Jump to content

Пријављена епидемија малих богиња у Београду: Двоје оболелих у озбиљном стању

Препоручена порука

пре 1 минут, Војвода7 рече

Супер ствар, прије си само могао да подржиш некога без ''приче'' (палац горе), а ако се не слажеш са написаним...морао си да одговориш или да трпиш у себи..., сад лијепо удариш минус или ставиш љутка(под мач)..

Ma nije frka, stavi 100 ljutka i palčeva nadole, al' uključi se u raspravu a ne samo da cokćeš bez ikakvih argumenata :smeh1:. Ideš po forumu i CCC CCC CCC CCC samo deliš emotikone :smeh1:. Al' si ti neki emotivac :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 122
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

пре 1 минут, Juanito рече

Не знам каква је као лекар

Kao lekar je vrhunski stručnjak, i ne znam da li imamo bolji od nje.

• Волим 1

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Natasa. рече

Što? Koji su im argumenti?

Ne bi sad da pišem uveliko, ukratko ću, zbog mentalnog zdravlja.

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

Радећи неколико година у разним експертским областима (тј. у областима у којима је потребно врхунско знање, али у јако уском домену), схватио сам колико је опасно помислити да на основу тога одједном постајеш стручњак за све. Тачно, научиш да мало више од просека учествујеш у расправама на више тема и из више области (јер научиш нешто о општој логици, аргументовању, статистици итд), али никако не постајеш аутоматски у праву. Нарочито је опасно помислити да одједном знаш више од других експерата у њиховом пољу, ма колико то поље било блиско твом. Разлог је прост. Данашња наука и технологија су огромне и ђаво је у детаљима, а те дтаље не знају паметни, него они који се свакодневно баве баш тим уским детаљима најнепосрдније и виде их својим очима. На пример, нико не може знати о вакцинама више од добрих инфектолога и епидемиолога. Ма колико био добар неурохирург. Специјализације постоје с разлогом. А сматрати да огроман број твојих колега трују народ свесно, то ми већ мало ван сваке памети, ко они кемтрејлси. Типа проспеш отров из авиона на своје дете и децу својих пријатеља или даш “отровну увозну вакцину” свом детету и деци својих пријатеља. 

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Juanito рече

Радећи неколико година у разним експертским областима (тј. у областима у којима је потребно врхунско знање, али у јако уском домену), схватио сам колико је опасно помислити да на основу тога одједном постајеш стручњак за све. Тачно, научиш да мало више од просека учествујеш у расправама на више тема и из више области (јер научиш нешто о општој логици, аргументовању, статистици итд), али никако не постајеш аутоматски у праву. Нарочито је опасно помислити да одједном знаш више од других експерата у њиховом пољу, ма колико то поље било блиско твом. Разлог је прост. Данашња наука и технологија су огромне и ђаво је у детаљима, а те дтаље не знају паметни, него они који се свакодневно баве баш тим уским детаљима најнепосрдније и виде их својим очима. На пример, нико не може знати о вакцинама више од добрих инфектолога и епидемиолога. Ма колико био добар неурохирург. Специјализације постоје с разлогом. А сматрати да огроман број твојих колега трују народ свесно, то ми већ мало ван сваке памети, ко они кемтрејлси. Типа проспеш отров из авиона на своје дете и децу својих пријатеља или даш “отровну увозну вакцину” свом детету и деци својих пријатеља. 

Pises ovo a u dubini negdje cuci Jordan Peterson, hahaha, salim se.:D 

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

Ne može se zanemariti broj dece koje su obolela posle vakcinacije, takođe ne može se  zanemariti to, da je dete do svoje druge-teće  godine vozilo biciklu, normalno pričalo, hodalo samostalno i posle vakcine si dobio dete zombi. Ja lično izbegavam kad god se nađem u sredinu gde roditelji pričaju na ovu temu, takođe sam i lekarima koji su me pitali da li je to zbog vakcina, kažem da ne, jer prosto ne mogu da tvrdim sa sigurnošću, ali da se prave malverzacije po pitanju ne samo vakcina, već i lekova, to da, ovo što se izvozi, ko zna kakvo je sr***. Pa usred afere koja je bila na Onkologiju, tad sam bila u bolnici, direktor + 8 lekara uhapšena zbog malverzacije sa citostaticima. Te godine nažalost otišli su mnoga deca, zašto, zato što se neko bogatio na nečijoj muci. Da bi se posle dr Onkologije obesio na Košutnjaku, ostali pušteni iz zatvora i dalje rade kao da nije ništa bilo, zaštićeni kao beli medvedi... E zbog ovakvih stvari a ima još ispada, dolazi do svake sumnje u naše zdravstvo.

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

Да ли неко од вас може замислити, пробудимо се једно јутро, уђемо мало на нет да видимо шта има....прочитамо вијести, кад сви медији објавили да је СЗО објавила истраживање да нпр. ММР вакцина ''узрокује'' аутизам и извињавају се свим родитељима чија су дјеца жртве вакцине....

• Не свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Војвода7 рече

ММР вакцина ''узрокује'' аутизам и извињавају се свим родитељима чија су дјеца жртве вакцине....

Ovo se nikad neće desiti, jer čak i da uzrokuje autizam, SZO se ne izvinjava.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Данче* рече

zbog ovakvih stvari a ima još ispada, dolazi do svake sumnje u naše zdravstvo.

Naše zdravstvo je odavno sumnjivo. Što bi rek'o Rambo-Otiš'o je svak' ko valja.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Juanito рече

Значи MMR вакцина је у принципу ОК, али се код нас увози (намерно?) контаминирана верзија која изазива аутизам?

To je već malo paranoično. Ali da se u zemlje trećeg sveta šalje roba lošeg kvaliteta, to je opštepoznato. E sad, da namerno hoće da izazivaju autizam, to mu malo preterano.

Подели на овим сајтовима

Ми ваљда имамо лабараторије које анализирају састав. Вакцине се праве стандардизовано на једно место и извозе у већину држава света због ниже цене. Неће нико (евентуално терористи у филмове) да подваљује такве ствари, ипак постоји нека етика у здравству, док сукоби на другу страну имају неки логички след догађаја, убију те одма и крај приче или ти купе све медије у држави. Али нико не напада преко СЗО:suncanje:.

Али читах негде чланке о СЗО, тј. тужбе америчких грађанских удружења. Тиче се тога да је СЗО констатовао да рецимо пластика и још неки материјали нису здрави, али су тек за лупам сад 2030 или 2050 годину, поставили крајњи рок за повлачење материјала из опште употребе производа.

Подели на овим сајтовима

Капирам људе који сумњају у фармацеутску индустрију. За то имају и дебеле разлоге. Не једном су их ухватили да фабрикују приче о непостојећим болестима да би продавали своје лекове/суплементе (ко је рекао остеопороза?). Капирам тек да не верују овим нашим барабама типа Предраг Кон који тек треба да одговара за оно ширење панике од ономад и за оне проћердане паре на колко већ милиона вакцина од Новартиса од којих је највећи број бачен јер највећи број људи није хтео да се вакцинише, јер епидемије није ни било (и наравно да се испита дал је и колко од тога неко узео да би то ширио).

Али не капирам да се неко бори против ММР вакцине у принципу. Типа да данас испитујемо да ли је уопште потребно да вакцинишемо своју децу. Капирам да се испита да ли вакцине изазивају контраиндикације код одређених типова организама, али не капирам да се поставља питање да ли вакцина треба да постоји и да се прима у глобалу.

Мислим да је ипак фазон да смо се мало одаљили од последње велике епидемије (ко се сећа друге деценије двадесетог века), па смо се превише опустили, и сад је свако паметан. А то може, не дао Бог, скупо да нас кошта. Посебно јер се ненормално повећала густина насељености, путовања и генерално интеракције међу људима, путује се много и брзо, и следећа глобална пандемија ако би избила, то би била катастрофа типа Вокинг Дед катастрофе.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Левичари и SJW-ови су измислили вакцине да би завадили људе и вирусе! Болести се могу искоренити само на Слободном Тржишту, где ће људи и вируси живети у споразумној коегзистенцији и неће бити никаквих болести  :sunce:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...