Jump to content

Помоћ око тражења филма (име, радња, глумци...)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Nikako da nađem neki komičan horor film iz ranih devedesetih. Kao pređu kolima neki most, a ono kao ostrvo okruženo ogromnim liticama i nema nazad. Upečatljivo u celom filmu je što se pojavljuje neka odsečena šaka koja se kreće kao pauk, napada, ma ludnica od filma. Ako to neko nađe svaka mu čast.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Одговори 48
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 28 минута, Milan Nikolic рече

Nikako da nađem neki komičan horor film iz ranih devedesetih. Kao pređu kolima neki most, a ono kao ostrvo okruženo ogromnim liticama i nema nazad. Upečatljivo u celom filmu je što se pojavljuje neka odsečena šaka koja se kreće kao pauk, napada, ma ludnica od filma. Ako to neko nađe svaka mu čast.

Сећам се тог филма! Ал да ме утепаш не могу да се сетим како се зове... :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

како ја објашњавам филм

- "маа знаш онај на "П" глуме Џон Малкович и Глен Клоуз..."

- "Опасне везе"

- ЕЕЕЕ да тај

- па где ти је ту "П"?

- па у "оПасне везе"

:smeh1:

• Хахаха 1

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Milan Nikolic рече

Film se zove The Hand 1981 ako se ne varam. Pogledaj trailer pa ako je to to onda odlicno.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Milan Nikolic рече

Звучи као Evil Dead 2

Подели на овим сајтовима

Има један филм који желим да нађем, да се подсетим и насмејем, али нигде трага од тог филма. Ваљда се зове Жене командоси, или Ванеса командо.
Као неки негативци отму неке женске и држе их у баракама, имају неког главног који не крају филма мени оставља главни утисак. Док жене командоси ослобађају заробљене женске из барака, осим што се једна бицикла провлачи кроз читаву радњу као да су је сниматељи премештали и наслањали од бараке до бараке, врхунска сцена је када командоси убијају главног из више наврата. Прво га изрокају, он падне али остаје жив, опет га изрокају, он некако жив уђе у ауто, жене разнесу базуком ауто, ауто гори, мислиш да је крај, а оно се зачује урлање из кола... Филм је јако јефтин и аматерски, али друштво је долазило код мене да по десет пута гледају тај филм, то је било вриштање и плакање од смеха.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

У питању је мислим црно бели филм. Радња отприлике иде овако. Два типа да би дошла до огромне зараде пристају да превезу ТНТ (мислим да се тако зове војни експлозив који на мало померање  прска (експлодира)) Превозе га у бурићима, нимало лаким цестама.  Филм је доста напет. Успеју да превезу .Долазе до циља, добијају од послодавца велике паре, и са истим тим аутом враћајући се истим путем гину услед превелике брзине. 

Најсликовитији, метафор.  опис Америке и Амера. 

Не знам како се зове, опет бих га одгледала. СОС .

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Prevoze nitro glicerin u nekim bocama na kamiončetu. Ako je taj film, gledao sam ga kad sam imo pet šest godina, jeste baš uzbudljiv. Ali nemam pojma koji je naziv.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Ako neko zna koji je sledeći film, častim ga gajbom piva. Radi se o vojnoj vežbi američkih vojnika u nekoj šumi, gde zapravo žive neki čudaci sa puškama, neki koji vole da ubijaju ove naoružane vojnike. Dobar je film. Zna li neko o kom filmu je reč?

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

On 1.3.2018. at 19:13, Рапсоди рече

У питању је мислим црно бели филм. Радња отприлике иде овако. Два типа да би дошла до огромне зараде пристају да превезу ТНТ (мислим да се тако зове војни експлозив који на мало померање  прска (експлодира)) Превозе га у бурићима, нимало лаким цестама.  Филм је доста напет. Успеју да превезу .Долазе до циља, добијају од послодавца велике паре, и са истим тим аутом враћајући се истим путем гину услед превелике брзине. 

Најсликовитији, метафор.  опис Америке и Амера. 

Не знам како се зове, опет бих га одгледала. СОС .

Prevoze nitro glicerin u nekim bocama na kamiončetu. Ako je taj film, gledao sam ga kad sam imo pet šest godina, jeste baš uzbudljiv. Ali nemam pojma koji je naziv.

Надница за страх

http://www.rts.rs/page/tv/ci/story/17/rts-1/1609469/nadnica-za-strah.html

Подели на овим сајтовима

Ako neko zna koji je sledeći film, častim ga gajbom piva. Radi se o vojnoj vežbi američkih vojnika u nekoj šumi, gde zapravo žive neki čudaci sa puškama, neki koji vole da ubijaju ove naoružane vojnike. Dobar je film. Zna li neko o kom filmu je reč?

Јужњачка утеха

Са тим Кајунима из бајуа, још се Загор Те-неј пре два века обрњчунавао. Како по Лујзијани, тако и горе по Канади.

Пиво мош да пошаљеш на кућну адресу.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...