Jump to content

Ухапшен Марко Ђурић у Косовској Митровици

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 4 часа, Ronald рече

Ja mislim da su ovo odradili u dogovoru, cisto da ispadne kako se Srbija kao bori za interese ljudi na sjeveru i za KiM, a ovi kao odgovoraju da nema zezanja sa njima. U stvari mislim da oni pokusavaju zavrsiti sa ovim pregovorima ali na najbezbolniji nacin za SNS, kako ne bi izgubili mnogo glasaca, a potpisali kapitulaciju na najsuptilniji nacin.

Чак и да није договор, одлично је послужило и једнима и другима. Албанцима да изигравају силу и покажу како ето они су држава и могу да хапсе кога хоће. А Београду...ОК, то већ сви знамо како иде, конференција за конференцијом, Ћирилица, Пинк  :) 

Подели на овим сајтовима

Тренутно је једна од најбитнијих ствари да развијамо културу дијалога. Да људи могу слободно да износе различите идеје, да се расправља и траже решења, а да се одмах не проглашавамо за "издајнике" итд. Некад је оно што нам звучи најчудније управо решење за проблеме.

И, људи моји, не знам има ли неко место да је у томе боље од Поука! Најјачи смо! :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Grizzly Adams рече

И, људи моји, не знам има ли неко место да је у томе боље од Поука! Најјачи смо! :)

Предњачимо у унутрашњем дијалогу о Космету, Председник би био поносан! :D

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Срђан Шијакињић рече

Предњачимо у унутрашњем дијалогу о Космету, Председник би био поносан! :D

Да бре, реко би - "Ако ме је Гризли критиковао, нисам се трудио довољно. Јуче сам спавао преко тридесет минута..." :smeh1:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, GeniusAtWork рече

Чак и да није договор, одлично је послужило и једнима и другима. Албанцима да изигравају силу и покажу како ето они су држава и могу да хапсе кога хоће. А Београду...ОК, то већ сви знамо како иде, конференција за конференцијом, Ћирилица, Пинк  :) 

Поред усмеравања медијске пажње, Београду одговара и као изговор за излазак из Харадинајеве владе, и као изговор за прекид преговора са албанцима.

Подели на овим сајтовима

Мислиш колико? То је тајна, наравно.
И не разумем што би те интересовало...

Pitam te šta si realno privredio, na primer oprao prozor i uzeo tri dolara. Ako tako nešto držiš za tajnu, ja mislim da je to vrhunsko zlo u hrišćanskoj zajednici.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Milan Nikolic рече

Pitam te šta si realno privredio, na primer oprao prozor i uzeo tri dolara. Ako tako nešto držiš za tajnu, ja mislim da je to vrhunsko zlo u hrišćanskoj zajednici.

Па сви знају овде чиме се бавим.

Колико зарађујем је крајње непримерено и непристојно питање. Ја уопште нисам тема разговора овде, нити то има везе са било чим.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Grizzly Adams рече

Па сви знају овде чиме се бавим.

Мислиш сви знају шта ти је званично покриће за оно што ЗАИСТА радиш?

Подели на овим сајтовима

А јес слабо капирам данас... joooj

Он то инсинуира да сам зарадио од неке мутљавине, продајом земље и тако то. Леле бате, добру вутру ваљају ови наши вероучитељи... :smeh1:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Juanito рече

Мислиш сви знају шта ти је званично покриће за оно што ЗАИСТА радиш?

Дошао Никола из Америке, са женом Американком. И сином, странцем-Американце.

Мислим да има атомску бомбу!

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Grizzly Adams рече

Колико зарађујем је крајње непримерено и непристојно питање.

не, ал` стварно јеси ли богат као што се прича, може и у динарској противвредности, питам за Брокена? :smeh1:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Grizzly Adams рече

А јес слабо капирам данас... joooj

Он то инсинуира да сам зарадио од неке мутљавине, продајом земље и тако то. Леле бате, добру вутру ваљају ови наши вероучитељи... :smeh1:

Ди продајеш плац? И пошто?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Вилер Текс рече

Ди продајеш плац? И пошто?

ја продајем :D

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...