Jump to content

Јм. Макарије, нови старешина Привине Главе: Пушачи више неће моћи да се причешћују

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Kako ja tebi zabranjujem pitanje ako te pitam kontra pitanjem?

Зато што питањем кажеш да не смем да поставим питање.

ko si ti da postavljaš takva pitanja

Овим импутираш да морам да будем "неко", да бих поставио "такво" питање. То није интимно питање. Питање је о јавној појави. Чак је питање било о ставу. Што је Владан лепо објаснио.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 659
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Управо сада, Ђорђе Р рече

Зато што питањем кажеш да не смем да поставим питање.

ko si ti da postavljaš takva pitanja

Овим импутираш да морам да будем "неко", да бих поставио "такво" питање. То није интимно питање. Питање је о јавној појави. Чак је питање било о ставу. Што је Владан лепо објаснио.

Pa budi neko i treba da budeš neko da bi postavio takva pitanja ako ti već nešto drugo ne pada na pamet mojim kontra pitanjem.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Pa budi neko i treba da budeš neko da bi postavio takva pitanja ako ti već nešto drugo ne pada na pamet mojim kontra pitanjem.

"Ко" би требао да будем, само ми то ниси рекао, да бих поставио то питање?

Из твог писања бих рекао да бих требао да будем човек без греха, свештаник владика. Прецизирај ко сме да постави такво питање?

Подели на овим сајтовима

А немој да измишљаш питање. Питање је било. Шта пушачи мисле о паљењу цигарете одмах након Литургије? Ако сам добро парафразирао Владана.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ђорђе Р рече

"Ко" би требао да будем, само ми то ниси рекао, да бих поставио то питање?

Из твог писања бих рекао да бих требао да будем човек без греха, свештаник владика. Прецизирај ко сме да постави такво питање?

Pa to ili neko ko voli da priča o pojavama koje se njega lično ne tiču, jer je sveštenik taj koji pojave prati takođe savesno i pomno.

Pa eto ja sad pričam o pojavi ljudi koji vole da pričaju o pojavama i njihovom motivu za te priče.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Ђорђе Р рече

А немој да измишљаш питање. Питање је било. Шта пушачи мисле о паљењу цигарете одмах након Литургије? Ако сам добро парафразирао Владана.

Isto što i ti kad sedneš da popiješ rakiju.

Подели на овим сајтовима

Pa to ili neko ko voli da priča o pojavama koje se njega lično ne tiču

Ако мислиш на појаву да се пуши након Литургије, па тиче ме се. Већ сам рекао да сам учесник таквих скупова, као непушач. Пушачка заједница је толико толератна да толерише и непушаче у својој близини.

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Dok su ovi palili cigaretu u parohijskom domu, na kafi, čaju i rakiji, svašta se izdešavalo.

Ovaj je još uvek posvadjan sa komšijom mikom, pa tiho Hristu šapuće, eto ga licemer, došao pred Čašu i pravi se hrišćanin a ja vrlo dobro znam ko je on. Anka govori stevki, vidi Voje nije mu dosta što šljoče pivo pred zadrugom, nego se posle pričešća odmah dohvatio rakije, a Vinka gleda ko od mladeži ne nosi suknju, no se muškarača, po Crkvi ne poštujući Hrista ič, ... mogao bi dve strane da napišem pre nego što stignem i da zapalim cigaretu...

Ček ček šta ti to reče "mladež ne nosi suknju no se muškarača"ne_shvatašta je i to grijeh??Nisam znala.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Isto što i ti kad sedneš da popiješ rakiju.

Не пореди бабе и жабе. Покушаваш да сврсташ нешто што је благословено, са нечим што су оци препознали као велики порок и грех. Кад будем видео манастир у коме се мотају цигаре, повући ћу реч, са друге стране скоро сваки манастир производи своју ракију.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Ђорђе Р рече

Ne odmah , već kad dođe kući ali tek kad ga neko drugi podsjeti...onda treba da tri puta kaže, smiluj mi se Gospode to je jače od mene, neću više nikad , dabogda mi bila posljednja. 

.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, МилошБГ рече

Не пореди бабе и жабе. Покушаваш да сврсташ нешто што је благословено, са нечим што су оци препознали као велики порок и грех. Кад будем видео манастир у коме се мотају цигаре, повући ћу реч, са друге стране скоро сваки манастир производи своју ракију.

Има човек право на своје мишљење и став. То поштујем.

Имаш и ти право да се не сложиш са њим.

Моје мишљење је негде између. Алкохолизам је такође велики проблем. И донекле би се могло поредити, ако бих ја био алкохоличар.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ђорђе Р рече

Има човек право на своје мишљење и став. То поштујем.

Имаш и ти право да се не сложиш са њим.

Моје мишљење је негде између. Алкохолизам је такође велики проблем. И донекле би се могло поредити, ако бих ја био алкохоличар.

Па није исто чашица ракије и алкохолизам.

Као што није исто једна цигарета и пушач.

Али је исто алкохоличар и чашица ракије

Као што је исто пушач и цигарета.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Ђорђе Р рече

Ако мислиш на појаву да се пуши након Литургије, па тиче ме се. Већ сам рекао да сам учесник таквих скупова, као непушач. Пушачка заједница је толико толератна да толерише и непушаче у својој близини.

Pa što ih ne pitaš.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...