Jump to content

Сексуални односи по Календарчету

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 1 минут, Сања Т. рече

Али како кажеш да ти је жао када погрешиш? 

Ma pusti te glupost oko grešaka, opraštanja, izvinjavanja...Kažem da sam pogrešila i idemo dalje. Nema tu neke filosofije preterane. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Неки тамо рече

Није то баш универзално гледање на то. Ја лично веома ценим домаћице. Оне које ту улогу схватају озбиљно и сразмерно се труде, свакако заслужују велико поштовање. 

To je retkost, slabo ko to danas ceni. Više se ceni kad se donesu pare u kuću.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Неки тамо рече

Није то баш универзално гледање на то. Ја лично веома ценим домаћице. Оне које ту улогу схватају озбиљно и сразмерно се труде, свакако заслужују велико поштовање. 

Slažem se. Takvima razrešenje na sex kad god požele. Za njih kalendarče ne važi:-) 

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Сања Т. рече

Е , ово је...да ти није сад  @Neša_ хаковао профил :smeh1:

Jok, iskustvo. Skroz drugačiji odnos kad radiš i donosiš pare u kuću i kad ne radiš iako je sve pod konac u kući. Pare se cene više, kuća nikog ne interesuje.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, ana čarnojević рече

karijercinu

Ma kakva karijera, to retko ko ima u Srbiji. Ne znam da li je najlepše i najbolje kad je mama tu. Deca porastu, pa mama i nije više tako potrebna, onda često i davi. Da imam ćerku nikad joj to ne bih rekla, uvek bih je savetovala da radi i da ima svoj dinar.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Natasa. рече

Jok, iskustvo. Skroz drugačiji odnos kad radiš i donosiš pare u kuću i kad ne radiš iako je sve pod konac u kući. Pare se cene više, kuća nikog ne interesuje.

Да пустимо да се унереди ,па да видимо дал интересује или не интересује?

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, goranger рече

...

PA IEL UPRAVU CHICHA?? I YENA UMENE KAYE TOE NAIVAYNIE DAMORE DARADI, TOIE NJENO PRAVO.. YATO I LEPO KAYE CHICHA, PAIELTAKO

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Сања Т. рече

Да пустимо да се унереди ,па да видимо дал интересује или не интересује?

Eeee, niko to još nije video kako je kad se uneredi, pa nema ručka, samo 'leba i paštete :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, ana čarnojević рече

pa toliki narod radi od kuce

Rad od kuće je super, vala u kolektivima se samo ujedaju :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Natasa. рече

Парама можеш да платиш да све буде под конац...

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Juanito рече

Парама можеш да платиш да све буде под конац...

Ali to onda gubi onaj nezamenljivi licni touché... #samokazem

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Juanito рече

Говорим о рибању и сличној механици.

Ma to cu ja da sredim, nema sta ona da se muci, ona samo onaj fini rad...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...