obi-wan Написано Март 18, 2018 Пријави Подели Написано Март 18, 2018 пре 19 минута, Православни Србин рече Ми смо тада имали проруску власт (Слоба је то био) и они су зато дали тешке услове. BAHAHAHAHAHAHAHHA! Kako si ti beskrajno jadan u ovom koprcanju... Sloba bio proruska vlast... пре 19 минута, Православни Србин рече Требало је прихватити тај споразум. Naravno, sve te Hitlere treba prosto prihvatiti, a etos Zivota i slobodu recikliras u wc papir da mogu necemu da sluze. Treba da te je neizmerno sramota sto ovako bezocno pljujes sve zrtve i junake koji su protiv zlikovaca tipa ovih danas stali na crtu, i dali svoj zivot za to. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 18, 2018 Пријави Подели Написано Март 18, 2018 Исто се симпатишемо. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 18, 2018 Пријави Подели Написано Март 18, 2018 пре 7 минута, Милан Ракић рече Јесу, али тај скот није смео да дозволи да уопште дође до тога. Није смео да злопутребљава полицију и намеће решења тамо где је војска већ била спремна да учествује и рашчивија проблем. И после "решења тог проблема" од тероритса постаде ОВК, остало је повијест. Мрзи ме да пишем, био судионик тога Iako si ti brate potpuno u pravu glede ovoga, ipak u krajnjoj liniji stoji sto je Genius napisao - sve i da je Sloba bio mudar, pa gledao da izbegne sve to, oni bi nasli neki drugi i treci nacin, jer je njima de facto trebao taj rat, ne mirno resenje bilo cega. Isto kao sto je i Hitleru trebao rat, a ne mir, i za bilo kakav mir nije ni mario. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Март 18, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 18, 2018 Управо сада, obi-wan рече AHAHAHAHAHAHAHHA! Kako si ti beskrajno jadan u ovom koprcanju... Sloba bio proruska vlast Nisam znao Obi da si toliko neozbiljan lik. Ako je izbacivao americke ambasadore iz kancekarije a slao podrsku pucistima u Moskvi sta je onda? A gde mu ke zena i sin sto nam braca kad su braca ne isporuce one koji su pljackali nas narod i zemlju? Ili ti u stvari tvrdis da su Rusi toliko neozbiljni da su primili i daju zastitu zeni i sinu jednog americkog placenika? Ako je to ti onda potcenjujes Ruse gore nego bilo ko drugi. Управо сада, obi-wan рече Naravno, sve te Hitlere treba prosto prihvatiti, a etos Zivota i slobodu recikliras u wc papir da mogu necemu da sluze. Treba da te je neizmerno sramota sto ovako bezocno pljujes sve zrtve i junake koji su protiv zlikovaca tipa ovih danas stali na crtu, i dali svoj zivot za to Despot Stefan znaci nije sledio Etos Zivota i nije bio dobar hriscanin to hoces da mi kazes? Drugo ne pljujem nikog ja postujem te ljude, to su i moji preci u svim ratovim. Treba tebe da bude sramota jer ne umes da diskutujes negi vredjas jer nemas argumenata. Nikog ja ne pljujem ja nkih postujem ali smatram da kad treba izbeci stradanje onda treba. I tacka. Zbog naroda i zbog toga jer smo u padu i ratovi nam vise ne trebsju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Март 18, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 18, 2018 Управо сада, obi-wan рече Iako si ti brate potpuno u pravu glede ovoga, ipak u krajnjoj liniji stoji sto je Genius napisao - sve i da je Sloba bio mudar, pa gledao da izbegne sve to, oni bi nasli neki drugi i treci nacin, jer je njima de facto trebao taj rat, ne mirno resenje bilo cega. Isto kao sto je i Hitleru trebao rat, a ne mir, i za bilo kakav mir nije ni mario. Zasto bi isli u rat i trosili se tu ako su mogli mirnim resenjem da dobiju to sto zele? To sto pises nema veze ssa logikom ali ajde. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 18, 2018 Пријави Подели Написано Март 18, 2018 пре 20 минута, Православни Србин рече Ako je izbacivao americke ambasadore iz kancekarije a slao podrsku pucistima u Moskvi sta je onda? Napisao sam vec, samo otvoris oci i citas - korisni kreten, kad i kako treba, posredno instaliran od strane bas tog Zapada. пре 22 минута, Православни Србин рече Treba tebe da bude sramota jer ne umes da diskutujes negi vredjas jer nemas argumenata. Zabole me. Svakom ko pritvorno podrzava zlocince i njihova nedela tako cu da kazem. Jer ti, svestan ili ne, upravo to radis - predlazes brak posle silovanja. