Isusovo magare Написано Децембар 18, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2017 пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече Kolinde radi Ma men ona ona super samo da mi ne stavi neke male pelene ili da ne misli da ono na pelenama kad piše od 14 do 20 kg znači čekanje dok pelena toliko ne oteža. :)))))) A kod tebe to nece bit problem brzo ces ti to napunit.. Volim_Sina_Bozjeg and Ведран* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 18, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2017 Управо сада, Isusovo magare рече A kod tebe to nece bit problem brzo ces ti to napunit.. Napad nam funkcioniše fenomenalno odbrana katastrofalno. Da se ti to kojim slučajem namerno ne braniš? :)))))) Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Децембар 18, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2017 пре 6 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Napad nam funkcioniše fenomenalno odbrana katastrofalno. Da se ti to kojim slučajem namerno ne braniš? :)))))) Čekaj jel se mi to svađamo?? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 18, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2017 Управо сада, Isusovo magare рече Čekaj jel se mi to svađamo?? Ne. Zato nam odbrana i ne funkcioniše Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Децембар 18, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2017 пре 47 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Ne. Zato nam odbrana i ne funkcioniše Nego daj ti meni šapni jeli ovaj Vedran popo?! Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 18, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2017 пре 4 минута, Isusovo magare рече Nego daj ti meni šapni jeli ovaj Vedran popo?! Ma ja ću svašta nešto da izmišljam samo da ti šapućem Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Децембар 18, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2017 пре 2 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Ma ja ću svašta nešto da izmišljam samo da ti šapućem O Bože..jel je!? Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 18, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2017 пре 4 минута, Isusovo magare рече O Bože..jel je!? "video sam ga da jede jagode sa šlagom" Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Децембар 18, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2017 пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече "video sam ga da jede jagode sa šlagom" E sad odoh spavati.Laku noc! Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 18, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2017 пре 8 минута, Isusovo magare рече E sad odoh spavati.Laku noc! Laku noć. Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 19, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2017 пре 8 часа, kopitar рече Mislim da ću begati vanka ak ovako nastavi. Јеси ти у Хр? У којем си делу? "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 19, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2017 пре 8 часа, Isusovo magare рече Ma šuti makar je ljepša od Mesića.. Е јеси нашла успоредбу! Лепша је она и од плавуше министр. Михајловићке. "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 19, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2017 пре 8 часа, Isusovo magare рече Vedrane brate sto sam sad ja opet tebi stala na rep..a ti meni ovako preko zice stvarno djelujes ko super čudni lik..zamisljam te kao mlađeg tipa sa bradom poput Djeda Mraza pa eto da budem iskrena kao jednog mlađeg popa koji jos treba malo postit da bi bio savršen.. Погодила си за супер чудан, канда си гледала у пасуљ. А све остало ти је мање више релативно. Isusovo magare and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 19, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2017 пре 6 часа, Volim_Sina_Bozjeg рече "video sam ga da jede jagode sa šlagom" у сред поста. Isusovo magare and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 19, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2017 Човече! И магаре сам успео да саблазним. Не бој се магаре био посни шлаг. Или се чудиш какве везе сад па има шлаг уопште са постом. Јер ви не постите. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука