Jump to content

Пријављена епидемија малих богиња у Београду: Двоје оболелих у озбиљном стању

Препоручена порука

пре 6 минута, Lady Godiva рече

Зашто бесмислица? Да имаш један пријављени случај заражене особе, неким непознатим вирусом који се лако преноси и не постоји још никакав лек за њега, а убија домаћина за нпр недељу дана, да ли би била бесмислица прогласити епидемију?

Ово није тај случај. А и да јесте, опет не би имало смисла, јер епидемија је по дефиницији нешто сасвим друго.

У овом случају служи овим тзв. вакцерима да шире панику без потребе. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 122
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

пре 43 минута, Avocado рече

Svaka bolest je "normalna"... od ove "normalne dečije bolesti" se u 0,2% slučajeva umire... dakle, tačno je da u najvećem broju slučajeva ova bolest nema teške posledice, ali može i da ima...

Мешају се ствари. Ове тренутно актуелне мале богиње највероватније нико од нас није прележао. Вакцинисани смо против њих.

https://en.wikipedia.org/wiki/Measles

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

The name rubella is sometimes confused with rubeola, an alternative name for measles in English-speaking countries; the diseases are unrelated.[53][54] In some other European languages, like Spanish, rubella and rubeola are synonyms, and rubeola is not an alternative name for measles.[55] Thus, in Spanish, "rubeola" refers to rubella and "sarampión" refers to measles.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, todor рече

Ово није тај случај

Па наравно да није када је бр заражених далеко већи, а и епидемија није проглашена. 

пре 6 минута, todor рече

У овом случају служи овим тзв. вакцерима да шире панику без потребе.

Не постоје вакцинери и невакцинери. Постоје обични људи и параноични лудаци који нису ни желели да се едукују пре него што су почели да тролују по нету и шире панику. :)

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Lady Godiva рече

Не постоје вакцинери и невакцинери. Постоје обични људи и параноични лудаци који нису ни желели да се едукују пре него што су почели да тролују по нету и шире панику. :)

Најгоре је кад заузмеш било коју страну па мислиш да си најпаметнији.

Ови ''вакцери'' илити ''обични'' су само туњави слабићи који нису спремни да преузму било какву одговорност, док код ових других ''анти'', истина, има и параноика, али и нормалних који само траже слободу да бирају, зато су ми они скупа много милији од ових са шприцевима.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, todor рече

Nije. Daleko gore od toga je kad zauzmeš retardiranu stranu, a i dalje misliš da si najpametniji... :D

Цитат

Ови ''вакцери'' илити ''обични'' су само туњави слабићи који нису спремни да преузму било какву одговорност, док код ових других ''анти'', истина, има и параноика, али и нормалних који само траже слободу да бирају, зато су ми они скупа много милији од ових са шприцевима.

Naprotiv, ovi drugi nisu spremni da preuzmu odgovornost za to da njihove slobodne i genijalne odluke dovode do epidemija bolesti koje su do sada mogle da budu potpuno iskorenjene... zato vole i da se prave pametni na ovakvim temama tj. da relativizuju posledice svojih genijalnih i slobodnih odluka...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Juanito рече

Постоји ли антивакцер који није вакцинисан?

Ja znam jednu. Ali nije vise antivakcerka otkako je (jedva) prelezala pertusis, i ona i deca, u sred Beograda.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, todor рече

Попиј једну дуплу вакцину, биће ти боље, мање ће лупаш. ;ДД

Još kada bi uspeo da objasniš šta sam lupio, onda ti možda ne bi bile potrebne fore na nivou osmogodišnjaka...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, todor рече

Верујем наравно да ти ниси слабић и да си иако и сам негда вакцинисан, наравно преузео одговорност у име своје деце и одбио си да их вакцинишеш

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Августин рече

Moguće ali moja deca su imala kao mala i lekarka je rekla da su to male boginje.

Није лекарка ништа слагала. Мале богиње се користе као народско име за болести изазване од стране барем три различита вируса (укључујући вариолу минор). Фора је у томе да та лекарка (највероватније) зна да их разликује, а неко ко није у медицини или биологији не зна. И у томе не би било ничег лошег да није овог моронског антивакционационог покрета који свој моронлук правда тиме да смо ми све то прележали, те није у питању ништа опасно.

Подели на овим сајтовима

Nisam ja stručnjak za to znam ono što se sećam a nikako nisam protiv vakcina niti mi je jasno zašto su ljudi protiv toga.Pa skoro cela populacija Amiša je izumrla jer nisu primili vakcinu protiv dečije paralize.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Милан Ракић рече

Верујем наравно да ти ниси слабић и да си иако и сам негда вакцинисан, наравно преузео одговорност у име своје деце и одбио си да их вакцинишеш

Од момента кад сам схватио да могу слободно да доносим одлуке нисам ништа убризгаво у себе и нећу, а децу тек планирам, па кад дође то време одбићу вакцине.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...