Jump to content

Living in Serbia is Better than Living in USA?? (Strani youtuberi u Srbiji)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, Grizzly Adams рече

Па стоје, ником није кућа пала на главу...

Ajde znaš dobro šta pitam. Temelj, jačina zidova, zvučna izolacija između prostorija. Ni kartonka nikome nije pala na glavu :smeh1:...i ćebe između dve fotelje stoji, nijedno dete se ne buni.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Juanito рече

А шта фали кућама у осталим умерено развијеним земљама, а што имају куће тамо?

Ништа. Овде неки тврде да кућама у САД нешто фали па на то одговарам.

Њихове куће су углавном веће и удобније од других делова света.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Natasa. рече

Ajde znaš dobro šta pitam. Temelj, jačina zidova, zvučna izolacija između prostorija. Ni kartonka nikome nije pala na glavu :smeh1:...i ćebe između dve fotelje stoji, nijedno dete se ne buni.

Они граде другачије од нас, али далеко од тога да су ”неквалитетне”.

Никад нисам видео да је некоме ”напукао темељ”, код њих све те ствари раде професионалци и озбиљне фирме. Звучна изолација је слаба само у најјефтинијим зградама. Иоле добра кућа има квалитетну изолацију.

Мислим, смешно је уопште причати о томе... Њихов квалитет живота је бре за нас научна фантастика. Тешко ћемо измислити нешто да се утешимо.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Grizzly Adams рече

Њихов квалитет живота је бре за нас научна фантастика. Тешко ћемо измислити нешто да се утешимо.

Ne tešimo se, samo ne idealizujemo ništa i nikog. Svesni smo da je tamo bolje, ali nigde nije idealno.

Kako to misliš njihov? Valjda vaš posle svih ovih godina rada i života tamo?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Natasa. рече

Ne tešimo se, samo ne idealizujemo ništa i nikog. Svesni smo da je tamo bolje, ali nigde nije idealno.

Нормално, идеално не постоји. Али немој да вас заваравају да је код нас нешто ”боље за живот”... Мало морген.

Kako to misliš njihov? Valjda vaš posle svih ovih godina rada i života tamo?

:smeh1:

Још се нисам трансформисао скроз. 

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Grizzly Adams рече

Мислим, смешно је уопште причати о томе... Њихов квалитет живота је бре за нас научна фантастика.

Mislis na ono gde vecina radi od jutra do sutra tokom radne nedelje, pa onda vikendom popije I pojede sve sto je zaradio?! Kvalitet nema sta! 

Eto, kad vec odlazis iz krajnosti u krajnost - mozemo I mi... pa da vidimo dokle cemo s tim stici.... 

A sto se tice napuklog temelja, skoro svaka novo-gradjena kuca je ima zbog "foundation settling" to je poznata stvar. Sto se tice "profesionanog" rada, zavisi ako nadjes reputabilnog kontraktora - to je zaista profi uradjeno I cak sa garancijom od godinu dana, medjutim vecina ljudi koji se odluce na novogradnju,  radi ustede, angazuju raznorazne likove, pa se posle sude I sl.... 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Grizzly Adams рече

Али немој да вас заваравају да је код нас нешто ”боље за живот”... Мало морген.

Niko nas ne zavarava, znamo da je kod vas bolje. Ali nije baš da je toliko prljavo ovde, stvarno Grizli, niko se nije zarazio na sred ulice, niti u školi. Loše jeste, ali nije baš Ruanda '90 i neke kako nas predstavljate.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Natasa. рече

Da li su svesni koliko su srećni ili i oni kukaju?

Добро питање... Нису баш свесни. Бар не сви. То је ваљда људска природа.

Има овде гомила људи који кукају на разне ствари. Чувени ”First World Problems”. Типа, кола ми немају интернет на ауто-путу...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Niko nas ne zavarava, znamo da je kod vas bolje. Ali nije baš da je toliko prljavo ovde, stvarno Grizli, niko se nije zarazio na sred ulice, niti u školi. Loše jeste, ali nije baš Ruanda '90 i neke kako nas predstavljate.

Па то тако изгледа само у очима читаоца, због поноса или чега већ...

Мени уопште није циљ да представим нешто посебно лоше, само реално.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Grizzly Adams рече

То је ваљда људска природа.

U prirodi je čoveka da ima problem. Daj mu sve, izmisliće nešto, makar stavio kamičak u cipele...jadan, nažulja ga.

Znači, njihov način života je naučna fantastika za nas...šteta što je nisu svesni i opet kukaju.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, "Tamo daleko" рече

kad vec odlazis iz krajnosti u krajnost

Уопште не одлазим у крајност... Ево седим на тераси и куцкам нешто, иза леђа ми је океан али мрзи ме да се окрећем да би усликао.

IMG_7608.jpg

Ај сад ти мени објасни како је боље у Београду...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Grizzly Adams рече

Мени уопште није циљ да представим нешто посебно лоше, само реално.

Realno je loše zbog ekonomije i nepotizma, ali realno je i da nema zaraze zbog nedostatka higijene. Ne preterujmo baš.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Natasa. рече

Realno je loše zbog ekonomije i nepotizma, ali realno je i da nema zaraze zbog nedostatka higijene. Ne preterujmo baš.

Ја сам као клинац у школи добио жутицу због нехигијенских услова и неодговорнисти стоке. Лечио сам се месецима.

ОК, то је било пре 30 година... Сад је можда боље.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...