GeniusAtWork Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 пре 4 часа, Ronald рече Ja mislim da su ovo odradili u dogovoru, cisto da ispadne kako se Srbija kao bori za interese ljudi na sjeveru i za KiM, a ovi kao odgovoraju da nema zezanja sa njima. U stvari mislim da oni pokusavaju zavrsiti sa ovim pregovorima ali na najbezbolniji nacin za SNS, kako ne bi izgubili mnogo glasaca, a potpisali kapitulaciju na najsuptilniji nacin. Чак и да није договор, одлично је послужило и једнима и другима. Албанцима да изигравају силу и покажу како ето они су држава и могу да хапсе кога хоће. А Београду...ОК, то већ сви знамо како иде, конференција за конференцијом, Ћирилица, Пинк сведок and Ronald је реаговао/ла на ово 1 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 Тренутно је једна од најбитнијих ствари да развијамо културу дијалога. Да људи могу слободно да износе различите идеје, да се расправља и траже решења, а да се одмах не проглашавамо за "издајнике" итд. Некад је оно што нам звучи најчудније управо решење за проблеме. И, људи моји, не знам има ли неко место да је у томе боље од Поука! Најјачи смо! Вилер Текс, GeniusAtWork, Милан Ракић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 3 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 Управо сада, Grizzly Adams рече И, људи моји, не знам има ли неко место да је у томе боље од Поука! Најјачи смо! Предњачимо у унутрашњем дијалогу о Космету, Председник би био поносан! Милан Ракић, александар живаљев and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 1 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 Управо сада, Срђан Шијакињић рече Предњачимо у унутрашњем дијалогу о Космету, Председник би био поносан! Да бре, реко би - "Ако ме је Гризли критиковао, нисам се трудио довољно. Јуче сам спавао преко тридесет минута..." Срђан Шијакињић, Милан Ракић, Вилер Текс and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 пре 6 минута, GeniusAtWork рече Чак и да није договор, одлично је послужило и једнима и другима. Албанцима да изигравају силу и покажу како ето они су држава и могу да хапсе кога хоће. А Београду...ОК, то већ сви знамо како иде, конференција за конференцијом, Ћирилица, Пинк Поред усмеравања медијске пажње, Београду одговара и као изговор за излазак из Харадинајеве владе, и као изговор за прекид преговора са албанцима. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 Мислиш колико? То је тајна, наравно. И не разумем што би те интересовало...Pitam te šta si realno privredio, na primer oprao prozor i uzeo tri dolara. Ako tako nešto držiš za tajnu, ja mislim da je to vrhunsko zlo u hrišćanskoj zajednici. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 Jedan marko đurić je morao da bude uapšen Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 Управо сада, Milan Nikolic рече Pitam te šta si realno privredio, na primer oprao prozor i uzeo tri dolara. Ako tako nešto držiš za tajnu, ja mislim da je to vrhunsko zlo u hrišćanskoj zajednici. Па сви знају овде чиме се бавим. Колико зарађујем је крајње непримерено и непристојно питање. Ја уопште нисам тема разговора овде, нити то има везе са било чим. GeniusAtWork and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 пре 2 минута, Grizzly Adams рече Па сви знају овде чиме се бавим. Мислиш сви знају шта ти је званично покриће за оно што ЗАИСТА радиш? Милан Ракић, Ђорђе Р and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 А јес слабо капирам данас... Он то инсинуира да сам зарадио од неке мутљавине, продајом земље и тако то. Леле бате, добру вутру ваљају ови наши вероучитељи... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 пре 5 минута, Juanito рече Мислиш сви знају шта ти је званично покриће за оно што ЗАИСТА радиш? Дошао Никола из Америке, са женом Американком. И сином, странцем-Американце. Мислим да има атомску бомбу! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 пре 10 минута, Grizzly Adams рече Колико зарађујем је крајње непримерено и непристојно питање. не, ал` стварно јеси ли богат као што се прича, може и у динарској противвредности, питам за Брокена? Grizzly Adams and Вилер Текс је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 пре 4 минута, Grizzly Adams рече А јес слабо капирам данас... Он то инсинуира да сам зарадио од неке мутљавине, продајом земље и тако то. Леле бате, добру вутру ваљају ови наши вероучитељи... Ди продајеш плац? И пошто? Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 Управо сада, Вилер Текс рече Ди продајеш плац? И пошто? ја продајем Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 пре 2 минута, Вилер Текс рече Ди продајеш плац? И пошто? Још ћу направим бизнис овде. Оће ме пара бате, ко зна зна... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука