Jump to content

Бискуп Владо Кошић: Усташтво није био фашизам него организовано војно деловање у одбрани Хрватске као државе

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ako se živi u demokratiji, onda svi imaju pravo iznositi svoja politička stajališta, pa tako i verske ustanove i "služitelj kulta" (tako se za vreme SSSR-a pisalo u zvaničnim dokumentima za sveštenike) biskup Košić. A da Košić brka neke stvari iz prošlosti, to je činjenica. Trebao bi se bolje podučiti (edukovati/educirati kako bi rekli poanglizirani srpski i hrvatski malograđani) kada je istorija u pitanju!

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Бранко Авдагић рече

Ako se živi u demokratiji, onda svi imaju pravo iznositi svoja politička stajališta, pa tako i verske ustanove i "služitelj kulta" (tako se za vreme SSSR-a pisalo u zvaničnim dokumentima za sveštenike) biskup Košić. A da Košić brka neke stvari iz prošlosti, to je činjenica. Trebao bi se bolje podučiti (edukovati/educirati kako bi rekli poanglizirani srpski i hrvatski malograđani) kada je istorija u pitanju!

Jeste vi mozda biskup??

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Isusovo magare рече

Jeste vi mozda biskup??

Не, Боже сачувај. Покушавам бити објективан према наведном служитељу (папског) култа.

Подели на овим сајтовима

Ученик који је снимио вероучитеља усташу треба да буде кажњен, каже један директор школе. 

Само за Магаре, са још једног "смеће портала". 

http://lupiga.com/hiperlink/ravnatelj-brani-nabijaca-na-kolac-pozvao-na-sankciju-ucenika-koji-je-snimio-vjeroucitelja 

• Волим 1

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Ведран* рече

Ученик који је снимио вероучитеља усташу треба да буде кажњен, каже један директор школе. 

Само за Магаре, са још једног "смеће портала". 

http://lupiga.com/hiperlink/ravnatelj-brani-nabijaca-na-kolac-pozvao-na-sankciju-ucenika-koji-je-snimio-vjeroucitelja 

Ravnateljica priznala da je snimka autentična i pohvalila dijete koje je snimilo vjeroučitelja

sat.svg JUČER |

M.V.
PXL_160215_10002541ravana.jpg&w=600&h=33

FOTO: ŽELJKO ŠČITAR/VEČERNJI LIST/PIXSELL, FACEBOOK

ZAGREBAČKA škola Matija Gubec na Knežiji ovih je dana u medijima zbog svog nastavnika vjeronauka. Krešimir Bagarić svojim učenicima pričao je o tome koje bi hrvatske političare trebalo ubiti, čije glave na kolac nabijati, a usput im hvali i ratnog zločinca, srpskog generala Ratka Mladića
Подели на овим сајтовима

Управо сада, Isusovo magare рече

Ravnateljica priznala da je snimka autentična i pohvalila dijete koje je snimilo vjeroučitelja

sat.svg JUČER |

M.V.
PXL_160215_10002541ravana.jpg&w=600&h=33

FOTO: ŽELJKO ŠČITAR/VEČERNJI LIST/PIXSELL, FACEBOOK

ZAGREBAČKA škola Matija Gubec na Knežiji ovih je dana u medijima zbog svog nastavnika vjeronauka. Krešimir Bagarić svojim učenicima pričao je o tome koje bi hrvatske političare trebalo ubiti, čije glave na kolac nabijati, a usput im hvali i ratnog zločinca, srpskog generala Ratka Mladića

Mogla bih ti sad ovakvih pedesetak različitih vijesti pronaci..novine samo pisu njih nije toliko briga za istinu.

Подели на овим сајтовима

пре 39 минута, Ведран* рече

Шта хоћеш да кажеш?

Pa hocu da ti kazem da ti novinari nisu bas skroz confused1 u jednom naslovu pise ravnateljica pohvalila ucenika koji je to snimio a u drugom da ce biti kaznjen zbog toga..a doticni prolupali gospodin ce dobiti najvjerovatnije otkaz s cim se ja osobno i slazem.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Isusovo magare рече

Pa hocu da ti kazem da ti novinari nisu bas skroz confused1 u jednom naslovu pise ravnateljica pohvalila ucenika koji je to snimio a u drugom da ce biti kaznjen zbog toga..a doticni prolupali gospodin ce dobiti najvjerovatnije otkaz s cim se ja osobno i slazem.

Магаре драго. Ти стварно показујеш сваким даном све више и више колико непажљиво и без потребног расуђивања читаш оно што се пише. Није ни чудо што онда не разумеш када ти се каже да погрешно схваташ у чему се састоји папско првенство. Ти једноставно као да не укључиш мозак. Можда журиш? Шта ли је у питању. Ја не знам. 

Новинари пишу да равнатеЉ једне друге школе препоручује равнатељици школе у питању да казни ученика. Не могу болан да ти препричавам сваки текст. Ако не кужиш имаш озбиљан проблем. А равнатеЉИЦА те школе која је у питању је похалила ученика. 

И нису новинари баш скроз confused1

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Ведран* рече

Магаре драго. Ти стварно показујеш сваким даном све више и више колико непажљиво и без потребног расуђивања читаш оно што се пише. Није ни чудо што онда не разумеш када ти се каже да погрешно схваташ у чему се састоји папско првенство. Ти једноставно као да не укључиш мозак. Можда журиш? Шта ли је у питању. Ја не знам. 

Новинари пишу да равнатеЉ једне друге школе препоручује равнатељици школе у питању да казни ученика. Не могу болан да ти препричавам сваки текст. Ако не кужиш имаш озбиљан проблем. А равнатеЉИЦА те школе која је у питању је похалила ученика. 

И нису новинари баш скроз confused1

Joj hvala ti..ja priznajem da mi ide Božić pa sam "pod stresom"..a priznajem i da jedna majka ima vise posla od popa.7896634I što si ti ljubomoran što mi svog papu volimo?!!

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Isusovo magare рече

I što si ti ljubomoran što mi svog papu volimo?!!

Ма нек вам је жив и здрав! Волим га и ја што је ваш папа. 

Уживам с времене на време да видим нарочито како крши протоколе. Можда вас баш овај научи да није непогрешив и ко је Глава Цркве. 

Јес ти видла на оној другој теми шта ја препоручујем овима под стресом? Ниси сигурно. 

Да дубоко дишеш, полако али дубоко и да тихо понављаш:

Ave Maria , gratia plena, Dominus tecum. Benedicta tu in mulieribus et benedictus fructus ventris tui, Iesus. SanctaMaria , Mater Dei ora pro nobis peccatoribus, nunc et in hora mortis nostrae. AMEN

Ето.  PAX TECUM!

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...