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Март 18, 2018 Пријави Подели Написано Март 18, 2018 пре 5 часа, Православни Србин рече Ми треба да се прилагодимо Америма јер су они овде донинатна сила, јер како они овде (на Балкану) одрежу, тако ће и бити. Зато ми морамо да одемо код њих и да их питамо шта они траже од нас. И кад они кажу, ми да испунимо то, а онда да видимо да ли можемо нешто да добијемо од њих. То ми треба да урадимо, по мом. Јер, не видим другу опцију за нас. Бар не у скорије време. Pa zna se sta traze: Pored onog što su već dobili, Bondstil na Kosovu, nesmetan prolaz NATO trupa i imunitet to mu dođe još i: 1. Uvodjenje sankcija Rusiji 2. Formalno priznanje Kosova uz nikakve garancije da će i na takvom Kosovu Srbima biti data ikakva autonomija i da neće biti izloženi šikaniranju. 3. Prihvatanje da je Srbija jedini agresor u proteklom ratu (Srbija bi trebala da se pospe pepelom kao Njemacka ili Japan), što znači i prihvatanje rezolucija koje se predlažu od SAD ili njihovih saveznika poput rezolucije o genocidu u Srebrenici. 4. Zatvaranje ruskog humanitarnog centra u Nišu i eventulano rad na potiskivanju ruskog sentimenta. 5. Prestanak saradnje sa Rusijom na vojnom planu. Ovo četvrto đene đene, ali ova tri prva i peto su jasna i glasna. S druge strane što tiče Rusije oni ne žele ništa od Srbije, eventualno da ne uđe u NATO. Ali iako uđe u NATO, Srbija će biti legitimna meta u slučaju nekog eventualnog rata NATOA sa Rusijom...ali to neće spriječiti moguću dalj saradnju, kakvu recimo ima Slovenija sa Rusijom. Dakle imaš neutralnost kakva je sada, ili priklanjanje americi uz one gore uslove pa sad biraj. пре 5 часа, Православни Србин рече Па о томе ја причам. Косовска политика мора да се базира на заштити Срба и наших светиња. А статус, статус је небитан. И опет, то све зависи од односа према Вашингтону. Јер они се питају. Трамп је прилика за Србе, ја верујем у то. Е сад, можда ја грешим, не кажем, али тако мислим. Ponta je u tome što nema ništa od zaštite Srba i svetinja dok god Srbija ne prizna Kosovo, a i tu nema garancije. Evo Albanci neće ispuniti odredbe briselskog sporazuma o ZSO i nikome ništa. пре 5 часа, Православни Србин рече Ел ме зајебаваш? Ne trebas se kreveljiti...ja te kontam da je Sirija potonula jer su imali rusku bazu, a ne zato što je Asad odbio da potpiše provod Katarskog gasovoda preko Sirije je vjerovatno bio povod da SAD sa saveznicima naoružaju pobunjenike, plus što je Izrael vidio dodatni motiv stvaranjem ISIS-a da napravi totalni haos kako bi došlo do raspada Sirije na više državica. Zato te stvarno molim da pojasniš šta si mislio pod tim da je potonula zbog ruskih baza. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Март 18, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 18, 2018 Управо сада, obi-wan рече Napisao sam vec, samo otvoris oci i citas - korisni kreten, kad i kako treba, posredno instaliran od strane bas tog Zapada. To je neozbiljna tvrdnja. A i koji su dokazi za to? Управо сада, obi-wan рече Zabole me. Svakom ko pritvorno podrzava zlocince i njihova nedela tako cu da kazem. Jer ti, svestan ili ne, upravo to radis - predlazes brak posle silovanja. Poenta je sto po tvome ispada da je Rusija neozbiljbija drzava od onoga sto sam ja rekao. I opet kad o ovome pricamo vracam te na primer despota Stefana i to cu ti stalno pominjati kad potezes ovaj argument. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Март 18, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 18, 2018 Управо сада, Justin Waters рече Pa zna se sta traze: Jel status Kosova vazniji od toga kako Srbi dole zive? Za mene nije. Tako da. Sto se sankcija tice, ako su Rusima uveli drugi mozemo i mi. Ne kapiram sto smo mi toliko sad obavezni da budemo uz Ruse kad oni vise preferiraju Bugare no nas. Njima su oprostili i gore stvari pa mogu i nsma te sankcije eventualne. Ako su braca razumece nas. Sto se Srebrenice tice, mozemo malo i mi sebe da pospemo pepelom ako ce opet narod dobro da zivi. Bio je zlocin svakako tamo i bilo je svakako zlocina sa nase strane Cirilko je to fino objasnio sve. To sto se tice zahteva. Sto se tice to da Rusi nista ne traze oni nista ne traze jer nam nista i ne nude. Realno. Sto se tice toga da nije sigurno kako ce Srbi da zive, pa ako mi budemo pokazali kao dobri mozda Srbi i mogu dobro da zive. Ako im Ameri narede morace Taci i ekipa da budu koperativni i da ne diraju Srbe jer se Taci i ekipa nista ne pitaju nego Ameri. Oni ih sad puataju da se izivljavaju jer Srbi nisu koperativni. Surovo ali istinito nazalost. Zato kazem sam status je bar meni nebitan vec polozaj Srba na Kosovu. I naravno ocuvanje svetinja. Upravo to sto mi ne prihvatamo njihove uslove i ta neutralnost je mozda razlog zbog koga dozvoljavaju Siptarima da divljaju. Sto se tice Sirije, dobro ruzno je sa moje strane sto sam se kreveljio i izvinjavam ti se. I baza i ovo sto si zi pomenuo su uzroci rata u Siriji zato su to Ameri uzazvali. