србије у сваком погледу.

Да си реко 10% па ајде да се нађемо на 5%... :)

Не знам стварно о чему причаш, ја то нисам видео. Гето и области високог криминала представљају 1%, зна се тачно где су и зашто се дешавају. Због банди, дроге и политике. 90% криминала у САД дешава се на 1% територије. 99% је далеко чистије и безбедније него Србија.

Тачно је да бирам лепа места где путујем, али да је 50% шит морао би да налетим негде успут... Или можда имам среће па их увек промашим.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Natasa. рече

Baš vala, to može da kaže samo ko duuugooo nije bio. Nije idealno ni sterilno, ali nisam čula da je neko pokupio boleštinu zbog higijene.

Чини ти се. Овде сви ке*ају по плочнику, ево пуна улица мува, не мож човек да прође. Осим за викенд, наравно, тад ловимо странце и стављамо их на роштиљ да мало побољшамо исхрану (ако не упадну у неки шахт једино, иначе бачен оброк).

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Grizzly Adams рече

Да си реко 10% па ајде да се нађемо на 5%... :)

Не знам стварно о чему причаш, ја то нисам видео. Гето и области високог криминала представљају 1%, зна се тачно где су и зашто се дешавају. Због банди, дроге и политике. 90% криминала у САД дешава се на 1% територије. 99% је далеко чистије и безбедније него Србија.

Тачно је да бирам лепа места где путујем, али да је 50% шит морао би да налетим негде успут... Или можда имам среће па их увек промашим.

Говорим о насељеним местима, градовима. Хјустон, Далас и Остин су мање безбедни од Београда. Њујорк исто. Планине су свуда безбедне осим ако те не нападне медвед. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...