Jump to content

Мушкарци, какве жене волите?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 4 минута, ninaana рече

Ovi drugi su posebna vrsta, ne misliš valjda da ih deca izazivaju? 

Neobuzdana hemija... Pa veći poriv od toga je glad, ali niko ne zatvara restorane i pekare hermetički da miris hrane ne bi izazivao... Mi nismo beslovesne životinje, iznad hemije je razum. 

Inače, naravno da sam za pristojno oblačenje, i ponašanje

Наравно да не мислим на болеснике који децу гледају таквим очима, али мислим на девојчице које имају по 14, 15 година, а изгледају као да имају 25. И наравно да је разум изнад, зато смо ми жене и благосиљане да имамо јачи разум, и зато треба да будемо паметније и не доводимо себе у стање секусалног објекта, и не изазивамо животињу у мушкарцу. Притом верујем да ни једна од вас нема провокативан начин облачења, а моја природа посла је таква да радим са баш таквим женама, и знам да се свесно облаче тако, баш да би мамиле уздахе, и то је за мене јасан показатељ њиховог моралног стања.

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Lady Godiva рече

А који је израз за супругичастог мушкарца?

Vegeta.

:)))

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

пре 51 минута, Grizzly Adams рече

Nije.

Ја ту имам "обрнут проблем"...

Тачније, функционишем као ове женске што нервирају већину братије и наилазим на сличне проблеме (само у доста мањој мери).

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, obi-wan рече

Nije krivo dupe, njega ne diraj! Kriva je kalastura sto nosi baklju pored sena.

Ili mozda mislis da su svi muski kao neki evnusi, daleko bilo, pa kad prodje gologuza, a mi svi nonsalantno mislimo o necem desetom? Mi ljudi imamo vrlo jasnu biohemiju, zna se odlicno kakva joj je uloga, i gde joj je mesto. Koja to iznosi na pazar pred svakog, neka ne kuka sto joj svi prvo vide dupe, a ne lice.

Ona je bas to i htela.

А nisam razumeo, ko ti brani da o zeni koju vidis na ulici razmisljas sta god oces?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Војвода7 рече

Па и не треба да буде смијешно :) . Нисам видио тај излив емоција између њих двојице....

Nažalost bilo je jednostrano...

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Аурор рече

Ја ту имам "обрнут проблем"...

Тачније, функционишем као ове женске што нервирају већину братије и наилазим на сличне проблеме (само у доста мањој мери).

Koje žene?
Daj primjer.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Ayla рече

Koje žene?
Daj primjer.

Па ове за које мисле да су уображене, безобразне и слично јер их одбијају.

Једино што се не понашају гадно, како ови знају, него онако чудно.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, Војвода7 рече

Па ти као ове што истакну облине па ''не капирају'' зашто привлаче погледе, тако и ти...напишеш да ћеш сутра да обучеш бурку и не капираш зашто су код војводе засјала срца у очима, шта ту има смијешно кад човјек изражава осјећаје кроз смајлије ...

Ок. Нема ништа смешно.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...