Jump to content

Помоћ око тражења филма (име, радња, глумци...)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 минута, Djapa рече

Kao dete sam gledao jedan film na tv-u, jedino cega se secam je jedna scena u kojoj neki tipovi u crnim odelima ( obezbedjenje) izvode prelepu devojku u maloj crnoj haljini iz kola nekih i kao tu se nesto desi ona je nesto kriva za nesto i onda je uhvate za glavu i prilepe za neki zagrejan rostilj i ona podize glavu a na licu ima teske opekotine. Ta scena mi je ostala urezana u secanju, znam da mi je bilo mnogo zao te devojke cak i ako sam znao da je to film, jer je bila mnogo lepa :)  Voleo bih da saznam koji je to film, mozda je i neki glup ali nema veze. :) 

"Reš prepečena devojka u crnoj haljini" ...:)))

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Одговори 48
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

једном давно сам гледала само почетак неког филма, знам само да је рађен по мотивима Милтоновог "Изгубљеног раја", иначе Француски је, претпостављам да је то неки ТВ филм, немам наду да ће било ко знати о чему се ради, нити да ћу га икада видети...него онако да вам кажем

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 18 часа, Поуке.орг инфо рече

Ајде ко зна нека се јави, ипак би ова тема требала да добије свој смисао ако помогнете око проналажења траженог филма.

Срећно (уопштено). :DПар пута сам се тако изнервирала: поставим питање и јави се њих 16 са неким као духовитим коментарима, а без икаквог одговора.

Он топик: знам који би филмови могли бити у питању, али ето, можда је неко запамтио. "Босу" запослени, након што забрља нешто каже: "But, boss, I thought..", где му овај на то одговара: "(___ (име), I told you not to think". 12:smeha:

Уверена сам да је у питању или Lock, Stock and Two Smoking Barrels, или Snatch и гуглала сам као блесава да нађем тај филмски "quote", али безуспешно. А заиста ми се не гледају ти филмови опет само због те сцене. Ааа треба ми та сцена, морам да је исечем и шаљем људима који ме иритирају. :D

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

Ovako dakle... u pitanju je dugometrazni Spanski crtani film, negde iz 80-ih, glavni protagonista je mladi naucnik Stefan, a cela prica je futuristicka i antiutopijska, govori se o slucaju i proracunatosti. Film je odlicno animiran, secam se detalja, mada ne mnogo, ali imena nikako... nista ni blizu, pa da bar mogu da trazim dalje...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Џуманџи рече

Срећно (уопштено). :DПар пута сам се тако изнервирала: поставим питање и јави се њих 16 са неким као духовитим коментарима, а без икаквог одговора.

Он топик: знам који би филмови могли бити у питању, али ето, можда је неко запамтио. "Босу" запослени, након што забрља нешто каже: "But, boss, I thought..", где му овај на то одговара: "(___ (име), I told you not to think". 12:smeha:

Уверена сам да је у питању или Lock, Stock and Two Smoking Barrels, или Snatch и гуглала сам као блесава да нађем тај филмски "quote", али безуспешно. А заиста ми се не гледају ти филмови опет само због те сцене. Ааа треба ми та сцена, морам да је исечем и шаљем људима који ме иритирају. :D

Snatch

What do you think, Errol? I think we should drip-dry them, while we got the chance. It was a rhetorical question, Errol. What have I told you about thinking?

https://www.youtube.com/watch?v=PJeCL6vcFYc

Da nije ovo mozda 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Djapa рече

Snatch

What do you think, Errol? I think we should drip-dry them, while we got the chance. It was a rhetorical question, Errol. What have I told you about thinking?

https://www.youtube.com/watch?v=PJeCL6vcFYc

Da nije ovo mozda 

:ok:girl_smileygirl_smileygirl_smiley

• Радостан 1

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, obi-wan рече

Ovako dakle... u pitanju je dugometrazni Spanski crtani film, negde iz 80-ih, glavni protagonista je mladi naucnik Stefan, a cela prica je futuristicka i antiutopijska, govori se o slucaju i proracunatosti. Film je odlicno animiran, secam se detalja, mada ne mnogo, ali imena nikako... nista ni blizu, pa da bar mogu da trazim dalje...

Ух, ово ми звучи познато... негде га имам у мозгу али не могу да се сетим готово ничега сем тог научника Стефана...

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Поуке.орг инфо рече

Ух, ово ми звучи познато... негде га имам у мозгу али не могу да се сетим готово ничега сем тог научника Стефана...

Gradonacelnik forsira Stefana, koji je izumeo predvidjanje svega unapred, cak i momenta kad ce da padne kisa. Gradonacelnikova cerka je buntovnik, kojoj se svidja Stefan, ali joj se ne svidja svo to programirano ludilo. Toliko mogu da se setim.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, obi-wan рече

пре 22 минута, obi-wan рече

Gradonacelnik forsira Stefana, koji je izumeo predvidjanje svega unapred, cak i momenta kad ce da padne kisa. Gradonacelnikova cerka je buntovnik, kojoj se svidja Stefan, ali joj se ne svidja svo to programirano ludilo. Toliko mogu da se setim.

Подели на овим сајтовима

@Милан Ракић питам се постоји ли нешто што ти не можеш да пронађеш :)

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Снежана рече

@Милан Ракић питам се постоји ли нешто што ти не можеш да пронађеш :)

Ово сам схватио као комплимент :naklon:

Шта знам, можда и није овај цртић, премда се остало поменуто, сем имена (овде Тристан, а у генераловим сећањима Стефан) - слаже.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Милан Ракић рече

добро си схватио  :)

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Милан Ракић рече

Шта знам, можда и није овај цртић, премда се остало поменуто, сем имена (овде Тристан, а у генераловим сећањима Стефан) - слаже.

Vidis, cak sam i ime pogresio, ne znam otkud mi Stefan. Ovo je taj film. :dobro:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...