Ведран* Написано Децембар 18, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2017 пре 13 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече A sad kad im ovo napišem ja sam velikosrpski agresor ти си великосрпски агресор и без да било шта напишеш. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 18, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2017 пре 5 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Lijepa je. Што јес јес. Па Бог је милостив! Да јој није дао љепоту, а шта би имала? "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 18, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2017 Kako je rat jedna strašna stvar a kako smo mi velika g..na ponekad. Vidi se i na ovoj temi, hrvati ne vide problem u ratu, jer su se branili od agresije i dobili svoju državu. ( kao da nije moglo bez rata). A mi ne vidimo problem u ratu, jer srbija nije ni učestvovala u ratu. I tako kolinda ljepotica i vučko ljepotan na pola mosta i dalje razmenjuju zarobljenike upravo one koji ne vide problem ali se svi slažu da je rat užas. More....... Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 18, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2017 пре 2 минута, Ведран* рече Што јес јес. Па Бог је милостив! Да јој није дао љепоту, а шта би имала? Pa vučka kao što je tuđman imao miloševića Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 18, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2017 пре 2 минута, Ведран* рече а шта би имала? па била би ружна и глупа, и јела би Пионир чоколадице поради депресије (мада је упитно и ово колико је лепа, ццц, мушкарци, само нек је плаво, па нека је и уначелу плаво) Ведран* and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 18, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2017 Управо сада, Снежана рече па била би ружна и глупа, и јела би Пионир чоколадице поради депресије (мада је упитно и ово колико је лепа, ццц, мушкарци, само нек је плаво, па нека је и уначелу плаво) A da čokoladice su tek bile biser..... zagrcnula se deca, preplašili se šta su pojeli, zato sam ja ovim mojima strikno zabranio bajadere kraš (sve sam smažem ) Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 18, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2017 Морате да почнете да пратите Хр политику. Биће вам одмах лакши живот у Србији. Ја мислим да би Вучко требао да уведе, у школе и на радна места, макар један сат дневно пренос збивања на Хр политичкој сцени, као колективну терапију против депресије. Србија би процветала од оптимизма. Почните са оним програмом који сам послао (сваке недеље нова епизода). Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 18, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2017 пре 9 минута, Ведран* рече Морате да почнете да пратите Хр политику. Биће вам одмах лакши живот у Србији. Ја мислим да би Вучко требао да уведе, у школе и на радна места, макар један сат дневно пренос збивања на Хр политичкој сцени, као колективну терапију против депресије. Србија би процветала од оптимизма. Почните са оним програмом који сам послао (сваке недеље нова епизода). Pregledao sam ga odličan je. Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Децембар 18, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2017 1 hour ago, Volim_Sina_Bozjeg рече A šta će Hrvatska uraditi sa nazivima ulica, spomenicima, imena institucija koje nose ime pravosnažno osuđenog ratnog zločinca Franje Tuđmana? E to ćeš morati kod predsjednice Kolinde ali ne znam tocno gdje joj je ured jer stalno seli. Ведран*, Аристарх and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Децембар 18, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2017 пре 4 часа, Volim_Sina_Bozjeg рече U genocidu. Nađi taj izraz na vikipediji. Da li je bilo zločina od strane četnik? Bilo je. Da li je vrhovna komanda četnika stvarala logore smrti radi istrebljenja znatnog broja jednog naroda? Nije. Razlika je u genocidu. Da li ja sad time branim zločine koji su počinili neki od četnika? Ne. Ali ti ćeš reći da, zato što pravim jednu bitnu razliku. Ako možeš zamisliti bilo kako u svojoj glavi monstruozni plan, da se istrebi znatni deo jednog naroda, ne zato što se bore ili su oružani ili bilo kakvi protivnici države, nego su samo deo naroda od kolevke do starca a drugi deo tog naroda prekrstiti a treći deo proterati. Ako možeš zamisliti samo, nište više od toga onda bi poznavala razliku između ratnog zločina i genocida. Rat je jedno