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 18, 2018 Пријави Подели Написано Март 18, 2018 Својеврсне форумске "Три карте за Холивуд". Не у до танчина, али има елемената. Ајд` још мало да закувам. Што нам Руси нису поклонили нпр. ове МиГ-ове или Хатејце, него морамо да их платимо. Или ремонт или пуну цену средства? Православни Србин, Juanito and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 1 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Март 18, 2018 Пријави Подели Написано Март 18, 2018 Srbija, pa Rusija, zato sto ih tim redom volem ! NinaD је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 18, 2018 Пријави Подели Написано Март 18, 2018 1 hour ago, obi-wan рече Iako si ti brate potpuno u pravu glede ovoga, ipak u krajnjoj liniji stoji sto je Genius napisao - sve i da je Sloba bio mudar, pa gledao da izbegne sve to, oni bi nasli neki drugi i treci nacin, jer je njima de facto trebao taj rat, ne mirno resenje bilo cega. Isto kao sto je i Hitleru trebao rat, a ne mir, i za bilo kakav mir nije ni mario. Добро. Не слажем се у потпуности са улогом тог демона, но, ем смо писали о овоме сви са теме, а на другим већ више пута, ем знате мој став по том питању, ем ме мрзи да полемишем. obi-wan, Grizzly Adams and Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 1 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 18, 2018 Пријави Подели Написано Март 18, 2018 1 hour ago, Православни Србин рече Zasto bi isli u rat i trosili se tu ako su mogli mirnim resenjem da dobiju to sto zele? To sto pises nema veze ssa logikom ali ajde. Једина војна операција НАТО пре '99 је била против босанских Срба. И ту су изгубили пар авиона, чини ми се. Зашто сада да не искористе прилику да се опробају против мало озбиљнијег противника, са мало бољом ПВО и авијацијом? А опет драстично слабијим од њих, без оружја која могу да им нанесу неке приметне губитке. На крају крајева, апсолутно су најјачи војни савез на свету па ето, таман да се мало размрдају и виде колико заиста вреде. О победи нису ни морали да размишљају, било је свима јасно од прве секунде ко ће да извуче дебљи крај. Плус одлична прилика да се мало испробају нова оружја: Б-1 тешки бомбардери, графитне бомбе... Ако се сећаш, пар година после си имао скоро идентичну ситуацију у Ираку. Када су их оптужили да поседују WMD, спремали се годину дана за рат, довукли сав хардвер у Залив и онда Садаму дали ултиматум да са својим синовима напусти Ирак у року од 72 часа и дозволи америчким трупама да уђу, иначе ће их напасти. Класична прича која се понавља изнова опет и опет: поставићемо ти ултиматум са практично немогућим условима па пошто знамо да нећеш прихватити, бићеш излеман. obi-wan and Неки тамо је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Март 18, 2018 Пријави Подели Написано Март 18, 2018 пре 20 минута, Православни Србин рече Sto se tice toga da nije sigurno kako ce Srbi da zive, pa ako mi budemo pokazali kao dobri mozda Srbi i mogu dobro da zive. Ako im Ameri narede morace Taci i ekipa da budu koperativni i da ne diraju Srbe jer se Taci i ekipa nista ne pitaju nego Ameri. Oni ih sad puataju da se izivljavaju jer Srbi nisu koperativni. Surovo ali istinito nazalost. Zato kazem sam status je bar meni nebitan vec polozaj Srba na Kosovu. I naravno ocuvanje svetinja. Upravo to sto mi ne prihvatamo njihove uslove i ta neutralnost je mozda razlog zbog koga dozvoljavaju Siptarima da divljaju. Ово је по мени тотална глупост, и потпуно без основа, нереално. Слажем се да нам Руси ништа не нуде. Ал не нуде ни Американци. Немају Американци шта да нам понуде. Ако крену силом на нас, онда ћемо пристати и признати шта год хоће. Дакле сада статус кво, неутралност, и гледање свог интереса, а то је не признавање КиМ, и сарадња са свима. Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 18, 2018 Пријави Подели Написано Март 18, 2018 1 hour ago, Православни Србин рече Despot Stefan znaci nije sledio Etos Zivota i nije bio dobar hriscanin to hoces da mi kazes? Despot je izuzetak koji potvrdjuje pravilo, nije opsta norma. Potezanje njega kao argumenta u poredjenju sa danasnim vremenom globalizma je presmesno. Ali ti vec to odlicno znas, tebi svaka dalja prica ovde samo naliva gorivo, kao i kod svake trole. Milan Nikolic and NinaD је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука