Џуманџи Написано Фебруар 9, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2018 Де, сместих је у подфорум психологија, али ме пре свега интересује Ваше лично искуство, повотову оно до чега сте дошли интроспекцијом. На другом месту оно што сте можда негде чули/прочитали, па може и то да се подели. Је ли неки bias у питању? Последица онога "живи у садашњем тренутку"? Никаква до слаба концентрација, или ретко следовање сопственим ставовима? Извољевајте. Phoebe је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 9, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2018 Ја могу рећи за себе, сад није да се хвалим, не знам у чему је фора, да ли карактер или гени, или тако ткана, али нимало нисам поводљива . Никада не идем куда и сви, нити мислим нити се облачим , нити се чешљам зато што је то неки тренути мејнстрим. Врло сам својствена, специфична и необична. Несвесно (не зато што бих ја желела ето па да забога будем нешто другачија, уникатна ) бежим из шаблонизираних ситуација, стања, начина размишљања и такоооо тооо Џуманџи, Phoebe, Војвода7 and 3 осталих је реаговао/ла на ово 3 1 1 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Фебруар 9, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2018 Добро, а неки греси из адолесцентног доба, дај бре нешто! Или зашто су други поводљиви? Дај неки материјал. Phoebe and Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 9, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2018 пре 9 минута, Џуманџи рече Добро, а неки греси из адолесцентног доба, дај бре нешто! Или зашто су други поводљиви? Дај неки материјал. Ништа сестро...злато је злато и у злату и у блату.... Додуше за слаткише бих све урадила.... Одрастала на Малом Радојици и Старом Вујадину. Тиме пленила моју младу душу, наставила тако са косовским јунацима, Спартанци ( дисциплина) су ми узор. Рад, ред и напредак НИшта Америке, запад и такооо тооо Phoebe, Natasa., Џуманџи and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Фебруар 9, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2018 Pa, i ja isto, nije da se hvalim, nisam povodljiva I više volim ljude sa stavom makar i pogrešnim, nego ove sa kupljenim mišljenjem koje im je za dva broja veće od mozga Војвода7, Рапсоди and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Фебруар 9, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2018 пре 59 минута, Рапсоди рече Ништа сестро...злато је злато и у злату и у блату.... Додуше за слаткише бих све урадила.... Одрастала на Малом Радојици и Старом Вујадину. Тиме пленила моју младу душу, наставила тако са косовским јунацима, Спартанци ( дисциплина) су ми узор. Рад, ред и напредак НИшта Америке, запад и такооо тооо A đe je Njegoš? Ja sam odrasla na duševnoj hrani Doživljaji Toma Sojera i Lovac u žitu Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 9, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2018 пре 1 минут, Phoebe рече A đe je Njegoš? ОШ одма, без гуглете.... Phoebe је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Фебруар 9, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2018 пре 3 минута, Рапсоди рече ОШ одма, без гуглете.... Ne treba. Sad malo ovi što su se dopingovali turskim serijama i velikom braćom. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 9, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2018 Управо сада, Phoebe рече Ne treba. Sad malo ovi što su se dopingovali turskim serijama i velikom braćom. Уа за велику браћу, али из понеких турских серија имамо се чему и научити. У сваком случају боље од многих амеро глупавих серија. Phoebe је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Фебруар 9, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2018 пре 2 минута, Рапсоди рече али из понеких турских серија имамо се чему и научити. Šta ima se nauči tu osim da mlada, lepa, a siromašna kao crkveni miš zapravo je bogata naslednica i zaljubljuje se u brata koji joj u stvari nije brat nego su ga zamenili u porodilištu ili kupili od Cigana I da su bogati ljudi zli i naopaki, a sirotinja dobra Рапсоди, AnaLaz and Djapa је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 9, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2018 пре 12 минута, Phoebe рече Šta ima se nauči tu osim da mlada, lepa, a siromašna kao crkveni miš zapravo je bogata naslednica i zaljubljuje se u brata koji joj u stvari nije brat nego su ga zamenili u porodilištu ili kupili od Cigana I da su bogati ljudi zli i naopaki, a sirotinja dobra Па добро де Фиби нисам мислила на заплете, већ више на суштину , на односе . Мада и ове нове турске пресликане амеро. Phoebe је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Фебруар 9, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2018 пре 1 минут, Рапсоди рече Па добро де Фиби нисам мислила на заплете, већ више на суштину , на односе . Мада и ове нове турске пресликане амеро. E pa ne znam, ja sam gledala Ljovisnu i Esmeraldu, posle nisam imala živaca. I malo Barbaritu Ništa tursko. Djapa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 9, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2018 Управо сада, Phoebe рече E pa ne znam, ja sam gledala Ljovisnu i Esmeraldu, posle nisam imala živaca. I malo Barbaritu Ništa tursko. Не знам ја америчке не могу, индијске још мање, једино могу понеку турску, али нисам одавно ни једну. Имају те турске серије неки шмек хришћански, не знам како да изразим, не може ни све турско сакрити историју хришћанску на тим просторима, неће ми веровати али ја ето то хришћанско скривено кужим у тим серијама.... Phoebe је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Фебруар 9, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2018 Поводљиви су зато што прихватају све здраво за готово и не размишљају својом главом.Такође су склони да забораве шта је јуче било, а и не размишљају шта ће бити сутра. Џуманџи, Лидија Миленковић and Драшко је реаговао/ла на ово 2 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Фебруар 9, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2018 пре 18 минута, Ненад Р. рече Поводљиви су зато што прихватају све здраво за готово и не размишљају својом главом.Такође су склони да забораве шта је јуче било, а и не размишљају шта ће бити сутра. Добро дошао, Неле! Ненад Р. је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука