Jump to content

Породица или не

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 4 минута, Justin Waters рече

Moja žena malte ne potiče iz sredine koja je malo bolja od klasične ciganske čerge. 

Пусти то, него јесте ли ишли ви код врачаре да вам скине проклетство?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Juanito рече

Пусти то, него јесте ли ишли ви код врачаре да вам скине проклетсвто?

Mogli bi i to odraditi, viš nisam o tom razmišljao. Ja neka pizdim na ženu...jer je sujeverna a tamo su svi skloni tome bez obzira na vjeru, tako da bi mogli odraditi jednu seansu. :smeh1:

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Рапсоди рече

Упутила сам те да читаш,

Da... onako nadobudno i potcenjivački kao da za to nikad nisam čuo.... ali naravno čuo sam i pročitao odavno...

Цитат

ја ти сигурно  Књигу постања , нећу тумачити

Što? Šta je problematično u tome da ateisti ili bilo kome kažeš kako ti tumačiš neki deo Knjige postanja???

Цитат

( Постање 10:15-16) читај, па закључи, да ти ја своје тумачење не перципирам...ево баш ме интересује твоје тумачење, како ти видиш проклетство Хама ? Па ћу ја мало  за промену твоја тумачења да перципирам. Нећу се играти погађачког духа.   

Pa prilično je jednostavno... jevrejski pisac daje "opravdanje" za to što su Jevreji istrebili i podjarmili Hanance... i to prilično glupo "opravdanje" - zato što je njihov predak video golog pijanog ćaleta i rekao to braći... niđe veze sa životom...

To je do te mere očigledno da je u samom tekstu Biblije proklet Hanan (Hamov sin), a ne Ham (Postanje 9:25-27) za nešto što je Ham uradio... tačnije prokleti su Hananci tako da služe potomcima druge dvojice Nojevih sinova...

Međutim, kasnije je usled nekih lingvističkih sličnosti reči Ham i reči za tamno ili braon, kao i okolnosti da je nekim govnima bilo potrebno i "opravdanje" za podjarmljivanje i šikaniranje crnaca počelo da se tumači kao kletva bačena na sve Hamove sinove, među kojima je i predak svih crnaca.

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Justin Waters рече

Znaš kako nimalo ti nevjerujem kada kažeš da ti nijedna crnkinja nije privlačna. Pogotovo ne vjerujem da ako si prostodušna osoba, i upoznaš jednu ovakvu s linka koja je još 10 puta bolja u živo, koja je isto tako suprugičasta i još pravoslavna, da ne bi s njom nitša htjeo imati.

пре 6 часа, Juanito рече

слике црнкиња које бих поставио.

пре 2 часа, Војвода7 рече

Док нпр овако нешто јесте, што бјељи тен ...то је љепши...

Шта?? Ваздан приче а само једна репрезентативна слика црнкиње и једна белкиње... и као ништа... нерешено, може све, шта ли....

Ја вам ништа не верујем, мораћете мало више да се потрудите да убедите нас неодлучне ;)

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Juanito рече

Али ево, ако су културолошке разлике у питању.

Има црнаца и азијата који су рођени и одрасли у Србији или Босни. Има их и из мешовитих бракова с нашима. Нема много, али их има. Причају српски, можда су и крштени. Да ли бисте били с некимa њих? Ако не, зашто не? За Мурамасу знам, не би јер му се може, него ме занима за остале који имају ”рационалне” разлоге.

Нико ништа да одговори?

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Рапсоди рече

Боожеее, шта све нећу овде прочитати.... И код расног пса се гледи са ким се упарива, а не код човека. Па се ондаК гледи ко је из какве фамилије, какви су гени, какав је историјат породице, све се гледи....све, све...Хоћемо добре чистокрвне људе, а не неке тамо слабашне што се очевима смију :))) . Предрасуда или не,  на кога је бачено проклетство буди му друг и то је све...Пожељно је мада не увек из свог краја и обућу носит...  

Ау, човече, куд дођох овде. :krstix: Јел се ради анализа генетичког материјала кад се утврђује квалитет гена?

Ово су критеријуми само духовно закржљалих људи оболелих од тешког облика расизма.

Ако је и неслана шала, много је.

Подели на овим сајтовима

пре 41 минута, Juanito рече

Нико ништа да одговори?

Samo geisha brate:D

Image result for japanese geisha

Подели на овим сајтовима

Искупио је све... евидентно. А шта је онда са Јеврејеима...( Крв Његова, на нас и на нашу децу) и би тако... Дискутабилно је све то. За друге не знам, али ја брате ( сестро) [emoji4] само брата Србина, православног литургијског, који не пије и не дими. Е сад немам справу за проверу чистих гена...мсм има ли (имамо ли) који проценат и турске крви....:smeh1: 

"Нема више Јудејца ни Јелина, нема више роба ни слободнога, нема више ни мушког ни женског, јер сте ви сви један човјек у Христу Исусу."
Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Juanito рече

Али ево, ако су културолошке разлике у питању.

Има црнаца и азијата који су рођени и одрасли у Србији или Босни. Има их и из мешовитих бракова с нашима. Нема много, али их има. Причају српски, можда су и крштени. Да ли бисте били с некимa њих? Ако не, зашто не? За Мурамасу знам, не би јер му се може, него ме занима за остале који имају ”рационалне” разлоге.

Ја се не осећам прозван али чисто да поделим неки свој утисак... Ако ми се жена свиђа и ако ме као особа одушеви не бих се размишљао. А још ако је мелез, а мелези су најлепши људи, и ако је крштена онда још боље.

То је далеко боље од беле српске православке са којом бих морао да ходам по јајима и која ме по дифолту посматра као непријатеља док не докажем супротно. Као рецимо неке са којима сам скоро имао контакте....

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, Muramasa рече

Ja hoću da mi potomci budu za red veličine veći, jači i inteligentniji od današnjih ljudi, tako da su mi geni vrlo bitni.

I onda se svojski trudiš da ženjenjem arijevke dobiješ lošiji produkt.

https://www.newscientist.com/article/dn27816-want-tall-smart-children-find-an-exotic-stranger/

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...