Jump to content

Зашто су људи толико поводљиви?

Препоручена порука

Mislim da sam dosta povodljiv

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

• Одговори 64
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Хвала Џуманџи.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Phoebe рече

E pa ne znam, ja sam gledala Ljovisnu i Esmeraldu, posle nisam imala živaca. I malo Barbaritu :)))  Ništa tursko.

A ne računa se ako nisi potpisala peticiju za puštanje Kasandre iz zatvora. :)))

Подели на овим сајтовима

Понекад то чине да би били прихваћени у средини у којој силом или милом бораве; понекад нису ни свесни да су наведени (заведени, поведени, како год). Неколико пута сам била у тој ситуацији, и увек после тога била бесна на себе.

Невоља је кад идеш срцем и искреношћу, и наивно верујеш да су сви такви. Срећом уз седе власи, уз боре на лицу и понеки ожиљак на души, све ређе се то дешава.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

пре 22 часа, Phoebe рече

E pa ne znam, ja sam gledala Ljovisnu i Esmeraldu, posle nisam imala živaca. I malo Barbaritu :)))  Ništa tursko.

Secam se kao juce da je bilo, 99'  keva i baba gledaju Esmeraldu, a cale upada u sobu i kaze, mobilisan sam, bombarduju nas .... a one nista, ne registruju ga :D:D  i onda on kaze, jel ste normalne alo ljudi ...lol ...zene i serije, zaEban spoj 12:smeha:

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Џуманџи рече

Само је Драле поводљив, закључавај тему! :))

Нека, пусти... Ћути... Наш  је..

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Драшко рече

Нека, пусти... Ћути... Наш  је..

Vala, onaj koji mi baš djeluje kao osoba koja je sve samo ne povodljiva... prizna. :)))
Ajde Drale ne šali se sa nama. 
Eto, ako si ti, onda sam i ja. Neka bude, ma mi se ne čini.

Подели на овим сајтовима

...а шта мислите о оваквом размишљању?

Поводљивост нам Бог дао, да нам смекша тврде главе, да би се лакше преваспитали. Међутим, ми и то злоупотребили, па за лошем кренули? А? :)

Подели на овим сајтовима

On 2/9/2018 at 19:26, Phoebe рече

Какав флеш! Ја не знам што утриповао да си много млађа... кад она памти Љовисну и Есмералду које су мени остале у глави само као и имена и ништа више.

Мада памтим и Росу Салвахе или нешто слично и мелодију шпице... Дакле колико су ме издрогирале мајка и тетке када и то памтим...

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 58 минута, Vladan3 рече

Какав флеш! Ја не знам што утриповао да си много млађа... кад она памти Љовисну и Есмералду које су мени остале у глави само као и имена и ништа више.

Мада памтим и Росу Салвахе или нешто слично и мелодију шпице... Дакле колико су ме издрогирале мајка и тетке када и то памтим...

A ko pamti od vas "Robinju Isauru", a? Eee, da vas vidim tu, pa da se zna ko je ovde mator... :smeh1:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, obi-wan рече

A ko pamti od vas "Robinju Isauru", a? Eee, da vas vidim tu, pa da se zna ko je ovde mator... :smeh1:

Ја :))

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, obi-wan рече

Први пут чујем, ја клинац, какво ли је то чудо joooj

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...