veliko zlo, mnogi zločini se tu čine i činiće se i u buduće, sve dok ne budemo svoju decu učili istini o tome. Ja sam dužan svoju decu da učim o zločinima koji su neki srbi počinili prema nekome drugome u ime srpskog naroda i da im kažem da oni ne pripadaju nikakvom narodu. Ni po cenu jednog nevinog života, meni ne treba ni narod ni država. Zato se genocid razlikuje od ostalih zločina, zato je genocid zlo koje sam djavo svojom rukom čini, zato je genocid hula na Duha Svetoga i zato treba razlikovati i podučavati svaako svakoga o onome što jeste istina i o onome što se zaista i dešava, da bi naša deca mogla da prepoznaju one koji bi srbi hteli da se zovu a koji to niti jesu niti ih zanima ljubav prema svom narodu nego zločin i mržnja prema drugome. Četnici nisu činili genocid, ustaše jesu, planski komandno i po slobodnoj volji. Čak su recimo i komunisti razlikovaali domobrane od ustaša a ti to ne uspevaš. Eto sv.Petar ne postoji kao poglavar sv.Crkve,četnici su najbolji ljudi na svijetu...papa je Sotona a vi ste srbi najsvetiji narod na svijetu.To jest PRAVOvjernici..jel tako??!! Ведран* and Bernard је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Децембар 18, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2017 пре 9 минута, Isusovo magare рече Eto sv.Petar ne postoji kao poglavar sv.Crkve,četnici su najbolji ljudi na svijetu...papa je Sotona a vi ste srbi najsvetiji narod na svijetu.To jest PRAVOvjernici..jel tako??!! Non sequitur, али уопште... Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kopitar Написано Децембар 18, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2017 пре 9 минута, Isusovo magare рече Eto sv.Petar ne postoji kao poglavar sv.Crkve,četnici su najbolji ljudi na svijetu...papa je Sotona a vi ste srbi najsvetiji narod na svijetu.To jest PRAVOvjernici..jel tako??!! Magare VSB osuđuje i četnike , samo hoće reći da su ustaše veće zlo što je točno. GeniusAtWork and Bernard је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 18, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2017 пре 16 минута, Isusovo magare рече Eto sv.Petar ne postoji kao poglavar sv.Crkve,četnici su najbolji ljudi na svijetu...papa je Sotona a vi ste srbi najsvetiji narod na svijetu.To jest PRAVOvjernici..jel tako??!! Četnici su bili prvi antifašistički pokret u okupiranoj europi dok su ustaše klerofašistička organizacija koje su sa cvijećem u lijepoj vašoj dočekali naciste koji su se i sami gadili monstruoznosti zločina koja su ta bolesna goveda činila.... Аристарх, Ведран* and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аристарх Написано Децембар 18, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2017 пре 32 минута, Isusovo magare рече Eto sv.Petar ne postoji kao poglavar sv.Crkve,četnici su najbolji ljudi na svijetu...papa je Sotona a vi ste srbi najsvetiji narod na svijetu.To jest PRAVOvjernici..jel tako??!! Била је ситуација када су Протестанти окупирали Ватикан, да би свргнули Поглавара РКЦ јер су сматрали да је Антихрист. Али човек је како тврде историчари, заправо био велики верник и није изашао из Ватикана док га подређени у последњи моменат нису одвели из града. Али јесте био ментално упитан, тврде чак болестан човек. Касније се вратио на престо, иако је дуго био у изганству. Четници нису најбољи људи на свету, већ герилски ратници за Краљевину Југослaвiју, предвођени и неким римокатолицима као нпр. господином Баном. Или нпр. католички свећеник Ђуро Виловић који је директно одговаро бившем министру одбране Драгољубу Михаиловићу. Правоверници су у Рају, за остале не можеш бити сигурна. Није мудро што се РКЦ везује за Нацизам кад су у почетку исте одбацили, кад имају партизанске (не комунистичке) примере свештеника по Француској, Италији... Јер слaвити и везивати себе за братоубилачке и остале не-хришћанске актере поред правих јунака које су имали није нормално по мени. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kopitar Написано Децембар 18, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2017 пре 15 минута, Кратос рече Četnici su bili prvi antifašistički pokret u okupiranoj europi dok su ustaše klerofašistička organizacija koje su sa cvijećem u lijepoj vašoj dočekali naciste koji su se i sami gadili monstruoznosti zločina koja su ta bolesna goveda činila.... Četnici su zločinci koji su počinili strašne zločine na prostoru bivše Jugoslavije . To je istina o Četnicima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука